Jump to content

Νεο Μέλος Να Πει Ενα Γεια!!

wolf1gr

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους . Είμαι πολύ πολύ αρχάριος του τύπου ότι μόλις έχω πάρει ένα ενυδρείο 60X30X37 με τον βασικό εξοπλισμό, χωρίς ψαράκια ακόμα.

Είδα πολύ ωραία πράγματα στο Forum και είμαι σίγουρος ότι ήσαστε ένα πολύ ωραίο παρεάκι… :D

Καλός σας βρήκα λοιπόν……

post-45361-1316626314_thumb.jpg

Καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε μου! :D

Προτεινω να ανοιξεις ενα θεμα στην κατηγορια γλυκου για να ρωτησεις οτι θες και να βαλεις μπροστα σιγα σιγα το ενυδρειο σου. Αυτο που μπορω να σου πω αρχικα ειναι να μην βαλεις κανενα ζωντανο ακομα μεσα πριν στρωσεις το ενυδρειο σου και τα υπολοιπα θα τα βρουμε! :hysterical:

Σας ευχαριστώ πολύ.....

Rik το μονο σύγουρο ειναι οτι θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθεια σας.. Καθότι και παντελώς αρχάριος όπως ανέφερα :D

Καλώς όρισες!

:D

Απόλαυσε όλη τη διαδικασία, μέχρι να ολοκληρώσεις το ενυδρείο σου σιγά σιγά και χωρίς βιασύνες. :hysterical:

καλή διαμονη , καλο διάβασμα

καλη αρχη στο χόμπυ που θα σε αναμιφσει γενεόδωρα

Καλοσώρισες κι από μένα. Ένα πράγμα έχε υπόψιν σου και θα στήσεις ένα όμορφο και πάνω απ' όλα σωστό ενυδρείο. Μην κάνεις βιαστικά βήματα και για ότι δεν ξέρεις ψάξε και ρώτησε στο φόρουμ. Καλή συνέχεια :D

Καλώς ήρθες φίλε στην παρέα μας!!!

Το τρίπτυχο της επιτυχίας στο χόμπι είναι υπομονή, επιμονή και διάβασμα! Καλή συνέχεια. :buttrock:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...