Jump to content

Πατεντα σε φιλτρο τετραεχ1200

skamanakos

Recommended Posts

Εχω ενα τετραεχ1200 στο οποιο εχει τρυπησει το κουμπι της τρομπας πανω στην κεφαλη.Δεν υπαρχει σαν ανταλακτικο αλλα παει σετ ολη η κεφαλη μαζι 100ευρω.Λεω να καταργησω το κουμπι βουλονωντας το με σιλικονη.Στο καινουργιο παλι ιδιο φιλτρο δεν μου χρειαστηκε εδω και ενα χρονο να πατησω το κουμπι με το που το βαζω στην μπριζα στελνει νερο.Τι λετε θα κανει δουλεια ετσι?

ερωτησεις :

1) το φιλτρο ειναι σε λειτουργια τωρα και χανει καθολου νερο Η ειναι εκτος λειτουργιας ?

2 ) μιας και δεν το εχω δει ποτε απο κοντα το φιλτρο σου και δεν το ''ξερω'' υπαρχει τροπος να μπει και απο μεσα και απο εξω απο τη κεφαλη σιλικονη ?

ερωτησεις :

1) το φιλτρο ειναι σε λειτουργια τωρα και χανει καθολου νερο Η ειναι εκτος λειτουργιας ?

2 ) μιας και δεν το εχω δει ποτε απο κοντα το φιλτρο σου και δεν το ''ξερω'' υπαρχει τροπος να μπει και απο μεσα και απο εξω απο τη κεφαλη σιλικονη ?

Οχι δεν ειναι σε λειτουργια εχω παρει αλλο ιδιο φιλτρο.

Απο μεσα εχει μια τρυπα με διαμετρο κανενα εκατοστο.Αν κλεισω αυτην την τρυπα ειμαι οκ πιστευω.

Απο εξω λιγο δυσκολο.

Φαντασου ενα κουμπι στην κεφαλη του φιλτρου οπως εχουν πολλα αλλα ειναι τρυπιο και χανει απο κει.

Δεν ξερω το βλεπω επικίνδυνο γιατι ετσι και σου κατσει μιση στραβη τοτε πλημμύρισε ο τοπος , εαν μπορουσες να βαλεις και απο μεσα και απο εξω θα μπορουσε να μειωθει ο κινδυνος .

μολις το φτιαξεις ξερεις τι πρεπη να κανεις ετσι? αναμενο.... δεν αγοραζω αλλο......

Βάλε εποξική κόλλα 2 συστατικών και καθάρισες...απλά μετά ξέρεις οτι δεν μπορείς να ξαναχρησιμοποιήσεις το κουμπί της τρόμπας!! :buttrock:

Βάλε εποξική κόλλα 2 συστατικών και καθάρισες...απλά μετά ξέρεις οτι δεν μπορείς να ξαναχρησιμοποιήσεις το κουμπί της τρόμπας!! :buttrock:

Θελω να κλεισω μια τρυ0πα που εχει περιπου 1 με 1.5 εκατοστα για να λυθει το προβλημα(καταργηση του κουμπιου)Με την εποξικη να κολησω ενα κομματι πλαστικο πανω στην τρυπα?Κατι σαν μπαλωμα?Με την κολα θα στεγανοποιηθει η πρεπει να βαλω και σιλικονη?(για στεγανοτητα οχι για κολα)

Πηρα την κολα αυτη http://www.durostick.gr/index.php?page=sho...art〈=el

πιστευω να κανω δουλεια απ οτι λεει στεγανοποιει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...