Jump to content

διαφορα τιμης αρκετα μεγαλη

χρυσανθη

Recommended Posts

πηγα σημερα να κανω μια ερευνα αγορας για ενυδρειο και ολα τα λοιπα .

βρηκα το φιλτρο της JBL cristalprofi E 900 133,60 λεω καλη τιμη .

ψαχνωντας βρηκα σε ιστοσελιδα το ιδιο 81,15 συν τα μεταφορικα 17 ευρω για μεχρι 5 κιλα [δεν νομιζω να ειναι

παραπανω] τι να πω ψαχνουν για κοροιδα.

Δε πρέπει να σε ξενίζουν ακόμα και τέτοιες μεγάλες διαφορές. Άλλα τα έξοδα ενός καταστήματος και άλλα (κατά πολύ μικρότερα) ενός e-shop! Φυσικά υπάρχουν και μερικοί επαγγελματίες που δε λένε να καταλάβουν πως οι καιροί έχουν αλλάξει...

συμφωνο μονο που ειναι πολυ μεγαλη αλισιδα πετ [καταλαβατε πια ενοω] και μου εκανε και εκπτωση 10%

Δες κι εδώ υπάρχουν κι άλλα φίλτρα που κάνουν εξίσου καλά τη δουλειά τους .

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Και εσύ και ο επαγγελματίας.

Είσαι σίγουρη πως ήταν ακριβώς το ίδιο προϊόν;

Ευτυχώς πάντως που έψαξες πριν το αγοράσεις! Σκέψου να το είχες αγοράσει, να το είχες στήσει στο ενυδρείο σου, να ήσουν χαρούμενη για την έκπτωση που σου έκαναν και σερφάροντας χαλαρή να έβλεπες το φιλτρο σου σε αυτήν την τιμή!!! :buttrock:

απολυτος σιγουρη γιατι εκανα ερευνα αγορας και για ενυδρειο με τη βαση του και τα εγραψα για να μην τα ξεχασω και να κανω συγκριση τιμων εκτος και καναν εκεινη λαθος [ειχε και το 1500]

ασχετος με την διαφορα στη τιμη του συγκεκριμενου φιλτρου , με τα λεφτα που εδωσες + τα μεταφορικα θα μπορουσες να παρεις ενα eheim 2217 :buttrock:

δεν το αγορασα οπως ειπα πιο πανω κανω ερευνα αγορας και πριν αποφασισω θα σας ρωτησω για ολα απλος

μου εκανε τρομερη εντυπωση η διαφορα τιμης με τη διαφορα αγοραζω το χαλικι γιατι μιλαμε για αγορα

300 L ενυδρειου και οι εποχες ειναι δυσκολες για να πετας χρηματα.

Δες κι εδώ υπάρχουν κι άλλα φίλτρα που κάνουν εξίσου καλά τη δουλειά τους .

Εγω είμαι σίγουρος οτι εάν πάς η ίδια σε ένα από τα καταστήματα που σου έγραψα ποιό πάνω και τους πείς οτι είσαι από το Aquazone θα σου κάνουν αρκετά καλή τιμή .

αυτο θα κανω σας ευχαριστω και συγνωμη αν σας κουρασα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...