Jump to content

Αναγνώριση Aulonocara

Βασίλης

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά, μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει ακριβώς ποιό είδος είναι αυτή η aulonocara γιατί στο cichlid forum δεν μπορώ να την αντιστοιχίσω με κάποιο είδος βάσει των φωτογραφιών τους, την βλέπω όμως δίπλα να τη δείχνει σαν διαφήμιση χωρίς να γράφει ποιό είδος είναι. Θέλω να δώσω και τα μικρά που έχουν κάνει και δεν ξέρω τι να γράψω στην αγγελία...

Ευχαριστώ

post-44202-1316339006_thumb.jpg

aulonocara jacobfreibergi

πολυ καλη επιλογη!

Σ' ευχαριστώ πολύ Σάκη, αυτά που έβαλες στο βίντεο όμως έχουν κόκκινο χρώμα, ενώ εμένα είναι κίτρινο-πορτοκαλί. Αυτό σημαίνει οτι το ίδιο είδος βγαίνει σε 2 χρωματικές ποικιλίες;

Σ' ευχαριστώ πολύ Σάκη, αυτά που έβαλες στο βίντεο όμως έχουν κόκκινο χρώμα, ενώ εμένα είναι κίτρινο-πορτοκαλί. Αυτό σημαίνει οτι το ίδιο είδος βγαίνει σε 2 χρωματικές ποικιλίες;

Καποια ψάρια aulonocara jacobfreibergi εχουν προκύψει απο επιλεκτικές αναπαραγωγές.....γι'αυτο και θα δεις φωτογραφίες αλλες φορές με πορτοκαλί αλλες φορες με κοκκινο χρώμα.....αλλες φορες πιο έντονα και άλλες οχι τοσο.

πχ. This variant of jacobfreibergi does not occur in the Lake Malawi but instead is a line-bred (not hybrid) strain of the race from Otter Point, Malawi.

Πηγή: http://www.cichlid-forum.com/index.php

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...