thanashs 18 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 ρε παιδια ειν αληθινα αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnieros 19 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 19 Σεπτεμβρίου 2011 ρε παιδια ειν αληθινα αυτα εχουν παρει λιγο απο πραγματικοτητα λιγο απο επιστημονικη φαντασια κ λιγο απο καρτουν τα εχουν ρεμιξαρει και ειδου το αποτελεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 19 Σεπτεμβρίου 2011 #3 Share 19 Σεπτεμβρίου 2011 ....και όμως, πολλά απ αυτά έτυχε να τα δω σε ντοκιμαντέρ. Τα περισσότερα ζούνε σε τεράστια βάθη και είναι οργανισμοί της αβύσσου. Πιστεύω μάλιστα ότι θα υπάρχουν και άλλα είδη που ακόμη είναι άγνωστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnieros 19 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 19 Σεπτεμβρίου 2011 ....και όμως, πολλά απ αυτά έτυχε να τα δω σε ντοκιμαντέρ. Τα περισσότερα ζούνε σε τεράστια βάθη και είναι οργανισμοί της αβύσσου. Πιστεύω μάλιστα ότι θα υπάρχουν και άλλα είδη που ακόμη είναι άγνωστα. μαζι σου. μια και ειμαι λατρης των ντοκυμαντερ εχω δει και εγω πολλα αλλα μερικες φωτο απο το βιντεο ειναι αστεια ψευτικες το μεγαλυτερο ποσοστο των ωκεανων ειναι ανεξερευνητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Σεπτεμβρίου 2011 #5 Share 19 Σεπτεμβρίου 2011 Τα περισσοτερα απο αυτα ειναι αληθινα,τα εχω δει και εγω σε ντοκυμαντερ.Ζουν σε πολυ μεγαλο βαθος,ειναι ψαρια της αβυσσου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 19 Σεπτεμβρίου 2011 Author #6 Share 19 Σεπτεμβρίου 2011 πο πο.....τι υπαρχει στο κοσμο ε ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος