jimmyswash 22 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 22 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπερα στη παρεα,ελπιζω να με βοηθησετε γιατι εχω χασει λιγο την μπαλα!! μου χαρισε ενα φιλος ενα ενυδρειο της hailea (mallon 30 litra ειναι) με αφρικανες και επειδη εφυγε για το εξωτερικο δεν προλαβε να μου πει και πολλα.καταρχην θελω να το καθαρισω ποια εινα ιτα βηματα που πρεπει να ακολουθησω?σας το παρουσιαζω για να εχετε και μια ιδεα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 22 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 22 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπερα στη παρεα,ελπιζω να με βοηθησετε γιατι εχω χασει λιγο την μπαλα!! μου χαρισε ενα φιλος ενα ενυδρειο της hailea (mallon 30 litra ειναι) με αφρικανες και επειδη εφυγε για το εξωτερικο δεν προλαβε να μου πει και πολλα.καταρχην θελω να το καθαρισω ποια εινα ιτα βηματα που πρεπει να ακολουθησω?σας το παρουσιαζω για να εχετε και μια ιδεα. Καταρχην καλος ηρθες στο Αζ και γενικοτερα στο χομπυ Το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις ειναι : να βρεις να δωσεις καπου τα ψαρια που εχει μεσα το ενυδρειο σου , να βγαλεις το αυτοκινητο απο μεσα και να το παρκαρεις σε κανα ντουλαπι και απο εκει και περα να κοιταξουμε να δουμε τι μπορεις να βαλεις στο ενυδρειο σου , απλα σε ενημερωνω απο την αρχη οτι οι επιλογες που εχεις ειναι ελαχιστες λογο των λιτρων σου ( 30 λιτρα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmyswash 22 Σεπτεμβρίου 2011 Author #3 Share 22 Σεπτεμβρίου 2011 καλως σας βρηκα φιλε μου!μπορω να βγαλω προσωρινα τα ψαρια να το καθαρισω να βγαλω το οχημα απο μεσα και να του βαλω κατι αλλο?οταν λεω προσωρινα εννοω να τα βαλω για κανενα μισαωρακι σε καμια λεκανη π,χ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 22 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 22 Σεπτεμβρίου 2011 καλως σας βρηκα φιλε μου!μπορω να βγαλω προσωρινα τα ψαρια να το καθαρισω να βγαλω το οχημα απο μεσα και να του βαλω κατι αλλο?οταν λεω προσωρινα εννοω να τα βαλω για κανενα μισαωρακι σε καμια λεκανη π,χ? στη λεκανη με νερο απο το ενυδρειο μπορεις να τα βαλεις , εαν εχεις και μια αεραντλια βαλε και αυτην μεσα στη λεκανη . Αλλα σκοπος ειναι να φυγουν τα ψαρια απο σενα και οχι να καθαρισεις το ενυδρειο και να τα ξαναβαλεις μεσα . Απο εκει και περα αν θες μπορεις να αλλαξεις το βυθο σου και να βαλεις κατι ποιο ''φυσικο'' πχ αμμο Η χαλικακι ψιλο και κανα αληθινο φυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmyswash 23 Σεπτεμβρίου 2011 Author #5 Share 23 Σεπτεμβρίου 2011 φιλε Geosid ειναι λιγο δυσκολο να τα δωσω τα ψαρια γιατι δεν εχω κανεναν που να εχει ενυδρειο. υπαρχει προβλημα δηλαδη αν βγαλω το αμαξι και βαλω κατευθειαν κατι αλλο?και την αμμο που εχει το υπαρχον ενυδρειο ας την αφησω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts