Jump to content

αφρικανες

tina

Recommended Posts

καλημερα παιδια, λοιπον θελω την γνωμη σας, αποφασισα να βαλω αρικανικες κιχλιδες, πειτε μου σας παρακαλω ποσες μπορω να βαλω σε ενυδριο 75 λιτρων με εξωτερικο φιλτρο flyval 205, δεν εχω φυτα και στον πατο χαλικι, τι ph χρειαζονται και τι θερμοκρασια..... εαν ειναι κατι αλλο που πρεπει να κανω ειμαι με ανοιχτα αυτια, θελω την γνωμη σας πριν παω στο πετ γιατι με εχουν καταστρεψει 2 φορες..... περιμενω.....

Πρωτα απ'ολα ας μεταφερει καποιος το θεμα στις Κιχλιδες Αφρικης,γιατι ειναι λαθος η εδω κατηγορια.

Επειτα διαβασε εδω για να δεις τι μπορεις να κανεις στα λιτρα σου

:D

καλημερα παιδια, λοιπον θελω την γνωμη σας, αποφασισα να βαλω αρικανικες κιχλιδες, πειτε μου σας παρακαλω ποσες μπορω να βαλω σε ενυδριο 75 λιτρων με εξωτερικο φιλτρο flyval 205, δεν εχω φυτα και στον πατο χαλικι, τι ph χρειαζονται και τι θερμοκρασια..... εαν ειναι κατι αλλο που πρεπει να κανω ειμαι με ανοιχτα αυτια, θελω την γνωμη σας πριν παω στο πετ γιατι με εχουν καταστρεψει 2 φορες..... περιμενω.....

Καταρχήν καλώς ήρθες!Άνοιξε ένα θέμα να μας παρουσιάσεις λιγάκι τον ευτό σου.

Για τα 75 λίτρα σου μόνο με νανονιχλίδες ταγκανίκα μπορέις να παίξεις. Δες πoιά ψάρια ανήκουν σ αυτή την κατηγορία και αποφάσισε ποια σ αρέσουν.

Για τα συγκεκριμένα θα χρειαστεί ψιλή άμμο κάτω και κοχύλια για να κάνουν τις φωλιές τούς. To ph που χρειάζονται είναι 8 με 8,5 και από θερμοκρασία νοιώθουν άνετα από 24 μέχρι 28.

Welcome to Africa!!!!!!!!! :D

Έγινε επεξεργασία - Crazy_Beaver

Καταρχήν καλώς ήρθες!Άνοιξε ένα θέμα να μας παρουσιάσεις λιγάκι τον ευτό σου.

Για τα 75 λίτρα σου μόνο με νανονιχλίδες ταγκανίκα μπορέις να παίξεις. Δες πoιά ψάρια ανήκουν σ αυτή την κατηγορία και αποφάσισε ποια σ αρέσουν.

Για τα συγκεκριμένα θα χρειαστεί ψιλή άμμο κάτω και κοχύλια για να κάνουν τις φωλιές τούς. To ph που χρειάζονται είναι 8 με 8,5 και από θερμοκρασία νοιώθουν άνετα από 24 μέχρι 28.

Welcome to Africa!!!!!!!!! :D

[/με κατατοπισατε αψογα απλα θα ηθελα να ρωτησω οτι το ενυδριο μου αυτη την στιγμη φιλοξενη ψαρακια, τι κανω θελοντας να αλλαξω το χαλικι και βαζοντας αμμο?αλλαααζω ολο το νερο που ειναι στρωμενο?και παλι απο την αρχη? τα ψαρακια που εχω τωρα θα φυγουν. απλα με το ειδη φτιαγμενο νερο τι κανω.

Καλώς την.Σε απάντηση του πιο πανω ποστ θα σου έλεγα το νερό που ήδη υπάρχει στο ενυδρείο να το κρατήσεις απλά να αλλάξεις σε άμμο και να το βάλεις πίσω στο ενυδρείο.Τι ψαράκια φιλοξενείς τώρα ;

:D

ασε τα ψαρακια που εχω τωρα πρεπει να φυγουν, εχω μολυ και πλατυ και 3 σκαλαρακια, ειναι πολλααα και λιγα λιτρα απλα για αλλη μια φορα την πατησα, για αυτο θελω πληροφοριες για το επομενο βημα. που, μπορω να βρω νανοκιχλιδες αφρικης? διοτο μαλλον μονο αυτες μπορω να βαλω με τα λιτρα που εχω....

ασε τα ψαρακια που εχω τωρα πρεπει να φυγουν, εχω μολυ και πλατυ και 3 σκαλαρακια, ειναι πολλααα και λιγα λιτρα απλα για αλλη μια φορα την πατησα, για αυτο θελω πληροφοριες για το επομενο βημα. που, μπορω να βρω νανοκιχλιδες αφρικης? διοτο μαλλον μονο αυτες μπορω να βαλω με τα λιτρα που εχω....

Μπορείς λοιπόν να ανοίξεις εδώ ένα θέμα για ζήτηση των συγκεκριμένων ψαριών http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=248 ή και να ρωτήσεις τα καταστήματα που συνεργάζονται με το φόρουμ

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=102

:buttrock:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...