ARIS F 22 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορουμε να βαλουμε φυτα σε ενυδρειο χωρις κυκλοφορητη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορουμε να βαλουμε φυτα σε ενυδρειο χωρις κυκλοφορητη; και βεβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 22 Σεπτεμβρίου 2011 Author #3 Share 22 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστω! Πολυ ωραια,γιατι εχω ενα πολυ μικρο με καλο φωτισμο αλλα ειναι 5 λιτρα και εχει κυκλοφορητη 150λιτ/ωρα και τιποτα δεν αντεχε εκει αν τον ειχα ανοιχτο. Επισης σε ενα ενυδρειακι sicce 25 λιτρα,τι φυτο θα αντεχε κατω απο τον καταραχτη που εχει εντονο ρευμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 22 Σεπτεμβρίου 2011 ανουμπια,μικροσοριουμ,γενικως κατι με σχετικα σκληρα φυλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 22 Σεπτεμβρίου 2011 Author #5 Share 22 Σεπτεμβρίου 2011 ανουμπια,μικροσοριουμ,γενικως κατι με σχετικα σκληρα φυλλα. Τωρα εχω εναν εχινοδορο,αλλα δεν του αρεσει νομιζω... Ανουμπια λογω του οτι ειναι γαριδαδικο λεω να μην βαλω. Τα μικροσορουμ ποτε δεν μου αρεσουν! Διπλα ακριβως εχω ενα crinum calamistratoum,το οποιο παει τελεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 22 Σεπτεμβρίου 2011 εχεις crinum και εχινοδωρο σε 25 λιτρα? γνωριζεις ποσο μεγαλα γινονται αυτα τα φυτα..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 22 Σεπτεμβρίου 2011 Author #7 Share 22 Σεπτεμβρίου 2011 εχεις crinum και εχινοδωρο σε 25 λιτρα? γνωριζεις ποσο μεγαλα γινονται αυτα τα φυτα..? Ξερω καθως παντα διαβαζω για οτι θελω να παρω! Βεβαια να πω την αμαρτια μου για το crinum δεν ηξερα,στηριχτηκα στα λεγομενα του πωλητη... Παρολα αυτα δεν ειναι ολοι οι εχινοδοροι μεγαλοι,εμενα μενει πολυ μικρος,εχω 3 ριζες σε 3 διαφοετικα ενυδρεια και καμια δεν μεγαλωνει!Υποτιθεται πως ηταν rubin αλλα δεν νομιζω,ουτα τα φυλλα ουτε το μεγεθος ταιριαζει. Για το crinum θεωρω οτι επειδη ειναι το calamistratum και εχει τοσο λεπτα φυλλα και εχουν την ταση να δημιουργουν σπειρες θα ειναι ενταξει,αν μεγαλωσει πια τοσο πολυ,επειδη εχει ηδη αλλα 2 μικρα στην ριζα του,τοτε θα δωσω το μεγαλο και θα κρατησω τα αλλα μεχρι να μεγαλωσουν κ.ο.κ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος