lula69 20 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια σαν καινουργιος και εγω ειπα να ζητησω τη γνωμη σας για το ενιδρειο μουειναι 20λτ και βρισκεται στην πρωτη μερα στρωσιματος με βακτηρια (sera nitrivec) εχω βαλη μια ριζα η οποια δεν ξερω τι ειναι ( και μου σπαει τα νευρα γιατι δεν στεκεται στον πατο επιπλέει ) επισης μου εδωσαν απο το pet city και το φυτο microsorum crisped leaves όταν τους ζητησα ενα ευκολο φυτοΤο ενυδρειο σε αυτο το μεγεθος φυσικα ετοιμάζεται για μονομαχο αντε το πολυ και κανα σαλιγκαρι (αν και να πω την αληθεια ηθελα να βαλω μια γαριδα) αυτο που θελω ειναι να μου προτεινετε καποια πραγματα στην διακοσμησημιας και ετσι οπως το εκανα δεν μου αρεσει και φοβαμε οτι δεν θα αρεσει ουτε στο ψαρι Επισης αν γνωριζει κανεις τι χρειαζεται το φυτο που εχω και πληροφοριες για αυτο θα το εκτιμουσα δεοντοςσυμβουλες, σχολια, προτασεις, ολα καλοδεχομαι για το καλο του ψαρουλιtnx alot Link to comment Share on other sites More sharing options...
lula69 20 Σεπτεμβρίου 2011 Author #2 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) ΥΓ. τα χαλικια δεν ειναι τοσο πορτοκαλι οσο φαινονται ειναι πιο φυσικα 1 More Photo Έγινε επεξεργασία 20 Σεπτεμβρίου 2011 - lula69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
violet 21 Σεπτεμβρίου 2011 #3 Share 21 Σεπτεμβρίου 2011 Το φυτο αυτο δεν το φυτευουμε γιατι σαπιζει η ριζα του. Το δενουμε με πετονια σε πετρες και ξυλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lula69 21 Σεπτεμβρίου 2011 Author #4 Share 21 Σεπτεμβρίου 2011 Το φυτο αυτο δεν το φυτευουμε γιατι σαπιζει η ριζα του. Το δενουμε με πετονια σε πετρες και ξυλα ok εὐχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 21 Σεπτεμβρίου 2011 #5 Share 21 Σεπτεμβρίου 2011 Το όλο στήσιμο εσύ θα το καθορίσεις...αυτό είναι αποκλειστικά και μόνο δικιά σου έμπνευση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος