Geosid 6 Οκτωβρίου 2011 Author #26 Share 6 Οκτωβρίου 2011 Παρακαλω οι ενδιαφερομενοι να ερθουν σε επικοινωνια μαζι μου για να κανονισουμε καποια συναντηση μεχρι την Τεταρτη και μετα να γινει η παραγγελια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 11 Οκτωβρίου 2011 #27 Share 11 Οκτωβρίου 2011 (edited) Hello, shipping costs are 49,50 EUR with courier DPD. 3-6 days. Airmail is cheaper (25 EUR) but needs more time. 1-2 weeks No live arrival guarnatee. Regards, Frank 49,50 με κουριερ 3-6 ημέρες, 25 με αεροπλάνο μια με δυο εβδομαδες. δεν δινει εγγύηση οτι θα φτάσουν ζωντανά. Για 10 limnopilos και 6 CPO. Έγινε επεξεργασία 11 Οκτωβρίου 2011 - Jester Link to comment Share on other sites More sharing options...
lingistis 11 Οκτωβρίου 2011 #28 Share 11 Οκτωβρίου 2011 Στα μεταφορικά η τιμή παίζει και ανάλλογα με το βάρος του δέματος. Βασικά είναι οπως σας τα είπε ο Αλέξανδρος... σε μένα από το Φρανκ δέμα 2 κιλών στοίχισε περίπου 29 ευρώ και ήρθαν με τα ΕΛΤΑ σε 7 μέρες, όλα ζωντανά. Απωλειες πάντα υπάρχουν κατά την περίοδο προσαρμογής. Νομίζω πως είναι πιο σωστό κάποιος να παραγγείλει μια καλή σε αριθμό αμάδα από ένα είδος, π.χ. 15 γαρίδες Χ και όχι λέγες από πολλά είδη. Καθώς και να του πείτε πως είναι επί μέρους παραγγελείες με κοινή συσκευασία αποστολής... γιατί αλλιώς δεν θα βρείτε άκρη στο διαχωρισμό τους. Καλη αγορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 22 Οκτωβρίου 2011 #29 Share 22 Οκτωβρίου 2011 Εμένα τα limnopilos με καίνε από τον frank. τα άλλα τα βρίσκω και εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 22 Οκτωβρίου 2011 Author #30 Share 22 Οκτωβρίου 2011 Εμένα τα limnopilos με καίνε από τον frank. τα άλλα τα βρίσκω και εδώ. το προβλημα ειναι οτι μειναμε εγω και εσυ :bigemo_harabe_net-111: Link to comment Share on other sites More sharing options...
makridelacos 1 Νοεμβρίου 2011 #31 Share 1 Νοεμβρίου 2011 Και εγώ θα ήθελα, αλλά τώρα είναι δύσκολοι καιροί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 1 Νοεμβρίου 2011 #32 Share 1 Νοεμβρίου 2011 δηλαδή όχι limnopilos ε? doh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
makridelacos 19 Νοεμβρίου 2011 #33 Share 19 Νοεμβρίου 2011 Ψήνεται ακόμα κανείς για ομαδική; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος