spdm 20 Νοεμβρίου 2006 #1 Share 20 Νοεμβρίου 2006 Χαιρετω την ομαδα του Aquazone Ειναι η πρωτη φορα που γραφω και ο λογος ειναι επιδη επεσε στσ χερια μου ενα νεο ενυδρειο το οποιο θελω να ξεκινησω. Ειναι 40lt και εχει φιλτρο Shark ADV 600 Θελω να ρωτησω αν γνωριζετε κατι για το φιλτρο και τι πρεπει να το προσθεσω για τη σωστη φιλτρανση (μακαρονι , ανθρακα ...) Περιμενω νεα σας Ευαριστώ Σπύρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak 20 Νοεμβρίου 2006 #2 Share 20 Νοεμβρίου 2006 Φιλε Σπυρο καλως ηρθες στην παρεα μας!Το συγκεκριμενο φιλτρο δεν το ξερω.Πες μας τι υλικα εχει και ποσο χωρο εχει για να προσθεσεις αν ειναι δυνατο και αλλα υλικα.Ο ανθρακας παντως που αναφερεις να ξερεις οτι χρησημοποιειται μονο μετα απο καποια αγωγη (θεραπεια) που εχουμε κανει και θελουμε να απορροφησει το φαρμακο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 20 Νοεμβρίου 2006 #3 Share 20 Νοεμβρίου 2006 Καλως ορισες και απο εμενα στο ΑΖ. Το φιλτρο και εγω δεν το ξερω αλλα απο μια ματια που ειδα στο ΝΕΤ μπορεις κατα την γνωμη μου να αφαιρεσεις λιγο απο το σφουγκαρι και να βαλεις στην θεση του βιολογικο υλικο. Οπως ειπε και ο Ζακ ανθρακας γιοκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdm 21 Νοεμβρίου 2006 Author #4 Share 21 Νοεμβρίου 2006 Καλως ορισες και απο εμενα στο ΑΖ. Το φιλτρο και εγω δεν το ξερω αλλα απο μια ματια που ειδα στο ΝΕΤ μπορεις κατα την γνωμη μου να αφαιρεσεις λιγο απο το σφουγκαρι και να βαλεις στην θεση του βιολογικο υλικο. Οπως ειπε και ο Ζακ ανθρακας γιοκ. Ναι παιδια η αληθεια ειναι οτι εχει αρκετο σφουγκακι και η αφαιρεση και προσθεση βιολοικου υλικου ειναι δυνατη. Θα ηθελα τη γνωμη σας για τι υλικο ειναι καλυτερο να βαλω .Προτιμω τη γνωμη σας απο τα διαφορα pet shop . Γνωριζω οτι πρεπει να μπει κατα την εξοδο του νερου απο το σφοθυγκαρακι και οτι δεν παιζει ρολο αν ειναι σε επαφη με αυτο . Ευχαριστω για τις πληροφοριες σας Σπύρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest chmatz 21 Νοεμβρίου 2006 #5 Share 21 Νοεμβρίου 2006 Δυστυχως δεν ξερω να σε βοηθησω σχετικα με το φιλτρο αλλα αυτο που μπορω να κανω ειναι να σου ευχηθω καλη αρχη με ορεξη και υπομονη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος