Geosid 21 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 21 Σεπτεμβρίου 2011 Πως θα φαινοταν η ιδεα για καμια ομαδικη παραγγελια απο εξωτερικο ( γαριδες - σαλιγκαρια ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naias 21 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 21 Σεπτεμβρίου 2011 Αν γίνει είμαι μέσα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 21 Σεπτεμβρίου 2011 #3 Share 21 Σεπτεμβρίου 2011 Χαλαρα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 22 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 22 Σεπτεμβρίου 2011 Είμαι μέσα για σαλιγκάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Σεπτεμβρίου 2011 #5 Share 22 Σεπτεμβρίου 2011 Είμαι μέσα για σαλιγκάρια. ΠΑΡΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 22 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 22 Σεπτεμβρίου 2011 ΠΑΡΕ Ωραιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 22 Σεπτεμβρίου 2011 #7 Share 22 Σεπτεμβρίου 2011 ΠΑΡΕ Πολύ ωραία,θα βάλω και multies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 22 Σεπτεμβρίου 2011 #8 Share 22 Σεπτεμβρίου 2011 Αν ενδιαφερθούν και άλλοι απο τον Βορρά, είμαι και 'γω μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 22 Σεπτεμβρίου 2011 #9 Share 22 Σεπτεμβρίου 2011 Κι εγώ ίσως(αν έχω λεφτά... ),από που μπορούμε να παραγγείλουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 22 Σεπτεμβρίου 2011 Author #10 Share 22 Σεπτεμβρίου 2011 Κι εγώ ίσως(αν έχω λεφτά... ),από που μπορούμε να παραγγείλουμε; http://www.fraku-aquaristik.de Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickst 22 Σεπτεμβρίου 2011 #11 Share 22 Σεπτεμβρίου 2011 ειμαι και εγω μεσα μαγκες για μερικες γαριδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 22 Σεπτεμβρίου 2011 Author #12 Share 22 Σεπτεμβρίου 2011 Για τους εκτος Αθηνων υπαρχουν 2 λυσεις 1) Η να αναλαβει καποιος απο τους Αθηναιους να σας στειλει αυτο που θα παραγγειλετε , πραγμα που ειναι σχετικα μεγαλη ευθυνη μετα την ταλαιπωρεια τους ταξιδιου απο Γερμανια - Αθηνα να στειλει με κτελ - καραβι σε αλλη πολη , γιατι πες οτι τα ζωντανα ΔΕΝ φτανουν ζωντανα θα υπαρξουν παρεξηγησεις . 2)Να μαζευτουν 2-3 μελη ανα πολη ( πχ Θεσσαλονικη ) και να παραγειλεται απευθειας . Πως το εχω σκεφτει το ολο θεμα με την ομαδικη ( για τους Αθηναιους ) . Αφου διαλεξει ο καθενας τι θελει , μαζευομαστε μια τεταρτη στο ΑΖΜΡ κοιταμε το κοστος , μαζευουμε τα λεφτα και γινεται η παραγγελια .Μετα απλα περιμενουμε να μας ενημερωσουν για το ποτε φτανουν τα ζωντανα για να βρεθουμε παλι και να παρει ο καθενας αυτο που παραγγειλε . Εαν εχει καποιος να προτεινει κατι δεκτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
termitis 22 Σεπτεμβρίου 2011 #13 Share 22 Σεπτεμβρίου 2011 Αν ενδιαφερθούν και άλλοι απο τον Βορρά, είμαι και 'γω μέσα. Μέσα είμαι,θέλω σαλιγκάρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 23 Σεπτεμβρίου 2011 #14 Share 23 Σεπτεμβρίου 2011 Πόσο βγαίνουν τα μεταφορικά ρε παιδιά; Με τα γερμανικα δεν τα παω καλά αλλά δεν θα έλεγα όχι για μερικά καβουράκια και αστακουδάκια. Εδώ τα βαράνε άσχημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 23 Σεπτεμβρίου 2011 Author #15 Share 23 Σεπτεμβρίου 2011 Πόσο βγαίνουν τα μεταφορικά ρε παιδιά; Με τα γερμανικα δεν τα παω καλά αλλά δεν θα έλεγα όχι για μερικά καβουράκια και αστακουδάκια. Εδώ τα βαράνε άσχημα. Tα μεταφορικα θα τα ξερουμε αφου μαζευτει η παραγγελια Εαν δεν κανω λαθος η σελιδα πρεπει να παιζει και στα Αγγλικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 23 Σεπτεμβρίου 2011 #16 Share 23 Σεπτεμβρίου 2011 ζημιά μου κάνεις τώρα. Θέλω κανα 100ρικο μόνο για τα πολύ ψιλά από αυτούς. Μέτραμε μέσα και όσο το δυνατόν συντομότερα. Μου τρέχουν τα σάλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 23 Σεπτεμβρίου 2011 #17 Share 23 Σεπτεμβρίου 2011 Τα μεταφορικά από τον Φρανκ είναι 29 ευρώ με ταχυδρομείο μόνο(δεν στέλνει με κούριερ εντός μιας μέρας όπως κάποιοι άλλοι). Θα ζητήσετε να στείλει την παραγγελία Δευτέρα και αν είσαστε τυχεροί παραλαμβάνεται Παρασκευή. Διαφορετικά πάει από εβδομάδα μεγαλώνοντας το ρίσκο για απώλειες. 2 φορές έχω παραγγείλει από τον συγκεκριμένο, την πρώτη φορά ήρθαν κανονικά την Παρασκευή ενώ την δεύτερη παρέλαβα μετά από 9 ημέρες. Ευτυχώς η συσκευασία του είναι πολύ καλή με σακούλες αποβολής και είχα πολύ λίγες απώλειες. Αν είναι να το κάνετε κάντε το γρήγορα πριν πιάσουν τα κρύα. Καλή τύχη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 23 Σεπτεμβρίου 2011 #18 Share 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μια παρένθεση,μην το βλέπετε σαν ευκαιρία να αγοράσετε είδη που δεν έρχονται στην Ελλάδα ή έχουν καλύτερες τιμές.Σκεφτείτε αρχικά αν έχετε τη δυνατότητα να συντηρήσετε αυτά τα είδη,καθώς κάποια έχουν τη δυσκολία τους και κάποια δεν μπορούν να συμβιώσουν λόγω πιθανού υβριδισμού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 23 Σεπτεμβρίου 2011 Author #19 Share 23 Σεπτεμβρίου 2011 Τα μεταφορικά από τον Φρανκ είναι 29 ευρώ με ταχυδρομείο μόνο(δεν στέλνει με κούριερ εντός μιας μέρας όπως κάποιοι άλλοι). Θα ζητήσετε να στείλει την παραγγελία Δευτέρα και αν είσαστε τυχεροί παραλαμβάνεται Παρασκευή. Διαφορετικά πάει από εβδομάδα μεγαλώνοντας το ρίσκο για απώλειες. 2 φορές έχω παραγγείλει από τον συγκεκριμένο, την πρώτη φορά ήρθαν κανονικά την Παρασκευή ενώ την δεύτερη παρέλαβα μετά από 9 ημέρες. Ευτυχώς η συσκευασία του είναι πολύ καλή με σακούλες αποβολής και είχα πολύ λίγες απώλειες. Αν είναι να το κάνετε κάντε το γρήγορα πριν πιάσουν τα κρύα. Καλή τύχη! Eυχαριστουμε για τις πληροφοριες Οποτε μπορουμε να κανουμε τη παραγγελια μετα απο καποιο meeting ( τεταρτη - πεμπτη ) και μισοβδομαδα να τις παραλαβουμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 23 Σεπτεμβρίου 2011 #20 Share 23 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) Απότι κατάλαβα στελνει Δευτέρα με Τετάρτη και μετά Δευτέρα πάλι. ΑΝ είναι 29 ευρώ μόνο τότε συμφέρει τρομερά. Μιλάμε για μισές τιμές σε κάποια είδη. Χεχεχε έχει και limnopilos. Δεν έχει θερμικές σακούλες; Έγινε επεξεργασία 23 Σεπτεμβρίου 2011 - Jester Link to comment Share on other sites More sharing options...
termitis 24 Σεπτεμβρίου 2011 #21 Share 24 Σεπτεμβρίου 2011 Εμένα πάντως σε πρόσφατη επικοινωνία μου είπε ότι το κόστος είναι 52€ Frank Kulich Datum: 13.09.2011 Status: offen Abteilung: Allgemeines Priorität: niedrig Hello, Shipping costs for animals are at least 52 EUR (Courier DPD). Thanks, Frank Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 24 Σεπτεμβρίου 2011 Author #22 Share 24 Σεπτεμβρίου 2011 και τοσα να ειναι στα 5-6 ατομα που ειμαστε μεχρι τωρα παει κοντα στο 10 αρικο για τον καθενα ( μια χαρα ειναι ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 24 Σεπτεμβρίου 2011 #23 Share 24 Σεπτεμβρίου 2011 Άνετα. Μου έχουν ζητήσει 75$ ανα ψάρι για μονομάχους. Λοιπόν Τετάρτη σύναξη για συζήτηση (τουλάχιστον); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρηστος Κανακης 3 Οκτωβρίου 2011 #24 Share 3 Οκτωβρίου 2011 Άνετα. Μου έχουν ζητήσει 75$ ανα ψάρι για μονομάχους. Λοιπόν Τετάρτη σύναξη για συζήτηση (τουλάχιστον); και εγω μεσα ειμαι! γαριδες και κανα σαλιγκαρο σπανιο που να μην τρωει φυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 3 Οκτωβρίου 2011 #25 Share 3 Οκτωβρίου 2011 Δεν έχει θερμικές σακούλες; Δεν το γνωρίζω αυτό μιας κι εγώ έκανα τις παραγγελίες μου αρχές καλοκαιριού και φθινόπωρο. Ρωτήστε τον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος