vasilis82 17 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 17 Σεπτεμβρίου 2011 γεια σας. μηπως ξερει να μου πει καποιος ποσες ωρες θελει φωτισμο η ντοματια? ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 17 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 17 Σεπτεμβρίου 2011 ολα τα φυτα θελουν συνεχομενο φωτισμο(με χρονοδιακοπτη) 8 -10 ωρες μαξιμουμ ημερησιως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis82 17 Σεπτεμβρίου 2011 Author #3 Share 17 Σεπτεμβρίου 2011 ολα τα φυτα θελουν συνεχομενο φωτισμο(με χρονοδιακοπτη) 8 -10 ωρες μαξιμουμ ημερησιως. οκ. ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 17 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 17 Σεπτεμβρίου 2011 ολα τα φυτα θελουν συνεχομενο φωτισμο(με χρονοδιακοπτη) 8 -10 ωρες μαξιμουμ ημερησιως. Συμφωνώ και το ίδιο ακολουθώ κι εγώ... Πάντως αρκετοί προτείνουν μια διακοπή καμιά-δυο ώρες στη μέση περίπου της φωτοπεριόδου... Τι άποψη έχεις για αυτή τη μέθοδο; Το έχει δοκιμάσει κανείς;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 17 Σεπτεμβρίου 2011 #5 Share 17 Σεπτεμβρίου 2011 δεν γνωριζω σχετικα και μαλλον διαφωνω.δηλαδη στη φυση οταν ο ηλιος ειναι ψηλα,σβηνει και ξανααναβει για κανα 2ωρο...??? χλωμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekila 19 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 19 Σεπτεμβρίου 2011 γεια σας. μηπως ξερει να μου πει καποιος ποσες ωρες θελει φωτισμο η ντοματια? ευχαριστω. ριξε μια ματια και στο λογαριασμο τησ δεη και θα υπολογισεισ στο περιπου ποσο φοτισμο χρειαζεσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekila 19 Σεπτεμβρίου 2011 #7 Share 19 Σεπτεμβρίου 2011 οταν εχεισ συστημα ανατολησ δυσησ το διορο δε χρειαζετε , λογο χρονου, τωρα αν εχεισ το μπαμ πουαναβουν οι λαμπεσ το πρωι και το γκαπ που σβηνουν το απογ ειναι στο δικο σου χερι , προσωπικη αποψη αντι το μεσημεριανο σβησιμο μειοσε μια ωρα απο το γενικο φοτισμο σου , Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος