Geosid 18 Σεπτεμβρίου 2011 #26 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 ναι δεν λέω να κάνουμε μια συζήτηση αλλά εγώ ακόμα δεν έχω πάρει την απάντηση μου υ.γ μια χαζή απορία άμα ρωτούσα κάτι για το ebay ή από άλλο αμερικάνικο e-shop δεν νομίζω να γινόταν τέτοια συζήτηση έτσι μου φαίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 18 Σεπτεμβρίου 2011 #27 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 Αγαπητέ φίλε chris99, άνοιξες ένα θέμα με συγκεκριμένο ζητούμενο αλλά βλέπω οτι εξελίσεται σε κουτί παραπόνων άνευ λόγου και αιτίας.Θα παρακαλέσω να επικεντρωθούμε όλοι στο αρχικό post αν έχουμε κάποια απάντηση επ'αυτού.Οποιαδήποτε αντίρρηση-απορία-προβληματισμό έχετε και αφορά καταστήματα που υπάρχουν στο forum μπορείτε να τα εκφράζετε στην κατηγορία τους εδώ: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=102 Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 18 Σεπτεμβρίου 2011 Author #28 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 δεν ξέρει κανείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
termitis 18 Σεπτεμβρίου 2011 #29 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 δεν ξέρει κανείς Εγώ πάλι έχω παραγγείλει από εδώ http://www.aquaristikshop.com/cgi-bin/neu/...kommenν=1 Πλήρωσα με paypal, η παραγγελία ήρθε με DHL και έκανε περίπου 15 μέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 18 Σεπτεμβρίου 2011 #30 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 Απο aquaristic έχω κάνει πολλές αγορές με αντικαταβολή και πλέον επιλέγω μόνο αυτο τον τρόπο,χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 19 Σεπτεμβρίου 2011 Author #31 Share 19 Σεπτεμβρίου 2011 Απο aquaristic έχω κάνει πολλές αγορές με αντικαταβολή και πλέον επιλέγω μόνο αυτο τον τρόπο,χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα. οκ σε ευχαριστώ για την απάντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος