\/ag 17 Σεπτεμβρίου 2011 #26 Share 17 Σεπτεμβρίου 2011 Ας μην πιάνουμε τα άκρα... δεν έχω δει να συμβαίνει αυτό ποτέ στις αγγελίες του φόρουμ(και αν όχι ποτέ,τουλάχιστον καθόλου συχνά)! Γιατί να κάθεται ο συγγραφέας να επικοινωνεί με τον admin και να μην έχει άμεση 'σχέση' με το θέμα του;; Εμένα πάντως αυτή η λύση μου φαίνεται χαζή και καθόλου πρακτική... Link to comment Share on other sites More sharing options...
violet 18 Σεπτεμβρίου 2011 #27 Share 18 Σεπτεμβρίου 2011 Σπυρο ... στο νοσοκομειο θα με στειλεις βραδιατικα. Με επιασε το ασθμα μου απο τα γελια Περα απο την πλακα θα με παραξενευε αν εν μεσω κρισης δεν ειχαν αυξηθει τοσο οι αγγελιες. Οκ δεν ειναι και οτι καλυτερο τα post των αγγελιων να ειναι περισσοτερα απο τα ενυδρειακα και σιγουρα οι επιβαρυνση για τους συντονιστες ειναι μεγαλη . Αλλα αν ο αλλος που καιγεται να δωσει το ενυδρειο του για να πληρωσει τα ετακτ και τα λοιπα χαρατσια βρισκει μια λυση το προβλημα του γιατι να του την στερησεις; Παντως δεν νομιζω οτι ειδικα με τις τιμες στα μεταχειρισμενα να εχουν πεσει τοσο πολυ να υπαρχουν πολλοι που πανε να βγαλουν απο πανω και κερδος αντιθετως υπαρχουν αγγελιες που πραγματικα τις βλεπω και τριβω τα ματια Ενυδρεια που εχουν κοστισει ενα σωρο λεφτα πωλουνται για ψιχουλα και μενουν στο up.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 19 Σεπτεμβρίου 2011 #28 Share 19 Σεπτεμβρίου 2011 Σπυρο ... στο νοσοκομειο θα με στειλεις βραδιατικα. Με επιασε το ασθμα μου απο τα γελια Περα απο την πλακα θα με παραξενευε αν εν μεσω κρισης δεν ειχαν αυξηθει τοσο οι αγγελιες. Οκ δεν ειναι και οτι καλυτερο τα post των αγγελιων να ειναι περισσοτερα απο τα ενυδρειακα και σιγουρα οι επιβαρυνση για τους συντονιστες ειναι μεγαλη . Αλλα αν ο αλλος που καιγεται να δωσει το ενυδρειο του για να πληρωσει τα ετακτ και τα λοιπα χαρατσια βρισκει μια λυση το προβλημα του γιατι να του την στερησεις; Παντως δεν νομιζω οτι ειδικα με τις τιμες στα μεταχειρισμενα να εχουν πεσει τοσο πολυ να υπαρχουν πολλοι που πανε να βγαλουν απο πανω και κερδος αντιθετως υπαρχουν αγγελιες που πραγματικα τις βλεπω και τριβω τα ματια Ενυδρεια που εχουν κοστισει ενα σωρο λεφτα πωλουνται για ψιχουλα και μενουν στο up.. Νομίζω πως αυτό ήταν το πιο ολοκληρωμένο και σωστό, κατ' εμέ φυσικά, σχόλιο. Δεν είναι δυνατόν παιδιά για να ελλατωθεί ο φόρτος εργασίας των διαχειριστών, να τους βάλουμε να κάνουν και άλλα πράγματα ούετ και αν αυξήσουμε τον αριθμό τους. Έχω πολλες φορές οφεληθεί απο μια αγγελία κάποιου συμφορουμίτη που πουλούσε, χάριζε ή ζητούσε κάτι, οπότε θεωρώ τις αγγελίες κάτι πολύ σημαντικό. Όσον αφορά όσους έχουν μηδενική παρουσία στο forum και γράφονται για να πουλήσουν κάτι, η λύση είναι απλή: ας οριστεί ο ελάχιστος αριθμός posts ή χρόνου παρουσίας στο forum πριν μπορεί κάποιος να ανοίξει μια αγγελία (ισχύει ήδη σε άλλο Ελληνικό ενυδρειακό forum, και σε πολλά ξένα). Αν είναι ανάγκη, μποορεί να επικοινωνήσει με κάποιον από τους διαχειριστές και να την ανοίξουν εκείνοι για λογαρισμό του. Τέλος, όσον αφορά στο θέμα των "νεων δημοσιεύσεων" δεν μπορώ να πω κάτι μιας και δεν το χρησιμοποιώ. Μπαίνω σε ορισμένες κατηγορίες του forum, σε όσες δηλ. μπορώ να μάθω ή να προσφέρω κάτι απο την μικρή μου εμπειρία. Σε θέματα θαλασσινών π.χ δεν μπαίνω παρά μόνον ενημερωτικά μιας και δεν έχω, ακόμη, θαλασσινό ενυδρείο. Πάντως, η αρχική τοποθέτηση του φίλου έδωσε μια καλή ευκαιρία να πούνε την γνώμη τους πολλά άτομα (δημόσια διαβούλευση ? ) κάτι που πάντα μας πηγαίνει προς την σωστή κατέυθυνση. Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
C_america 19 Σεπτεμβρίου 2011 Author #29 Share 19 Σεπτεμβρίου 2011 Πάντως, η αρχική τοποθέτηση του φίλου έδωσε μια καλή ευκαιρία να πούνε την γνώμη τους πολλά άτομα (δημόσια διαβούλευση ? ) κάτι που πάντα μας πηγαίνει προς την σωστή κατέυθυνση. Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 25 Σεπτεμβρίου 2011 #30 Share 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας ενοχλεί με τις αγγελίες. Μην τις διαβάζεις, δεν έγινε θέμα. Αν ο κόσμος θέλει να πουλήσει κάτι δεν το κάνει για να ενοχλήσει κάποιον, το κάνει γιατί πρέπει ή θέλει να το διώξει. Αν κάποιες αγγελίες μένουν καιρό απούλητες και αυτό δεν είναι κάποιο τρελό σχέδιο, απλά δεν βρήκε αγοραστή. Συγνώμη αλλά θεωρώ πως δεν υπάρχει κάποιο θέμα με τις αγγελίες. Γιάυτό υπάρχουν οι κατηγορίες. Τσεκάρεις ότι θες. Και να σου πω και για τις "ευκαιρίες"; 2 από τα ενυδρεία μου τα πήρα από παιδιά από το φόρουμ και τα δώσανε σε τιμές που δεν τις έχω ξαναδεί. Μιλάμε για κομπλέ ενυδρείο στην αξεία του φίλτρου. Ναι ένα από αυτά δεν το χρειαζόμουνα. Το πήρα και το χαίρομαι. ο άλλος δεν το ήθελε και μου το έδωσε σε μια ουσιαστικά συμβολική τιμή. όπως με τα ζωντανά. Έχω έξι ενυδρεία και αν με άντεχε η τσέπη μου θα είχα άλλα 10. Αφήστε ήσυχες τις αγγελίες. Προλυπτικά αναφέρω πως δεν κάνω καμμία επίθεση απλά δίνω τα 2 σέντια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 25 Σεπτεμβρίου 2011 #31 Share 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας ενοχλεί με τις αγγελίες. Μην τις διαβάζεις, δεν έγινε θέμα. Αν ο κόσμος θέλει να πουλήσει κάτι δεν το κάνει για να ενοχλήσει κάποιον, το κάνει γιατί πρέπει ή θέλει να το διώξει. Αν κάποιες αγγελίες μένουν καιρό απούλητες και αυτό δεν είναι κάποιο τρελό σχέδιο, απλά δεν βρήκε αγοραστή. Συγνώμη αλλά θεωρώ πως δεν υπάρχει κάποιο θέμα με τις αγγελίες. Γιάυτό υπάρχουν οι κατηγορίες. Τσεκάρεις ότι θες. Και να σου πω και για τις "ευκαιρίες"; 2 από τα ενυδρεία μου τα πήρα από παιδιά από το φόρουμ και τα δώσανε σε τιμές που δεν τις έχω ξαναδεί. Μιλάμε για κομπλέ ενυδρείο στην αξεία του φίλτρου. Ναι ένα από αυτά δεν το χρειαζόμουνα. Το πήρα και το χαίρομαι. ο άλλος δεν το ήθελε και μου το έδωσε σε μια ουσιαστικά συμβολική τιμή. όπως με τα ζωντανά. Έχω έξι ενυδρεία και αν με άντεχε η τσέπη μου θα είχα άλλα 10. Αφήστε ήσυχες τις αγγελίες. Προλυπτικά αναφέρω πως δεν κάνω καμμία επίθεση απλά δίνω τα 2 σέντια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesom21 25 Σεπτεμβρίου 2011 #32 Share 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας ενοχλεί με τις αγγελίες. Μην τις διαβάζεις, δεν έγινε θέμα. Αν ο κόσμος θέλει να πουλήσει κάτι δεν το κάνει για να ενοχλήσει κάποιον, το κάνει γιατί πρέπει ή θέλει να το διώξει. Αν κάποιες αγγελίες μένουν καιρό απούλητες και αυτό δεν είναι κάποιο τρελό σχέδιο, απλά δεν βρήκε αγοραστή. Συγνώμη αλλά θεωρώ πως δεν υπάρχει κάποιο θέμα με τις αγγελίες. Γιάυτό υπάρχουν οι κατηγορίες. Τσεκάρεις ότι θες. Και να σου πω και για τις "ευκαιρίες"; 2 από τα ενυδρεία μου τα πήρα από παιδιά από το φόρουμ και τα δώσανε σε τιμές που δεν τις έχω ξαναδεί. Μιλάμε για κομπλέ ενυδρείο στην αξεία του φίλτρου. Ναι ένα από αυτά δεν το χρειαζόμουνα. Το πήρα και το χαίρομαι. ο άλλος δεν το ήθελε και μου το έδωσε σε μια ουσιαστικά συμβολική τιμή. όπως με τα ζωντανά. Έχω έξι ενυδρεία και αν με άντεχε η τσέπη μου θα είχα άλλα 10. Αφήστε ήσυχες τις αγγελίες. Προλυπτικά αναφέρω πως δεν κάνω καμμία επίθεση απλά δίνω τα 2 σέντια μου. I agree Link to comment Share on other sites More sharing options...
panstelios22 25 Σεπτεμβρίου 2011 #33 Share 25 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) Πιστεύω ότι οι αγγελίες είναι πολύ καλό κομμάτι του φόρουμ και αν έμενα Ελλάδα θα είχα πάρει αρκετά από εκεί. Όμως το συγκεκριμένο κομμάτι χρειάζεται αρκετή βελτίωση. Μπορεί να μείνουν όπως έχει αλλά... 1) Να μην βάζει κανείς οτιδήποτε που πωλείται/χαρίζεται χωρίς λεπτομέριες, χαρακτηριστικά, φωτογραφίες κτλ. (Έτσι δεν θα σε τρελλαίνουν οι υπόλοιποι σε πμ. Πολλές φορές βλέπεις πωλείται φίλτρο και δεν κάνεις τον κόπο να στείλεις πμ για να ρωτήσεις τι είναι, πόσα, πόσο μεταχηρισμένο κτλ.) 2) Το ίδιο ισχύει και για το ζητούνται. Αν είμαστε πιο συγκεκριμένοι το τι θέλουμε θα είναι πιο εύκολη η κατάσταση. (όχι όμως στον βαθμό που ανάφερε ο Σπύρος ) 3) Καλύτερα θα ήταν οι αγγελίες να χωριστούν σε 3 κατηγορίες (Πωλούνται, Ζητούνται , Χαρίζονται), ώστε να μην είναι σε ένα θέμα όλα μαζί και να γεμίζουν ολόκληρες σελίδες κάθε μέρα. Έτσι δεν θα χάνονται τόσο εύκολα οι προηγούμενες αγγελίες και δεν θα χρειάζονται τόσο συχνά up. 4) Αντί να κλειδώνουν οι τελειωμένες αγγελίες να διαγράφονται τελείως από την κατηγορία. Φυσικά έτσι δεν θα μπορείς να δεις τις προηγούμενες αγγελίες του κάθε μέλους ώστε να κρίνεις τι γενικά δίνει και πόσο έμπιστος είναι. Αν θέλετε να έχετε αυτή την επιλογή τότε ας μην δαγράφονται οι αγγελίες. 5) Να μην δικαιούται κάποιος να ανήγει λογαριασμό στο φόρουμ μόνο για να δώσει κάτι. Να μπουν κάποιες προυποθέσεις. Έγινε επεξεργασία 25 Σεπτεμβρίου 2011 - panstelios22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 25 Σεπτεμβρίου 2011 #34 Share 25 Σεπτεμβρίου 2011 Και γω συμφωνώ με όλα τα παραπάνω, εκτός το 4ο. Καλό είναι να μην διαγράφονται μιας και δεν ενοχλούν κανέναν αλλα μπορεί να φανούν κάποια στιγμή χρήσιμες. Ίσως να ήταν λογικό να μην βγαίνουν οι αγγελίες στις "νεες δημοσιεύσεις" έτσι ώστε να μην ενοχλούν όσους δεν θέλουν να τις διαβάσουν. Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 25 Σεπτεμβρίου 2011 #35 Share 25 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά συγνώμη. Μόλις ξαναδιάβασα όλα τα προηγούμενα σχόλια και συνειδητοποίησα πως είχε προτείνει το ίδιο ο φίλος Naias. Συγνώμη δεν το θυμόμουν. Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος