Jump to content

Πολλά ερωτηματα

elaspre

Recommended Posts

Ξεκιναω:

1)εχθές πήρα έναν κλοουνακι το οποίο το δεξί του πτερυγιο δεν το κουναει καθόλου(η ελάχιστα)!

2)τις πρώτες ώρες όλα καλά αλλα όταν εκλεισα τα φώτα και μετα απο καμία ώρα πέρασα να δω πως παει και αυτο βρισκόταν στον βυθό,έκανε αργες κινήσεις και μου έδωσε την εντύπωση ότι θα με αποχαιρετησει αλλα σήμερα όλα πανε καλα.υπάρχει περίπτωση να είναι ένα είδος ύπνου;

3)έχω πάρει τροφή της ocean nutrition η οποίο είναι σε μπαλιτσες και δεν φαίνεται να του αρέσουν,τι κάνω;

4)την τροφή την χρησιμοποίησα για να ξεκινήσω το στρωσιμο αλλα τα υπολείμματα της μαζεύονται μαζί και με τις ακαθαρσίες του ψαριού,πως να κάνω καθαρισμό;σκέφτομαι για γαρίδες,πείτε κάποιο είδος!

5)για σκιμμερ έχω το mce 600,πως βάζω σε καλτσα(είναι ονομασία απο κάποιο σακουλακι που αγοράζουμε ή κανονική καλτσα:D τον άνθρακα και τον αντιφωσφορο(απο waterwaves και τα δυο και σε τι ποσότητα)!

6)Η γυναίκα μου θέλει να βάλουμε κάποιο καράβι όπως στα ενυδρεια γλυκού,άραγε δεν βάζουμε στα θαλασσινά λόγω διάβρωσης;

Το ενυδρειο είναι νέο (Dubai 100) με 10 κιλά ζωντανό βράχο και 18 κιλά αραγωνιτη ζωντανό!Κληρονομησα μάλλον και 6 απταισιες(γράφω απο κινητό γιατί χάλασε το λάπτοπ και δεν μπορώ να βάλω φωτό)!είναι λευκές διαφανείς,τι κάνω;μέχρι στιγμής δεν έχουν εξαπλωθεί!της κρατησα μέχρι τώρα για να βοηθηθεί ο κύκλος του αζώτου!

NH4:0

NO2:0

NO3:10 test της sera

Αλατοτητα 1023

Ξεκιναω:

1)εχθές πήρα έναν κλοουνακι το οποίο το δεξί του πτερυγιο δεν το κουναει καθόλου(η ελάχιστα)!

2)τις πρώτες ώρες όλα καλά αλλα όταν εκλεισα τα φώτα και μετα απο καμία ώρα πέρασα να δω πως παει και αυτο βρισκόταν στον βυθό,έκανε αργες κινήσεις και μου έδωσε την εντύπωση ότι θα με αποχαιρετησει αλλα σήμερα όλα πανε καλα.υπάρχει περίπτωση να είναι ένα είδος ύπνου;

3)έχω πάρει τροφή της ocean nutrition η οποίο είναι σε μπαλιτσες και δεν φαίνεται να του αρέσουν,τι κάνω;

4)την τροφή την χρησιμοποίησα για να ξεκινήσω το στρωσιμο αλλα τα υπολείμματα της μαζεύονται μαζί και με τις ακαθαρσίες του ψαριού,πως να κάνω καθαρισμό;σκέφτομαι για γαρίδες,πείτε κάποιο είδος!

5)για σκιμμερ έχω το mce 600,πως βάζω σε καλτσα(είναι ονομασία απο κάποιο σακουλακι που αγοράζουμε ή κανονική καλτσα :D τον άνθρακα και τον αντιφωσφορο(απο waterwaves και τα δυο και σε τι ποσότητα)!

6)Η γυναίκα μου θέλει να βάλουμε κάποιο καράβι όπως στα ενυδρεια γλυκού,άραγε δεν βάζουμε στα θαλασσινά λόγω διάβρωσης;

Το ενυδρειο είναι νέο (Dubai 100) με 10 κιλά ζωντανό βράχο και 18 κιλά αραγωνιτη ζωντανό!Κληρονομησα μάλλον και 6 απταισιες(γράφω απο κινητό γιατί χάλασε το λάπτοπ και δεν μπορώ να βάλω φωτό)!είναι λευκές διαφανείς,τι κάνω;μέχρι στιγμής δεν έχουν εξαπλωθεί!της κρατησα μέχρι τώρα για να βοηθηθεί ο κύκλος του αζώτου!

NH4:0

NO2:0

NO3:10 test της sera

Αλατοτητα 1023

πρωτα βγαλε εξω το βραχακι με τις απταισιες ,στα κλοουνακια αρεσει πολυ το primereef της o.n. ,τις ακαθαρσιες πρεπει να τις παρασερνει το ρευμα στο σκιμμερ και στο φιλτρο

η διακοσμηση ειναι στο χερι σου

Έγινε επεξεργασία - kostas82

• 1 year later...

Καλησπέρα! Πως πάει το ενυδρείο? Έχουμε νέα?

+1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...