giannis.edessa 24 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 24 Σεπτεμβρίου 2011 Για σας !!! πρόκειτε για έναν δισκο στον οποιο σημβαίνει το εξής, δεν τρώει δεν κινειτε αρκεται και κατα καιρούς έχει λευκά περιττώματα.Νομίζω πως έχει σκουλίκια .το πσ'αρι είναι έτσι απο τον Ιούνιο και το παράξενο είναι πως δεν έχει αδυνατίσει!!!! είμαι σε απόγνωση καθώς εχω κανει κανονικά θεραπεία με aqua furan , με esha 2000 και τέλος με flagyl το οποίο δεν βοήθησε και πολυ όπως έκανε σε άλλους.να συμπληρώσω πως το πσάρι το έχω σε ξεχωριστό ενυδρείο απο τα άλλα πσάρια!!! πείτε μου τι μένει να κανω γιατί δεν πάει αλλο αυτή η κατάσταση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 25 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 25 Σεπτεμβρίου 2011 Για σας !!! πρόκειτε για έναν δισκο στον οποιο σημβαίνει το εξής, δεν τρώει δεν κινειτε αρκεται και κατα καιρούς έχει λευκά περιττώματα.Νομίζω πως έχει σκουλίκια .το πσ'αρι είναι έτσι απο τον Ιούνιο και το παράξενο είναι πως δεν έχει αδυνατίσει!!!! είμαι σε απόγνωση καθώς εχω κανει κανονικά θεραπεία με aqua furan , με esha 2000 και τέλος με flagyl το οποίο δεν βοήθησε και πολυ όπως έκανε σε άλλους.να συμπληρώσω πως το πσάρι το έχω σε ξεχωριστό ενυδρείο απο τα άλλα πσάρια!!! πείτε μου τι μένει να κανω γιατί δεν πάει αλλο αυτή η κατάσταση!!! για δοκιμασε general cure της api. Link to comment Share on other sites More sharing options...
corsar7 25 Σεπτεμβρίου 2011 #3 Share 25 Σεπτεμβρίου 2011 γιαννη καλημερα1ειχα και εγω ενα δισκο με τα ιδια ακριβως συμπτωματα και ελεγα ακριβως και εγω το ιδιο οτι δεν αδυνατιζει παρολο που δεν τρωει....ειπα θα τρωει κρυφα αλλα μετα απο πολλες λεμε ωρες παρακολουθησης δεν ετρωγε....μηπως ειναι τοσο αδυνατος ηδη ...που δεν το παρατηρεις πια?μακαρι να το σωσεις φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 25 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 25 Σεπτεμβρίου 2011 για δοκιμασε general cure της api. Αν και δε μας δινεις αρκετες πληροφοριες δοκιμασε το φαρμακο που σου λεει ο φιλος zapetros μαζι με Furan 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 25 Σεπτεμβρίου 2011 #5 Share 25 Σεπτεμβρίου 2011 Για αρχή θα μπορούσες να τον βάλεις σε καραντίνα με λίγο ektozon και σταθιακή αύξηση της θερμοκρασίας στους 33 βαθμούς για μια εβδομάδα. Καθάριζε όσο μπορείς το βυθό για να μη μένουν τα κόπρανα μέσα. Αν θες ρίξε και βιταμίνες στο νερό μιας και δεν τρώει το ψάρι. Στο προτείνω αυτό για να μη ρίξεις κι'άλλα φάρμακα στο ψάρι. Αν θες ακολουθείς ταυτόχρονα κάποια φαρμακευτική αγωγή (προτιμώ το eSHa Hexamita). Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 25 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 25 Σεπτεμβρίου 2011 Το ότι δεν τρώει αλλά δεν αδυνατίζει κιόλας δεν μπορεί να είναι και αιτία του να έχει ενδοπαράσιτου; Σε συνδυασμό και με τα άσπρα κακά που κάνει. Επίσης δεν ξέρω αν επηρεάζει αυτό αλλά παλιότερα που έχασα 4 δίσκους με αντίστοιχα προβλήματα ανακάλυψα ότι η ξηρά και η κατεψυγμένη τροφή ήταν λιγμένες. Από τότε προσέχω πολύ τι τα ταΐζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 25 Σεπτεμβρίου 2011 #7 Share 25 Σεπτεμβρίου 2011 Το ότι δεν τρώει αλλά δεν αδυνατίζει κιόλας δεν μπορεί να είναι και αιτία του να έχει ενδοπαράσιτου; Σε συνδυασμό και με τα άσπρα κακά που κάνει. Το πιο πιθανο.... Επίσης δεν ξέρω αν επηρεάζει αυτό αλλά παλιότερα που έχασα 4 δίσκους με αντίστοιχα προβλήματα ανακάλυψα ότι η ξηρά και η κατεψυγμένη τροφή ήταν λιγμένες. Από τότε προσέχω πολύ τι τα ταΐζω. Η ξηρη τροφη και να ληξει δεν δημιουργει προβλημα. Απλα χανει τα θρεπτικα συστατικα της....! Οσο για τις κατεψυγμενες, εκει οντως παιζει προβλημα... Φιλε BigBilly προτειναμε καποια πιο ισχυρα φαρμακα καθως ηδη τραβαει καιρο το θεμα και ειναι προτιμοτερο να αντιμετωπιστει πιο "επιθετικα"....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 7 Οκτωβρίου 2011 #8 Share 7 Οκτωβρίου 2011 (edited) Γιάννη, τι κάνει το δισκάκι? Καμιά εξέλιξη? Έγινε επεξεργασία 7 Οκτωβρίου 2011 - KokkinosK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος