theodor72 23 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δείτε τα παρακάτω video και πείτε μου αν το γνωρίζατε;;; Εγώ πρώτη φορά το βλέπω! Τόσο συνηθισμένα ψάρια αλλά ταυτόχρονα τόσο άγνωστα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos27 23 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 23 Σεπτεμβρίου 2011 Περίεργο!!! Σαν τους τοξότες!!! Εξυπνα ψάρια!!! Υιοθέτηση τακτικής ευρέσεως τροφής!!!!!!!!(δεν το κάνουν όλα!!!) Τα δικά μου ουδέποτε το έκαναν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 23 Σεπτεμβρίου 2011 #3 Share 23 Σεπτεμβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 23 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 23 Σεπτεμβρίου 2011 προσωπικα ηταν τα πιο ιδιοφυεις ψαρια που ειχα ποτε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Σεπτεμβρίου 2011 #5 Share 24 Σεπτεμβρίου 2011 προσωπικα ηταν τα πιο ιδιοφυεις ψαρια που ειχα ποτε μου. Θα συμφωνισω και εγω μ αυτο.Και τα δικα μου ηταν πολυ εξυπνα τα ατιμα αλλα αυτο δεν μου το εκαναν ποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 24 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δείτε τα παρακάτω video και πείτε μου αν το γνωρίζατε;;; Εγώ πρώτη φορά το βλέπω! Τόσο συνηθισμένα ψάρια αλλά ταυτόχρονα τόσο άγνωστα; Πανεμορφα ψαρακια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 24 Σεπτεμβρίου 2011 #7 Share 24 Σεπτεμβρίου 2011 Και εγώ που είχα φιλοξενήσει για ένα διάστημα (5-6 μήνες) στο ενυδρείο μου, ουδέποτε είχα παρατηρήσει αυτή τη συμπεριφορά! Είναι πράγματι φοβερά ψάρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jotsif 11 Ιανουαρίου 2012 #8 Share 11 Ιανουαρίου 2012 ταιριαζουνε με γαριδες red cherrie σε 60 λιτρα φυτεμενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantazio77 11 Ιανουαρίου 2012 #9 Share 11 Ιανουαρίου 2012 ταιριαζουνε με γαριδες red cherrie σε 60 λιτρα φυτεμενο? Οι γαρίδες θα αποτελέσουν κατά πάσα πιθανότητα εξαιρετικό μεζέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος