Jump to content

Θάνατος Clown

ROBIN

Recommended Posts

Στο nano μου 20 λιτρα είχα ένα clown για τρεις μήνες και μια νύχτα πήδησε έξω και πέθανε. Πήρα ένα άλλο μικρό clown και την τρίτη μέρα με σύμπτωμα μόνο ότι δυσκολευόταν να κολυμπήσει πέθανε. Το ενυδρειάκι είναι τεσσάρων μηνών έχω και σκιμμεράκι και οι μετρήσεις είναι οκ. αλατότητα 1025 αμμωνία και νιτρώδη απόλυτο μηδέν νιτρικά 15. Είχα παρατηρήσει τρείς μικρούς οργανισμούς σαν αιπτάσιες κολλημένες στο τζάμι και τους αφαίρεσα αφού προηγουμένως ρώτησα στο φορουμ. Εχω επίσης δύο κοράλλια μια γονιοπόρα και κάτι ζωάνθους που αναπτύσσονται καλά. Τι μπορεί να φταίει γιατί φοβάμαι να πάρω άλλον μήπως πρέπει να προσέξω κάτι ή ήταν

τυχαίος ο θάνατος του.

Ευχαριστώ

οταν εχεις φιλε μου 2 απανωτα τετοια κρουσματα αυτο δεν ειναι τυχαιο.

κατα τη γνωμη μου,μην ξαναβαλεις κλοουν σε τοσα λιγα λιτρα.κανε μια καλη αλλαγη νερου,βαλε φρεσκο ανθρακα,και φτιαξε καλυτερα το νανο σου με αλλους κατοικους....

1-2 γαριδουλες,κανα μικροσκοπικο γκομπι και κανα 2-3 σαλιγκαρια και τελος.

συνηθως οταν πηδουν εξω τα ψαρια ειναι απο εντονο στρες,κακη ποιοτητα νερου,η απλα κακοτυχια δικη μας...

Μόνο ο πρώτος πήδησε έξω αφού ζούσε καλά τρείς μήνες. Ο δεύτερος την τρίτη μέρα αφότου τον πήρα αρρώστησε. Υπάρχει καμιά παράμετρος που πρέπει να ελέγξω;

αφου οπως λες νιτρωδη και αμμωνια ειναι μηδεν,αυτοι ειναι παραγοντες δηλητηριασης....

εισαι σιγουρος πως μετρας σωστα?

οταν εχεις φιλε μου 2 απανωτα τετοια κρουσματα αυτο δεν ειναι τυχαιο.

κατα τη γνωμη μου,μην ξαναβαλεις κλοουν σε τοσα λιγα λιτρα.κανε μια καλη αλλαγη νερου,βαλε φρεσκο ανθρακα,και φτιαξε καλυτερα το νανο σου με αλλους κατοικους....

1-2 γαριδουλες,κανα μικροσκοπικο γκομπι και κανα 2-3 σαλιγκαρια και τελος.

συνηθως οταν πηδουν εξω τα ψαρια ειναι απο εντονο στρες,κακη ποιοτητα νερου,η απλα κακοτυχια δικη μας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...