saxlina 18 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) καλησπέρα σε όλους τους "ενυδρειοφιλους". είμαι νέο μέλος και πρόκειται να αγοράσω ένα ενυδρείο της wave 140 lt , και να βάλω kixlides. σκοπεύω να βάλω μικρές αφρικανές και κοχυλιών και πετρας....έχω διαβάσει ότι αντέχουν σε άμμο θαλάσσης?και γεννάνε τα μικρά τους μέσα σε κοχύλια?ισχύει?αν ναι ,εκτος από ασβέστιο που περιέχουν αυτά (και απότι ακούω οι κιχλίδες το χρειάζονται για το ph τους)δεν τους βλάπτει ot ιώδιο p.x. η κάτι άλλο? . στην συνεχεια θα ρωτήσω και αλλα φυσικά...thanks Έγινε επεξεργασία 18 Σεπτεμβρίου 2011 - PRINCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 18 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 Φίλε μου επειδή μπερδεύτηκα. Το ιώδιο που θα βρεθεί?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 18 Σεπτεμβρίου 2011 #3 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 18 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) kalhspera se olous tous enydreiofilous. eimai neo melos kai prokeitai na agoraso ena enydreio ths wave 140 lt , kai na valo kixlides. skopevo na valo mikres afrikanes kai koxyliwn kai petras....exw diavasei oti antexoyn se ammo thalasshs?kai gennane ta mikra tous mesa se koxylia?isxyei?an nai ,ektos apo asvestio pou periexoun ayta (kai apoti akouw oi kixlides to xreiazontai gia to ph tous)den tous vlaptei ot iwdio p.x. h kati allo? soory gia ta greeklish mou alla to pc moy taxei peksei kai den borw na gyrisw se ellhnika. . sthn synexeia tha rvthsw kai alla fysika...thanks Οτιδήποτε εισαγουμε στο ενυδρειο μας και προέρχεται απο την φύση σιγουρα χρειάζεται ενα καλό ξεπλυμα ή και βράσιμο...... Προσωπικά εχω χρησιμοποιήσει πέτρες απο θάλασσα στο ενυδρειο μου χωρίς κανενα πρόβλημα. Εκτος απο κοχυλια θαλάσσης μπορείς να βάλεις και κελύφη σαλιγκαριών πολυ καλά καθαρισμένα βέβαια. Λοιπον οσο για τα greeklish μπορείς να κάνεις χρήση του παρακάτω: http://speech.ilsp.gr/greeklish/ Με πρόλαβε ο Κυριος Γενικός..... Έγινε επεξεργασία 18 Σεπτεμβρίου 2011 - PRINCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 19 Σεπτεμβρίου 2011 #5 Share 19 Σεπτεμβρίου 2011 Κογχύλια θάλασσας χρησιμοποιώ εγώ στα κοχγυλόψαρα από την Ταγανίκα ,φτάνει όπως και ο PRINCE να έχουν καθαρίσει καλά από το περιεχόμενο τους . Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 19 Σεπτεμβρίου 2011 Author #6 Share 19 Σεπτεμβρίου 2011 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΡΕΕΚΛΙΣ ΧΘΕΣ.. ΟΚ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΑΦΟΒΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 19 Σεπτεμβρίου 2011 #7 Share 19 Σεπτεμβρίου 2011 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΡΕΕΚΛΙΣ ΧΘΕΣ.. ΟΚ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΑΦΟΒΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ... Σε ακούμε,γιατί φωνάζεις; Καλή συνέχεια και από εμένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Σεπτεμβρίου 2011 #8 Share 19 Σεπτεμβρίου 2011 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΡΕΕΚΛΙΣ ΧΘΕΣ.. ΟΚ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΑΦΟΒΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ... Να σου συμπληρωσω κι εγω πως εκτος απο ελληνικα,γραφουμε και μονο με μικρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 19 Σεπτεμβρίου 2011 Author #9 Share 19 Σεπτεμβρίου 2011 ευχαριστώ μαθαίνω σιγά σιγά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος