fotaros 17 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 17 Σεπτεμβρίου 2011 η κιχλιδα που εχω εδω και καμποσο καιρο οριστε. http://imageshack.us/photo/my-images/813/dsc00121m.jpg http://imageshack.us/photo/my-images/89/dsc00127wqd.jpg http://imageshack.us/photo/my-images/718/dsc00122ym.jpg sorry αλλα δεν ξερω να ανεβαζω φωτογραφιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 17 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 17 Σεπτεμβρίου 2011 Για μικρο Flower horn το κοβω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 17 Σεπτεμβρίου 2011 #3 Share 17 Σεπτεμβρίου 2011 Για μικρο Flower horn το κοβω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotaros 17 Σεπτεμβρίου 2011 Author #4 Share 17 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια ειναι 15 ποντους γινεται ναναι μικρο? το φλουερ εχει καρουμπαλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 17 Σεπτεμβρίου 2011 #5 Share 17 Σεπτεμβρίου 2011 15 ποντους ειναι σχετικα μικρο μια που φτανουν και τους 35 ποντους! Το καρουμπαλο αν εξελιχθει θα το δεις στο περας του χρονου μια που εξαρτατε απο flower σε flower αν ειναι θυλικο ή αρσενικο κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 17 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 17 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι firemouth και είναι κυριαρχικά ψάρια, επίσης ότι χωράει στο στόμα τους το καταπίνουν, είχα δύο τέτοια ψάρια 3 χρόνια και τελικά τα χαρισα σε ένα μέλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotaros 17 Σεπτεμβρίου 2011 Author #7 Share 17 Σεπτεμβρίου 2011 εγω ειχα 3 και εμεινε μονο αυτη. τις κοπαναγε τις αλλες. παιδια καποιος να μου πει σιγουρα ? υπαρχει τετοια πιθανοτητα? γτ ουτε για φαιρμαουθ την κοβω εχει αλλο χρωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 18 Σεπτεμβρίου 2011 #8 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι firemouth και είναι κυριαρχικά ψάρια, επίσης ότι χωράει στο στόμα τους το καταπίνουν, είχα δύο τέτοια ψάρια 3 χρόνια και τελικά τα χαρισα σε ένα μέλος. Φιλε μην με παρεξηγης αλλα firemouth ειχα και εγω και δεν ειναι σε καμια περιπτωση το ψαρι που αναφερεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 18 Σεπτεμβρίου 2011 #9 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 Φιλε μην με παρεξηγης αλλα firemouth ειχα και εγω και δεν ειναι σε καμια περιπτωση το ψαρι που αναφερεις! Δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης απλώς από τις φωτογραφίες που είδα μου φάνηκε για firemouth καθότι χρώμα κόκκινο έντονο στο λαιμό του και γκρι με γραμμές στο σώμα του που γίνεται πιο έντονο όταν είναι σε εγρήγορση παραπέμπει εκει, ίσως να κάνω και λάθος τελικά όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotaros 18 Σεπτεμβρίου 2011 Author #10 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 τελικα τι ειναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotaros 23 Σεπτεμβρίου 2011 Author #11 Share 23 Σεπτεμβρίου 2011 την εχω μονη της στο ενυδρειο. ξερει κανεις με τι μπορει να συμβιωσει? ειχα αλλες 2 και τισ κυνηγουσε οπως και τον πλεκο που ειχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 23 Σεπτεμβρίου 2011 #12 Share 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μου κανει πολυ για cichlasoma festae........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 23 Σεπτεμβρίου 2011 #13 Share 23 Σεπτεμβρίου 2011 χωρις να γνωριζω καλα τα ψαρια αλλα συγκρινοντας τις φωτο μαλλον εχει δικο ο nidal Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriskousis 2 Απριλίου 2012 #14 Share 2 Απριλίου 2012 low grade flowerhorn ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος