rastafarian 24 Σεπτεμβρίου 2011 Author #26 Share 24 Σεπτεμβρίου 2011 το καμαρώνω περιμένουμε και άλλες φωτο με τον καιρό!!!!! Αυτο εννοειται,θελω να δω το γρασιδι πως θα παει γιατι τωρα ειναι μεσα μονο μερικες μερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 24 Σεπτεμβρίου 2011 #27 Share 24 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτη ειναι η κανονικη ααα οκ τοτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 24 Σεπτεμβρίου 2011 #28 Share 24 Σεπτεμβρίου 2011 Πολύ όμορφο και στο βάθος χρόνου θα γίνει ακόμα ωραιότερο με την ανάπτυξη των φυτών.Μια χαρά ο Bob Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Σεπτεμβρίου 2011 Author #29 Share 24 Σεπτεμβρίου 2011 Πολύ όμορφο και στο βάθος χρόνου θα γίνει ακόμα ωραιότερο με την ανάπτυξη των φυτών.Μια χαρά ο Bob Κυριε Σωκρατη σας ευχαριστω πολυ.Σιγουρα οταν μεγαλωσουν τα φυτα θα δειξει πολυ καλητερο.Χανει αρκετα απο τις φωτο γιατι δεν τα παω καλα σ αυτο και η φωτογραφικη μου δεν ειναι καλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 24 Σεπτεμβρίου 2011 #30 Share 24 Σεπτεμβρίου 2011 Βασιλιάς πρέπει να νιώθει ο μονομάχος εκεί μέσα! Εκτός από το εξαιρετικό στήσιμο του ενυδρείου, παρατηρώ και πάρα πολύ καλές παραμέτρους νερού. Συγχαρητήρια και για τα δύο. Να χαίρεσαι το ενυδρείο και το ψάρι σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 25 Σεπτεμβρίου 2011 #31 Share 25 Σεπτεμβρίου 2011 Πολυ ωραιο μπραβο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Σεπτεμβρίου 2011 Author #32 Share 25 Σεπτεμβρίου 2011 Βασιλιάς πρέπει να νιώθει ο μονομάχος εκεί μέσα! Εκτός από το εξαιρετικό στήσιμο του ενυδρείου, παρατηρώ και πάρα πολύ καλές παραμέτρους νερού. Συγχαρητήρια και για τα δύο. Να χαίρεσαι το ενυδρείο και το ψάρι σου! Ευχαριστω φιλε psaroukla.Για τις παραμετρους κανω οτι μπορω για να τις κραταω σταθερες Πολυ ωραιο μπραβο? Ευχαριστω φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 25 Σεπτεμβρίου 2011 #33 Share 25 Σεπτεμβρίου 2011 μπράβο ρε Κώστα πολύ ωραίο ενυδρείο,βασιλιάς ο betta. Μου αρέσει πολύ αυτό που έχεις κάνει με τη moss Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 25 Σεπτεμβρίου 2011 #34 Share 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δοκίμασε κι αυτά για διακόσμηση... http://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=Spongeb...6.c0.m270.l1311 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 25 Σεπτεμβρίου 2011 #35 Share 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δοκίμασε κι αυτά για διακόσμηση... http://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=Spongeb...6.c0.m270.l1311 Tι αλλο θα δουμε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 25 Σεπτεμβρίου 2011 #36 Share 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δοκίμασε κι αυτά για διακόσμηση... http://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=Spongeb...6.c0.m270.l1311 και ένα καλαμάκι Φώτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 25 Σεπτεμβρίου 2011 #37 Share 25 Σεπτεμβρίου 2011 Παντως καλος ο Bob αλλα και ο Gary δεν εχει τιποτα να ζηλεψει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panstelios22 25 Σεπτεμβρίου 2011 #38 Share 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραίο το μονομαχοενυδρείο σου rastafarian, να το χαίρεσαι. Δοκίμασε κι αυτά για διακόσμηση... http://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=Spongeb...6.c0.m270.l1311 Κάθεσε με κόπο και στήνεις ένα ενυδρείο, φτιάχνεις διαχύσεις κτλ και έρχετε ο Φώτης να σε πειράζει κι από πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Σεπτεμβρίου 2011 Author #39 Share 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστω φιλοι μου για τα καλα σας λογια Φωτη εχω παραγγηλει ηδη τον τραγανο καβουρα αλλα και τον πατρικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Σεπτεμβρίου 2011 Author #40 Share 26 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) Στη παρακατω φωτο φαινεται το pearling στη μοςς,ετσι ειναι ολα τα φυτα μου.Αυτο δειχνει οτι φωτοσυνθετουν και οτι η διαχυση του co2 ειναι τελεια Έγινε επεξεργασία 26 Σεπτεμβρίου 2011 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 26 Σεπτεμβρίου 2011 #41 Share 26 Σεπτεμβρίου 2011 Όμορφο και το ενυδρείο σου και ο μονομάχος σου!!! Άψογα και τα φυτά!!! Πολύ καλό και το σύστημα CO2 που έφτιαξες. Έχεις σκεφτεί κάποιο τρόπο να κρατάς ψηλά την θερμοκρασία του μείγματος τώρα που θα πέφτουν οι θερμοκρασίες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Σεπτεμβρίου 2011 Author #42 Share 26 Σεπτεμβρίου 2011 Όμορφο και το ενυδρείο σου και ο μονομάχος σου!!! Άψογα και τα φυτά!!! Πολύ καλό και το σύστημα CO2 που έφτιαξες. Έχεις σκεφτεί κάποιο τρόπο να κρατάς ψηλά την θερμοκρασία του μείγματος τώρα που θα πέφτουν οι θερμοκρασίες; Θοδωρε σ ευχαριστω φιλε για τα καλα σου λογια!Και βεβαια εχω σκεφτει!Θα κανω το συστημα που εκανα και περσι στο αλλο ενυδρειο μου,κουβαδακι με νερο και θερμοστατη μεσα.Ετσι το μπουκαλι με το co2 εχει σταθερη θερμοκρασια και δεν σταματαει ποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Νοεμβρίου 2011 Author #43 Share 22 Νοεμβρίου 2011 Αν και θα αλλαξει η ψαροσυνθεση βαζω μια φωτο πως ειναι το ενυδρειακι 2 μηνες μετα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 23 Νοεμβρίου 2011 #44 Share 23 Νοεμβρίου 2011 ο παραδεισος του bob!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas8 30 Σεπτεμβρίου 2012 #45 Share 30 Σεπτεμβρίου 2012 πολυ καλο...!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 30 Σεπτεμβρίου 2012 #46 Share 30 Σεπτεμβρίου 2012 Πως μου ξέφυγε αυτό ; Σε τι φάση είναι τώρα Κώστα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Οκτωβρίου 2012 Author #47 Share 1 Οκτωβρίου 2012 Το ενυδρειο εχει αλλαξει αρκετα απο τοτε. Ο μονομαχος μπηκε σε ενα 15 λιτρο και μεσα ειχε 4 pseudomugil gertrudae τα οποια δωθηκαν στον κολλητο μου πριν κατι μερες.Τωρα εχει μεσα μερικες γαριδες ρεντ τσερυ,πολλα απο τα φυτα εχουν φυγει.Γενικα το ενυδρειο σιγα σιγα ξεστηνεται,ο λογος ειναι η ξενητια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas8 6 Δεκεμβρίου 2012 #48 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Ξαναστηστο Κωστα,ειναι χειμωνας βαρυς τετοια εποχη για τις χωρες που ενδιαφερεσαι... αστο για καλοκαιρακι για να μην σου ερθει αποτομο...!!! :) :) :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Δεκεμβρίου 2012 Author #49 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Το ενυδρειο τρεχει κανονικα πλεον με μερικες αλλαγες.Οσα φυτα εχουν μεινει τα πανε καλα πλεον μετα το υπερκλαδεμα λογο αλγης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 6 Δεκεμβρίου 2012 #50 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Φωτογραφικό υλικό δεν έχει???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος