Χρήστος 96 18 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 έχει παραγγείλει κάποιος από το http://www.aquaristic.net/ αν ναι με τι τρόπο πλήρωσε την παραγγελία του γιατί είδα ότι μπορείς να πληρώσεις κλασικά με paypal αλλά και με αντικαταβολή με την ups ισχύει το έχει δοκιμάσει κανείς γιατί έχουμε και γραφεία ups και στην Ελλάδα και νομίζω γίνετε και με αντικαταβολή Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 18 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 αν επιμενεις για ιντερνετικες αγορες,γιατι τουλαχιστον δεν στηριζεις τα ελληνικα ον λαιν καταστηματα εν μεσω κρισης..??? ειναι πιο γρηγορα απο τους γερμανους και εξισου οικονομικα.....δεν το καταλαβαινω αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 18 Σεπτεμβρίου 2011 Author #3 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 απλά ρωτάω δεν έκανα κάποια παραγγελιά αλλά θέλω μερικές πληροφορίες μην το παίρνεις προσωπικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 18 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) απλά ρωτάω δεν έκανα κάποια παραγγελιά αλλά θέλω μερικές πληροφορίες μην το παίρνεις προσωπικά ποιος το πηρε προσωπικα? και μου θυμωσες κιολας!! Έγινε επεξεργασία 18 Σεπτεμβρίου 2011 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 18 Σεπτεμβρίου 2011 Author #5 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 απλά ο τόνος σου ήταν λίγο επιθετικός Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 18 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 απλά ο τόνος σου ήταν λίγο επιθετικός που τον ειδες τον επιθετικο τονο φιλε μου?απλως αναρωτηθηκα,και σου επισημανα πως καλυτερο θα ηταν να βοηθησουμε ολοι μας οσο μπορουμε την ελληνικη αγορα.τωρα αν εσυ ζητας παρεξηγησεις απο το πουθενα....αυτο ειναι ενα αλλο θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 18 Σεπτεμβρίου 2011 Author #7 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) οκ ας μην μαλώνουμε λέω για προϊόντα που δεν τα βρίσκεις εύκολα στην ελληνική αγορά και αν τα βρεις είναι και λίγο τσιμπημένες οι τιμές ( δεν λέω για κάποιο συγκεκριμένο αλλά γενικά ) Έγινε επεξεργασία 18 Σεπτεμβρίου 2011 - chris99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 18 Σεπτεμβρίου 2011 #8 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 με τοσα καλα φτηνα και γρηγορα ελληνικα καταστηματα δεν πιστευω πια πως δεν μπορουμε να βρουμε αυτο που ψαχνουμε (με ελαχιστες εξαιρεσεις βεβαια).ειναι κριμα να διωχνουμε συναλλαγμα τετοια εποχη εξω,και μαλιστα σε γερμανους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 18 Σεπτεμβρίου 2011 Author #9 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 ναι αλλά δεν υπάρχουν πολλά ελληνικά e-shops για ενυδρεια και δεν έχουν μεγάλη ποικιλία στις ιστοσελίδες τούς βάζουν τα βασικά ενώ στα καταστήματα τους έχουν 10πλασια ποικιλία σε εξοπλισμό ενυδρεια ψάρια κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 18 Σεπτεμβρίου 2011 #10 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 ναι αλλά δεν υπάρχουν πολλά ελληνικά e-shops για ενυδρεια και δεν έχουν μεγάλη ποικιλία στις ιστοσελίδες τούς βάζουν τα βασικά ενώ στα καταστήματα τους έχουν 10πλασια ποικιλία σε εξοπλισμό ενυδρεια ψάρια κτλ Θελεις να παρεις κατι και δεν το βρικες εδω στα δικα μας eshop?Επεισης τα μεταφορικα ποσο ειναι απο Γερμανια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 18 Σεπτεμβρίου 2011 Author #11 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 και δεν ενημερώνουν συχνά τις ιστοσελίδες τούς πχ ήθελα να παραγγείλω γαρίδες red crystal από γνωστό ενυδρειακο μαγαζί ενώ στην ιστοσελίδα έλεγε μεγάλο απόθεμα τούς παίρνω τηλ και μου λένε ότι δεν έχουν εδώ και 2 μήνες μου έχει συμβεί και σε άλλο μαγαζί παραγγέλνω ένα φίλτρο απο ιστοσελίδα έλεγε ότι υπάρχει με παίρνουν τηλ και μου λένε θα το φέρουμε αύριο και και ήταν τρίτη και το έστειλαν την άλλη δευτέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 18 Σεπτεμβρίου 2011 Author #12 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) Επεισης τα μεταφορικα ποσο ειναι απο Γερμανια? 19,50 μέχρι 10 κιλά για την ακρίβεια ξεκινά από τα 6 ευρό Έγινε επεξεργασία 18 Σεπτεμβρίου 2011 - chris99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 18 Σεπτεμβρίου 2011 #13 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 και δεν ενημερώνουν συχνά τις ιστοσελίδες τούς πχ ήθελα να παραγγείλω γαρίδες red crystal από γνωστό ενυδρειακο μαγαζί ενώ στην ιστοσελίδα έλεγε μεγάλο απόθεμα τούς παίρνω τηλ και μου λένε ότι δεν έχουν εδώ και 2 μήνες μου έχει συμβεί και σε άλλο μαγαζί παραγγέλνω ένα φίλτρο απο ιστοσελίδα έλεγε ότι υπάρχει με παίρνουν τηλ και μου λένε θα το φέρουμε αύριο και και ήταν τρίτη και το έστειλαν την άλλη δευτέρα Πιστευεις οτι τα Γερμανικα καταστηματα δεν εχουν τετοια προβληματα?Οσο για τα μεταφορικα νομιζω οτι συμφερει να το παρεις απο εδω γιατι ειναι λιγοτερα και ερχονται και την επομενη μερα.Για ζωντανα δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσεις να φερεις απο εξω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 18 Σεπτεμβρίου 2011 Author #14 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 δεν λέω για ζωντανά από εξωτερικό αλλά για εξοπλισμό παράδειγμα έδινα ποιο πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 18 Σεπτεμβρίου 2011 #15 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 τα καταστηματα του εξωτερικου στις περισσοτερες των περιπτωσεων εχουν πολυ καλυτερες τιμες απο οτι τα Ελληνικα . Μπορω να το αποδειξω εαν επιτρεπεται να βαλω λινκ απο Ελληνικο και ξενο ( εντος Ευρωπης ) καταστημα . Οπου το Ελληνικο εχει ακριβος την διπλασια τιμη για το ιδιο προιον . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 18 Σεπτεμβρίου 2011 #16 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω νομιζω οτι υπαρχουν πολυ αξιολογα Ελληνικα eshop οπως το http://www.petcumulus.gr/ Οι τιμες του ειναι μια χαρα,σε εξυπηρετει αψογα και αν κατι που θες να αγορασεις δεν το εχει στη σελιδα του,του στελνεις ενα email και σου απαντα την επομενη μερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 18 Σεπτεμβρίου 2011 Author #17 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω νομιζω οτι υπαρχουν πολυ αξιολογα Ελληνικα eshop οπως το http://www.petcumulus.gr/ Οι τιμες του ειναι μια χαρα,σε εξυπηρετει αψογα και αν κατι που θες να αγορασεις δεν το εχει στη σελιδα του,του στελνεις ενα email και σου απαντα την επομενη μερα από εκεί παρήγγειλα και το φίλτρο που αναφέρω ποιο πάνω ήρθε μετά από μια βδομάδα και μου ψόφησαν 5 από τα 10 endlers που είχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 18 Σεπτεμβρίου 2011 #18 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 από εκεί παρήγγειλα και το φίλτρο που αναφέρω ποιο πάνω ήρθε μετά από μια βδομάδα και μου ψόφησαν 5 από τα 10 endlers που είχα Για το συγκεκριμενο καταστημα μπορει να ηταν τυχαιο γεγονος , οσες φορες εχω παραγγειλει ποτε δεν ειχα καποιο προβλημα , καθε αλλο για οτιδηποτε υπηρχε περιπτωση να δημιουργηθει παντα ειχα τηλεφωνικη συνομιλια ( με επερναν τηλ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 18 Σεπτεμβρίου 2011 Author #19 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 παντα ειχα τηλεφωνικη συνομιλια εγώ τούς έπαιρνα 2 συνεχόμενες και το τηλ το σήκωνε η καθαρίστρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 18 Σεπτεμβρίου 2011 #20 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) Για το συγκεκριμενο καταστημα μπορει να ηταν τυχαιο γεγονος , οσες φορες εχω παραγγειλει ποτε δεν ειχα καποιο προβλημα , καθε αλλο για οτιδηποτε υπηρχε περιπτωση να δημιουργηθει παντα ειχα τηλεφωνικη συνομιλια ( με επερναν τηλ ) Ακριβως!Και εμενα τηλ με πηραν 2-3 φορες που που δεν ειχαν κατι η που θα το εφερναν τις επομενες μερες Έγινε επεξεργασία 18 Σεπτεμβρίου 2011 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 18 Σεπτεμβρίου 2011 #21 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 εγώ τούς έπαιρνα 2 συνεχόμενες και το τηλ το σήκωνε η καθαρίστρια Θα προτεινα να ανοιγες ενα θεμα στη κατηγορια του καταστηματος , να ελεγες το προβλημα σου και να περιμεναμε επισημη απαντηση απο το καταστημα , καλο ειναι να ακουστουν και οι 2 πλευρες πριν βγει καποιο βιαστικο συμπερασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 18 Σεπτεμβρίου 2011 Author #22 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 μήπως γίνετε να μου απαντήσετε στην πρώτη ερώτηση γιατί νομίζω ότι το έχουμε ξεφτιλίσει λίγο το θέμα έχουμε συμπληρώσει 2 σελίδες και το μόνο που κάνουμε είναι να μαλώνουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 18 Σεπτεμβρίου 2011 #23 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 μήπως γίνετε να μου απαντήσετε στην πρώτη ερώτηση γιατί νομίζω ότι το έχουμε ξεφτιλίσει λίγο το θέμα έχουμε συμπληρώσει 2 σελίδες και το μόνο που κάνουμε είναι να μαλώνουμε Ουτε μαλωνουμε ουτε υπαρχει λογος να μαλωσουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 18 Σεπτεμβρίου 2011 #24 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 μήπως γίνετε να μου απαντήσετε στην πρώτη ερώτηση γιατί νομίζω ότι το έχουμε ξεφτιλίσει λίγο το θέμα έχουμε συμπληρώσει 2 σελίδες και το μόνο που κάνουμε είναι να μαλώνουμε λοιπον για να τελειωνουμε με αυτην την ''πιπιλα'',που ειδες καποιον να μαλωνει,η να σου επιτιθεται φραστικα...??το γεγονος οτι στις απαντησεις σου εισαι εριστικοτατος,ενω ολοι οι υπολοιποι προσπαθουνε να κανουνε διαλογο μαζι σου,και να συνεχισει (και προς δικο σου οφελος) η συζητηση,εσυ συνεχιζεις να βλεπεις φαντασματα που μαλωνουν μαζι σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 18 Σεπτεμβρίου 2011 Author #25 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) ναι δεν λέω να κάνουμε μια συζήτηση αλλά εγώ ακόμα δεν έχω πάρει την απάντηση μου υ.γ μια χαζή απορία άμα ρωτούσα κάτι για το ebay ή από άλλο αμερικάνικο e-shop δεν νομίζω να γινόταν τέτοια συζήτηση έτσι μου φαίνεται Έγινε επεξεργασία 18 Σεπτεμβρίου 2011 - chris99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος