Δίας 16 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Συντομα κυκλοφορει το Diskus Kalender 2012,με τη συμμετοχη του φιλου Rebelos με καποιες φωτογραφιες. Περισσοτερα εδω και για οσους εχουν προσβαση στο facebook εδω. Νικο ενα μεγαλο μπραβο απο μενα,και ειμαι σιγουρος οτι θα ερθουν κι αλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 17 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μπράβο Νικόλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
violet 18 Σεπτεμβρίου 2011 #3 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μπραβο Νικο και εις ανωτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 18 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μπράβο Νίκο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 20 Σεπτεμβρίου 2011 #5 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 Για να βοηθησω λιγο τον Στρατο που ανοιξε το θεμα, μιας και ισως ενδιαφερει καποιους παραπανω, σας επισυναπτω λιγες λεπτομερειες οπως και το εσωτερικο του ημερολογιου που θα εκδοθει εντος των ημερων απο την γερμανικη εταιρια DPS-Verlag. Το ημερολογιο αυτο εχει οπως θα δειτε αποκλειστικα δισκους (αγριους και εκτροφης). Ειχα την τιμη να επιλεξουν 2 απο τα δικα μου ψαρια (ενα αγριο και ενα εκτροφης γεννημενο απο δικο μου ζευγαρι και μεγαλωμενο απο εμενα). Discus Calendar 2012 by DPS-Verlag - Din A4 size - 14 calendar sheets (cover sheet, 12 months + January 2013) - Transparent protective cover - Silver-colored wire-o binding - Image printing paper glossy 170 g / sqm Price: 9.90 EUR Limited Edition - Available only while supplies last. Photographers from all over Europe and Asia have contributed to the lovers calendar. Orders will be taken from now on. Delivery is scheduled for mid October 2011. You can place your order at http://www.diskus-welt.com/html/dps-shop_1.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
violet 20 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ποιοι ειναι οι δικοι σου Νικο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 20 Σεπτεμβρίου 2011 #7 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 Νικολα τα συγχαρητηρια μου.......Παρα πολυ καλη η ιδεα απο τους γερμανους για το ημερολογιο αλλα και εσυ τους εδειξες οτι και εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ μπορουμε να βγαλουμε πολυ καλα ψαρια(οχι επειδη εχω τα αδερφια του...χαχαχαχααχα) Επισης παρατηρησα οτι εισαι ο μοναδικος μεσα στο ημερολογιο ο οποιος εχει δυο δικα του ψαρια ενω οι αλλοι μονο ενα...... Πολλα μπραβο λοιπον και απο εμενα φιλε και ευχομαι να συνεχισεις να ανεβαζεις συνεχως το χομπι μας...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 20 Σεπτεμβρίου 2011 #8 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ποιοι ειναι οι δικοι σου Νικο; οι μηνες 3 και 7 ειναι τα ψαρια του.....το 3 απο δικη του γεννα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 20 Σεπτεμβρίου 2011 #9 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 πολλα συγχαρητηρια νικο και εις ανωτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 20 Σεπτεμβρίου 2011 #10 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 συγχαρητηρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 20 Σεπτεμβρίου 2011 #11 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια. Φιλε Κιμωνα δεν νοιωθω οτι ανεβαζω το χομπυ. Απλα ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ με το χομπυ μου και δοξα το Θεο ολα πανε καλα οπως γνωριζεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evan 20 Σεπτεμβρίου 2011 #12 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 μπραβο νικο συγχαρητηρια και το ημερολογιο απιστευτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
piannino 20 Σεπτεμβρίου 2011 #13 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 Φιλε Νίκο συγχαρητήρια!!! Τίποτε λιγότερο απο έναν πραγματικό Χομπίστα με κεφαλαίο Χ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 20 Σεπτεμβρίου 2011 #14 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μπραβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stardust 20 Σεπτεμβρίου 2011 #15 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 ειλικρινά χίλια μπράβο στον φίλο Νίκο!!!!!!και να μου το λεγανε δεν θα το πίστευα,όχι για τον Νίκο,αλλά για τον καθέναν από μας.τουλάχιστον είναι μια επιβράβευση του 'κόπου' του τόσα χρόνια,και είναι το λιγότερο...πάντα τέτοια!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 20 Σεπτεμβρίου 2011 #16 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 Πραγματι τετοια ανταποκριση ΔΕΝ την περιμενα.... Σας ευχαριστω ολους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 20 Σεπτεμβρίου 2011 #17 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σου ρε Νικολα με τα ωραια σου.................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 20 Σεπτεμβρίου 2011 #18 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) Γεια σου ρε Νικολα με τα ωραια σου.................... Εμενα αυτο που μου αρεσει περισσοτερο ειναι οτι θα βαλουμε στα σπιτια μας ενα ημερολογιο το οποιο θα πουληθει σε ολο τον κοσμο και εκει μεσα θα υπαρχουν δυο ψαρια απο ελληνα χομπιστα......Ετσι ολοι θα δουν οτι και εμεις εδω στην ΕΛΛΑΔΑΡΑ εχουμε πολυ καλα ψαρια......χαρη στο Νικο φυσικα...... Έγινε επεξεργασία 20 Σεπτεμβρίου 2011 - lamb-angelo Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 20 Σεπτεμβρίου 2011 #19 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σου ρε Νικολα με τα ωραια σου.................... Ασε ρε νινταλ και το αλλο...που με αυτα τα ωραια του μας εχει πεθανει στα εξοδα.....δεν παλευεται πια ο ανθρωπος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 21 Σεπτεμβρίου 2011 #20 Share 21 Σεπτεμβρίου 2011 και σ' ανωτερα Νικολα...αντε τωρα σειρα εχει να επεκταθεις και σε αλλο τομεα και να εχεις τετοιες επιτυχιες (μια στροφη σου στα αλατια για παραδειγμα,ή ακομα και κανενα βιβλιο...).Παντα τετοια Νικολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 21 Σεπτεμβρίου 2011 #21 Share 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μπράβο Νίκο. Φοβερά ψάρια. Ειδικά αυτό που μεγάλωσες είναι τέλειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 21 Σεπτεμβρίου 2011 #22 Share 21 Σεπτεμβρίου 2011 και σ' ανωτερα Νικολα...αντε τωρα σειρα εχει να επεκταθεις και σε αλλο τομεα και να εχεις τετοιες επιτυχιες (μια στροφη σου στα αλατια για παραδειγμα,ή ακομα και κανενα βιβλιο...).Παντα τετοια Νικολα Βιβλιο για reef????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 21 Σεπτεμβρίου 2011 #23 Share 21 Σεπτεμβρίου 2011 Βιβλιο για reef????? Εγω το θελω υπογεγραμμενο............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 21 Σεπτεμβρίου 2011 #24 Share 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ενα ΜΕΓΑΛΟ μπραβο και συγχαρητηρια για αυτη την κινηση και απο εμενα.Και στον Νικο που με την τρελα του, την διαρκη εξερευνηση και στον τομεα της φωτογραφιας και στον τομεα του χομπι μας ανεβαζει και μας προβαλει και στο εξωτερικο καθως επισης και στον Στρατο που ανεδειξε το θεμα και ετσι ολο και πιο πολλα ατομα θα εχουν την δυνατοτηα να εχουν ενα τετοιο ημερολογιο σπιτι τους. Παντα τετοια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Σεπτεμβρίου 2011 Author #25 Share 21 Σεπτεμβρίου 2011 Βιβλιο για reef????? Εγω το θελω υπογεγραμμενο............. Απαπαπαπααααα................κουρειο γιναμε Αλλα Νικο,εχει δικιο ο Κιμωνας.Κι εγω το θελω υπογεγραμμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος