magman 20 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) Για πρώτη φορά παρουσιάζω ενυδρείο παρότι είχα ένα 100lt φυτεμένο που είχε περάσει απο διάφορες φάσεις. Τώρα που έστησα το Αφρικάνικο σας το παρουσιάζω γιατί θέλω να κρυφτώ και η χαρά δεν με αφήνει Θα ανεβάσω φωτογραφίες σιγά σιγά γιατί έχω θέμα με την φωτογραφική και πολύ ντροπαλά ψάρια. Διαστάσεις ενυδρείου: 100cmΧ 50cmΧ 40cm (200lt μικτά) Φίλτρανση: Elite 20, Fluval 205 Φωτισμός: Hagen GLO 2X39 watt pH: 8.0 κΗ: 11 TDS: 280ppm Temp: 26oC NH3/4:0 mg/l NO2: 0 mg/l Πέτρες: Κροκάλα πεπλατυμένη, λάβα Βυθός: Άμμος χαλαζιακή χρώματος μπέζ Φυτά: Valisneria Ψάρια: 8 Pseudotropheus Demasoni Ευχαριστώ πολύ όσα παιδιά απο την αρχή της ενασχόλησης μου με το χόμπι με έχουν βοηθήσει ο καθένας με τον δικό του τρόπο, καθώς επίσης και το κατάστημα Animal Station και το Νινταλ για την τόσο καιρό καθοδήγηση και βοήθειά του. Έγινε επεξεργασία 20 Σεπτεμβρίου 2011 - magman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 20 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραιο στησιμο και τα demasoni απλα τα ''σπανε'' Αντε με το καλο τα πρωτα γεννητούρια !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 20 Σεπτεμβρίου 2011 Author #3 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραιο στησιμο και τα demasoni απλα τα ''σπανε'' Αντε με το καλο τα πρωτα γεννητούρια !!!! Ευχαριστώ, δεν βλέπω την ώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραιο στησιμο Ανεστη. Σου ευχομαι να τα χαρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 20 Σεπτεμβρίου 2011 #5 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μετά το πολύ πολύ ωραιο φυτεμένο ήρθε και το ''νταμάρι'' Μπραβο ανέστη αψωγη δουλεια όπως μας εχεις συνηθίσει και με τον καιρο θα τελοιοποιηθεί!!!! Και εμεις σε ευχαριστούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 20 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 Καλώς ήρθες και στην Αφρική! Ευχομαι να χαρεις το ενυδρείο και να πάρεις πολλές γέννες.Να μας ενημερώνεις για την εξελιξη των ψαριών και την συμπεριφορά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 20 Σεπτεμβρίου 2011 Author #7 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραιο στησιμο Ανεστη. Σου ευχομαι να τα χαρεις Σε ευχαριστώ πολύ Στράτο, τα ψάρια είναι καταπληκτικά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 20 Σεπτεμβρίου 2011 Author #8 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 Καλώς ήρθες και στην Αφρική! Ευχομαι να χαρεις το ενυδρείο και να πάρεις πολλές γέννες.Να μας ενημερώνεις για την εξελιξη των ψαριών και την συμπεριφορά! Καλώς σας βρήκα Προς το παρόν έχει το κάθε ένα την γωνιά του και κάνουν κάτι απότομα και μικρές εξερευνήσεις γύρω γύρω. Καυγάδες δεν βλέπω, μόνο κάτι ψιλά κηνηγητά για δευτερόλεπτα άμα στην βόλτα του απάνω παέι κανένα εκεί που δεν πρέπει Στο φαγητό δεν υπάρχουν απλά! Να τα δείς να ορμάνε απο τους βράχους και να γυρίζουν πίσω αστραπή! Εντυπωσιακότατο. Μάλιστα έχω δεί κάτι πρώτη φορά σε ψάρι. Καθώς παρατηρούσα ένα, εκείνο για λίγο άρχισε να "τινάζεται" κάπως σαν να σπαρταράει. Μία δύο, τρέις... δίνει μία μπροστά και δαγκώνει ένα φύλο Βαλισνέρια που γύριζε γύρω γύρω. Γενικά το κάνουν αυτό, σα να "κορτάρουν" πρίν ορμήσουν στην τροφή τους. Όλα αυτά ενώ τα ψάρια δεν έχουν κλείσει 36 ώρες στο ενυδρείο. Γενικά είμαι γοητευμένος απο τα Demasoni και το setup της Αφρικής είναι πολύ όμορφο. Σκέφτομαι ίσως κάποια στιγμή ξεφύγω λίγο απο το βιότοπο και ρίξω μέσα μερικά Helenas για τους λαθρεπιβάτες αλλά και γιατί τα χρώματά τους θα ταιριάζουν. Αν μπορούν να ζήσουν σε αυτές τις συνθήκες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 20 Σεπτεμβρίου 2011 Author #9 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μετά το πολύ πολύ ωραιο φυτεμένο ήρθε και το ''νταμάρι'' Μπραβο ανέστη αψωγη δουλεια όπως μας εχεις συνηθίσει και με τον καιρο θα τελοιοποιηθεί!!!! Και εμεις σε ευχαριστούμε Ευχαριστώ Βασίλη, περιμένω προτάσεις για αισθητική παρέμβαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 20 Σεπτεμβρίου 2011 Author #10 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 Αν είναι κάτι που δεν μου αρέσει στο ενυδρείο είναι η πλάτη. Έχω βάλει μαύρο χαρτόνι αλλά θα ήθελα κάτι πιο φυσικό... καμία πρόταση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 20 Σεπτεμβρίου 2011 #11 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου αγαπητέ φίλε αλλά οι παρουσιάσεις ενυδρείων γλυκού νερού γίνονται εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=255 κάνοντας χρήση την φόρμα παρουσίασης http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=50683 γιαυτό θα ήταν καλό εκεί να παρουσιάσεις το ενυδρείο σύντομα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 21 Σεπτεμβρίου 2011 Author #12 Share 21 Σεπτεμβρίου 2011 Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου αγαπητέ φίλε αλλά οι παρουσιάσεις ενυδρείων γλυκού νερού γίνονται εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=255 κάνοντας χρήση την φόρμα παρουσίασης http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=50683 γιαυτό θα ήταν καλό εκεί να παρουσιάσεις το ενυδρείο σύντομα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Μάλλον είχα πολύ καιρό να μπώ στο φόρουμ Θα επιλυφθώ άμεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 21 Σεπτεμβρίου 2011 #13 Share 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ο φίλος μας έχει ανοίξει θέμα στα ενυδρεία μελών http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry594848 οπότε το θέμα εδώ θα κλειδώσει. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts