andromahi tsav. 24 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 24 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω ένα ενυδρείο με έναν μονομάχο και 2 σαλιγκάρι εδώ και 3 εβδομάδες..Κάθε πόσο να του αλλάζω νερό??Να του αλλάξω τώρα? Κάπου διάβασα ότι πρέπει να γίνονται αλλαγές νερού 30% κάθε μήνα.Ισχύει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 24 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 24 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω ένα ενυδρείο με έναν μονομάχο και 2 σαλιγκάρι εδώ και 3 εβδομάδες..Κάθε πόσο να του αλλάζω νερό??Να του αλλάξω τώρα? Κάπου διάβασα ότι πρέπει να γίνονται αλλαγές νερού 30% κάθε μήνα.Ισχύει?? Στην περιπτωση σου μαλλον δεν ισχυει . Καλο θα ειναι να του αλλαζεις ενα 10-20% καθε βδομαδα . ερωτηση Ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου και εαν εχεις καποιο φιλτρο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andromahi tsav. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Author #3 Share 24 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι 13 λίτρα και έχει και φίλτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 24 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 24 Σεπτεμβρίου 2011 οποτε ισχυει αυτο που σου εγραψα ποιο πανω . 10-20% καθε βδομαδα να ''φρεσκαρεις'' το νερο σου . To 30-40-50% ανα μηνα ισχυει σε μεγαλα ενυδρεια με αρκετη βιολογια και την αναλογη ιχθυοφορτιση . Link to comment Share on other sites More sharing options...
andromahi tsav. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Author #5 Share 24 Σεπτεμβρίου 2011 Εντάξει φίλε μου ευχαριστώ πολύ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος