Geosid 24 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μολις εμαθα απο φιλο οπου ειναι στην εκθεση στην Ιταλια οτι ο Μιχαλης Πικης ( discus.gr) Πηρε 5 βραβεια !!!! 2 Πρωτα 2 Τριτα και ενα Δευτερο Μπραβο και περιμενουμε νεωτερα !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μπραβο στο Μιχαλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 25 Σεπτεμβρίου 2011 #3 Share 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μπράβο Μιχάλη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 25 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μπράβο Μιχάλη, μας κάνεις όλους περήφανους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 25 Σεπτεμβρίου 2011 Author #5 Share 25 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) Red 2nd Έγινε επεξεργασία 25 Σεπτεμβρίου 2011 - Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 25 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μπράβο Μιχάλη. Μακάρι να μας έρθουν και άλλα βραβεία. Κλασικός Έλληνας το έκανα "δικό μας κιόλας". Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 25 Σεπτεμβρίου 2011 #7 Share 25 Σεπτεμβρίου 2011 Πολλα συγχαρητηρια στο Μιχαλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 25 Σεπτεμβρίου 2011 #8 Share 25 Σεπτεμβρίου 2011 ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΧΑΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 26 Σεπτεμβρίου 2011 #9 Share 26 Σεπτεμβρίου 2011 Και απο εμενα τα συνχαριτηρια μου. Να του δειξουμαι οτι η ΕΛΛΑΔΑ αν και φτωχεια εχει πολλα να αποδειξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 26 Σεπτεμβρίου 2011 Author #10 Share 26 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) καποιος φιλος απο εδω μεσα τις δημοσιευσαι αλλου τις φωτο χωρις την αδεια μου , οχι μονο δημοσίευσε τις φωτο αλλα θεωρησε σωστο να κανει αντιγραφη σχεδον ολο το ποστ μου Ας περιιμενουμε φωτο απο τα παιδια που ηταν στην εκθεση Η απο το Μιχαλη Έγινε επεξεργασία 26 Σεπτεμβρίου 2011 - Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 26 Σεπτεμβρίου 2011 #11 Share 26 Σεπτεμβρίου 2011 καποιος φιλος απο εδω μεσα τις δημοσιευσαι αλλου τις φωτο χωρις την αδεια μου , οχι μονο δημοσίευσε τις φωτο αλλα θεωρησε σωστο να κανει αντιγραφη σχεδον ολο το ποστ μου Εννοει αυτον: mathaios81 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 26 Σεπτεμβρίου 2011 #12 Share 26 Σεπτεμβρίου 2011 Με βρήκατε....; Φίλε geosid δεν έγινε εσκεμενα....γνωρίζω τον Μιχάλη είδα το ποστ σου εδώ και θέλησα να το ποσταρω απλά για την ενημερωση και άλλων ατόμων σε αλλά φόρουμ.....αν θεσ ζητάω την διαγραφή του Στην διάθεση σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 26 Σεπτεμβρίου 2011 Author #13 Share 26 Σεπτεμβρίου 2011 Σου εχω απαντηση και στο μηνυμα που μου εστειλες. Το λεω και εδω. Εαν επιθυμουσα τη δημοσιευεση των φωτογραφιων σε αλλα φορουμ θα το ειχα κανει... Παρακαλω να ζητησεις την διαγραφη του θεματος. Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 26 Σεπτεμβρίου 2011 #14 Share 26 Σεπτεμβρίου 2011 διορθωθηκε και δεν περιεχει τίποτα από το δικό σου ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 26 Σεπτεμβρίου 2011 #15 Share 26 Σεπτεμβρίου 2011 Και για να γελάσουμε λίγο ....οποίος έχει παει στο Μιχάλη και έχει πιάσει ένα από τα βραβεία θα δει ότι είναι θεοβαρα σκέψου να έχει πέντε μέσα στις αποσκευές υπέρβαρο θα τον βγάλουν στο Check in Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 26 Σεπτεμβρίου 2011 #16 Share 26 Σεπτεμβρίου 2011 μπραβο και παντα τετοια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 26 Σεπτεμβρίου 2011 #17 Share 26 Σεπτεμβρίου 2011 Kαλησπέρα και από εμένα. Μετά από μια περιπετειώδη επιστροφή είμαι επιτέλους Αθήνα από την Νάπολη. Ένα έχω να σας πώ. Εκλπληκτικά ψάρια του Μιχαλή, άξιοι νικητές. Μπράβο και από εμένα ξανά Μιχάλη και από εδώ. Ειδικά εκείνον τον spotted που είρθε πρώτος ακόμα τον ονειρεύομαι. Φοβεροί άγριοι δίσκοι από όλα τα Strain. Αυτός όμως που έκλεψε την παράσταση για εμένα με κάτι καταπληκτικά ζευγάρια που είχε εκεί ήταν ο κύριος Stendker ο οποίος ήταν ομιλιτικότατος και μου απαντούσε με ειλικρίνεια νομίζω σε κάθε ερώτηση για πάνω από μιάμιση ώρα. O Heiko έδειχνε πολύ κουρασμένος και ήταν φανερά απογοητευμένος και εκνευρισμένος όπως φαινόταν από τους διοργανωτές γιατί στους βιότοπους που είχε στήσει κάτι δεν έκαναν καλά οι Ιταλοί και πολλοί απο τους άγριους δίσκους του καθώς και άλλα ψάρια, πήγαν... στον βιότοπο του Άγιου Πέτρου. Έτσι δεν θεώρησα σωστό να τον πλησιάσω αυτή την μια φορά που τον πέτυχα μόνο του, ελπίζωντας σε άλλη ευκαιρία, αλλά δεν τον ξαναείδα. Επίσης υπήρχε διαγωνισμός φυτεμένου και διαγωνισμός "γαριδάδικου". Γενικά οι εντυπώσεις μου όπως και του Μιχάλη δεν ήταν οι καλύτερες από πλευράς διοργάνωσης. Προσπάθησαν να την κάνουν χλιδάτη αλλά μόνο για το ντόπιο κοινό. Οι επισκέπτες άπό άλλα κράτη νομίζω ότι ακόμα τους τα χώνουν. Ουσιαστικά πρόγραμμα δεν υπήρχε και έτσι έχασα όπως και πολλοί άλλοι την απονομή. Φωτορεπορτάζ, βίντεο και άλλες εντυπώσεις από αύριο. Υπάρχουν φώτο για όλους. Τους λάτρεις της γαρίδας, του φυτεμένου και φυσικά των δίσκων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 27 Σεπτεμβρίου 2011 #18 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 Και για να γελάσουμε λίγο ....οποίος έχει παει στο Μιχάλη και έχει πιάσει ένα από τα βραβεία θα δει ότι είναι θεοβαρα σκέψου να έχει πέντε μέσα στις αποσκευές υπέρβαρο θα τον βγάλουν στο Check in Και όμως φίλε μου χωρίς πλάκα, έτσι ακριβώς έγινε. Φίλοι μου οι πρώτες φώτο το απογευματάκι. Να θαυμάσετε τις ψαρούκλες του Μιχάλη και των άλλων διαγωνιζομένων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Σεπτεμβρίου 2011 #19 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 Περιμενουμε τις φωτο Μπαμπη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 27 Σεπτεμβρίου 2011 #20 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν... Ας ξεκινήσουμε με τους διαγωνιζόμενους δίσκους... EΔΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 27 Σεπτεμβρίου 2011 Author #21 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν... Ας ξεκινήσουμε με τους διαγωνιζόμενους δίσκους... EΔΩ Mπαμπη μου επιτρεπεις να σου ''σενιαρω''λιγο τις φωτο ( να περασει και η ωρα βραδιατικα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 27 Σεπτεμβρίου 2011 Author #22 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 27 Σεπτεμβρίου 2011 Author #23 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 27 Σεπτεμβρίου 2011 Author #24 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 27 Σεπτεμβρίου 2011 Author #25 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος