Jump to content

γεμισα μαυρη τριχοειδη αλγη

kalmichalis

Recommended Posts

Αυτη δεν ειναι ΒΒΑ!

Παρε μια βεργα, ενα μακροστενω ξυλακι κατι τετοιο τελος παντων και τιναξε τα φυτα που εχουν μαζεψει απανω οργανικα αποβλητα, ασε να δουλεψει καμια ωρα το φιλτρο και μετα καθαρισε σφουγγαρια και το ασπρο μαλλι! Αυριο ξανακανε την ιδια διαδικασια και μετα κανε μια καλη αλλαγη νερου και θα φυγει!

Μαλλον εχεις και λιγη αλγη αλλα κανε αυτο που σου ειπα πρωτα και συνεχισε με το excel αλλα κοιτα να βελτιωσεις την φιλτρανση σου γιατι εχεις και αρκετα μικροσωματιδια στο νερο που πανε και κολλανε πανω στα φυτα.

Έγινε επεξεργασία - Rik

Είναι, αφούακομα και με τ χέρι δύσκολα φεύγει. Τι εννοείς να. Βελτίωση τη φιλτρανση μου;;; Μια χαρά κυκλοφορία έχει το νερό.

Είναι, αφούακομα και με τ χέρι δύσκολα φεύγει. Τι εννοείς να. Βελτίωση τη φιλτρανση μου;;; Μια χαρά κυκλοφορία έχει το νερό.

:buttrock: Ναι sorry δεν το διατυπωσα σωστα, εχεις τριχοειδη αλγες αλλα δεν ειναι BBA! Λογικα θα κανουν τον κυκλο τους και θα φυγουν μολις ερθουν στα ισα τους και οι μετρησεις και τα φυτα παρουν ξανα το πανω χερι.

Οσο για το φιλτρο δεν εννοω κατι για την κυκλοφορια αλλα οσο αφορα τα μικροσωματιδια που διακρινο κολλημενα στα φυτα σου. Καθαρισε το ασπρο μαλλι (filterwool) και το σφουγγαρι και κανε αυτα που σου ανεφερα παραπανω!

Μακάρι να μην είναι ΒΒΑ . όσον αφορά το φιλτρο έχω μια απορία ως προς την είσοδο του, την έχω τοποθετήσει στην πίσω αριστερά γωνία το θέμα είναι αν πρέπει να ρουφαει τα μικροσωματιδια η απλά να τα σιφωναρει σε κάποιο σημείο του ενυδρειου μου ώστε να μπορω να τα μαζεύω εύκολα όπως κάνω τώρα... Γιατί διαφορετικά θα πρέπει να τ αλλάξω θεση αφού μπροστά του ακριβώς υπάρχουν φυτά και μαζεύονται τα σωματίδια εκεί...

Μακάρι να μην είναι ΒΒΑ . όσον αφορά το φιλτρο έχω μια απορία ως προς την είσοδο του, την έχω τοποθετήσει στην πίσω αριστερά γωνία το θέμα είναι αν πρέπει να ρουφαει τα μικροσωματιδια η απλά να τα σιφωναρει σε κάποιο σημείο του ενυδρειου μου ώστε να μπορω να τα μαζεύω εύκολα όπως κάνω τώρα... Γιατί διαφορετικά θα πρέπει να τ αλλάξω θεση αφού μπροστά του ακριβώς υπάρχουν φυτά και μαζεύονται τα σωματίδια εκεί...

Καλοθα ηταν να μαζευονται απο μονα τους απο το φιλτρο χωρις να μαζευονται καπου αλλου μεσα στο ενυδρειο.

αυτα τα μολλυ μου εχουν καταχ@@@@σει το ενυδρειο καθε μερα σκουπα θελει.... δε μπορω να καταλαβω τι ακριβως τρωνε και βγαζουν τοσα περιττωματα...... θα το κοιταξω αυτο που ειπες!! σε ευχαριστω παρα πολυ για μια ακομα φορα!!

αυτα τα μολλυ μου εχουν καταχ@@@@σει το ενυδρειο καθε μερα σκουπα θελει.... δε μπορω να καταλαβω τι ακριβως τρωνε και βγαζουν τοσα περιττωματα...... θα το κοιταξω αυτο που ειπες!! σε ευχαριστω παρα πολυ για μια ακομα φορα!!

Καλημερα Μηχαλη!

Ενταξει μην τρελενεσαι κιολας, καμια σκατουλα εδω και εκει ειναι μεσα στο προγραμμα οπως και καποιες αλγες που και που επισης! Ακομα και στην φυση δεν ειναι και ολα στην πεννα! :buttrock:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...