C_america 16 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 αρχικα καλησπερα σε ολους, Ειδα οτι υπαρχει μεγαλο προβλημα με τις αγγελιες στο Αquazone. Αυτο γινετε απο το λιγο που προσεξα γιατι: 1. το ιδιο μελλος ανοιγει πολλες φορες παρα πανω απο 1 θεμα για να πουλισει διαφορα πραγματα. 2. γιατι λογο κρισης θελω να πιστευς ολοι (καλα κανουν) κοιτανε να δωσουν οτι δεν "χρειαζοντε". Η προταση μου ειναι η εξης. Να κλειδωθουν ολες οι αγγελιες, και απο τωρα και στο εξεις να ανοιγουν μονο θεματα ΖΗΤΗΣΗΣ. Ετσι ωστε αυτος που εχει να δωσει κατι θα το κανει αμεσα και δεν θα ανοιγοντε αοριστα θεματα τα οποια θα κυκλοφορουν επι βδομαδες μη πω μηνες. Παραδιγμα για να γινω πιο κατανοητος. Εχω εγω σπιτι μου ενα ενυδρειο 100 λιτρων. απο το να ανοιγω αγγελια και να την κανω καθε 5 μερες ανεβασμα και να περιφερετε να ρωταει ο ενας τι μαρκα ειναι, ο αλλος ποσο καιρο το εχω κτλ. Νομιζω ειναι καλητερο να δω μια αγγελια ΖΗΤΗΣΗΣ που να λεει ο Γιωργος Παπαδοπουλος.. "ψαχνω ενυδρειο γυρω στα 100 λιτρα μονο την γιαλα με φωτηστικο. Ετσι εγω που θα εχω αυτο που ζηταει ο Γιωργος παπαδοπουλος θα του στελνω ΠΜ για να γινει η συνενοηση. νομιζω ειναι μια καλη λυση. ps ελπιζω να ανοιξα στην σωστη κατηγορια το θεμα. ζητω συγνωμη εαν οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Και αν καποιος πρεπει να δωσει κατι αμεσα?πχ ψαρια η κλαδεματα?Θα περιμενει ποτε θα βαλει καποιος αλλος αγγελια για να ζηταει κατι τετοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
C_america 16 Σεπτεμβρίου 2011 Author #3 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) Πολυ καλο φιλε rastafarian, θα μπορει να υπαρχει εξαιρεση για ζωντανους οργανισμους οταν ειναι ΑΝΑΓΚΗ να δωθουν για διαφορους λογους... Ps μια ιδεα εδωσα για την διευκοληνση τον αγγελιων.. εσυ σαν support team, οπως και οι διαχειριστες μπορητε να την σκεφτητε και να την συζητησετε prive σε περιπτοση που σας αφορα.. Έγινε επεξεργασία 16 Σεπτεμβρίου 2011 - C_america Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 16 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 να πω και εγω ενα παραδειγμα .... Πες οτι ΔΕΝ ψαχνεις και δεν εχεις βαλεις αγγελια που να λεει ζητηται εξωτερικο φιλτρο και βαζω εγω μια αγγελια οτι πουλαω ενα 2217 40 ευρο , θα μπεις στο πειρασμο να το παρεις ??? Εγω θα εμπαινα οπως και εχω μπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Σεπτεμβρίου 2011 #5 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Καλα εκανες και εριξες την ιδεα.Εγω δεν εχω λογο γιατι δεν ειμαι συντονιστης,απλα σου απαντησα γιατι ηταν το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο.Τωρα αν πιστευει η συντονιστικη ομαδα οτι ειναι καλο να γινει θα το συζητησουν μεταξυ τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C_america 16 Σεπτεμβρίου 2011 Author #6 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) Δεν νομιζω να αφορα το Φρουμ αν εσυ ψαχνεις ευκαιριες. το Φορουμ προφανος εχει την κατηγορια αγγελιες για να εξηπηρετει τα μελλη του. οχι για εξηπνες αγορες. Έγινε επεξεργασία 16 Σεπτεμβρίου 2011 - C_america Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 16 Σεπτεμβρίου 2011 #7 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) Δεν νομιζω να αφορα το Φρουμ αν εσυ ψαχνεις ευκαιριες. το Φορουμ προφανος εχει την κατηγορια αγγελιες για να εξηπηρετει τα μελλη του. οχι για εξηπνες αγορες. μεσα στη κατηγορια των αγγελιων βρισκονται και ''ευκαιριες'' που εσενα μπορει να μην σε ενδιαφερουν αν ομως καποιος δεν εχει την οικονομικη ανεση για να αγορασει κατι απο καποιο καταστημα θα ψαχτει για ''ευκαιρια'' . Στο κατω κατω οπως ειπες το φορουμ εχει την κατηγορια αγγελιες για να εξυπηρετει τα μελη του . Μεσα σε αυτα ( τα μελη ) ειμαι και εγω Για αυτο που ειπες : το ιδιο μελλος ανοιγει πολλες φορες παρα πανω απο 1 θεμα για να πουλισει διαφορα πραγματα. εχει βγει προσφατα ( μερικους μηνες ) τωρα ο κανονισμος των αγγελιων οπου λεει : 3.Ο συγγραφέας υποχρεούται να συγκεντρώνει όλα τα είδη που διαθέτει προς πώληση ή επιθυμεί προς αγορά, εντός μίας αγγελίας και η δημοσίευση θα πρέπει να γίνεται σε μία και μόνο κατηγορία. αρα η λυση για το πρωτο προβλημα σου θεωρητικα εχει βρεθει απο και περα οπως ειπε και ο Κωστας ειναι καθαρο θεμα των συντονιστων - Διαχειριστη Έγινε επεξεργασία 16 Σεπτεμβρίου 2011 - Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
C_america 16 Σεπτεμβρίου 2011 Author #8 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) 1. Αν εχεις οικονομικο προβλημα δεν αγοραζεις κατι, ετσι μονο και μονο επιδη ειναι φθηνο οπως μας λες οτι εκανες. δηλαδη εγω πες ειμαι ανεργος και εχω μεγαλο οικονομικο προβλημα και οπως παω μια βολτα μου λεει ενας περαστικος φιλε σαρεσει αυτο το μπαστουνι γκολφ, στο πουλαω απο 500 ευρω μονο 20... θα το παρω??? και ξανα λεω, αν εχεις οικονομικο προβλημα και θελεις φιλτρο οπως λες... ανοιζεις μια πολυ ωραια αγγελια και λες... "Παιδια ψαχνω φιλτρο για τοσα λιτρα, οικονομικο, και θα με ενδιεφερε κυριος το 2217 αλλα και κατι αντιστιχο θα με ενδιεφερε.." και τελειονει το θεμα. 2. ναι οι αγγελιες ειναι για τα μελη αλλα με μετρο πλεον μπενω στις νεες δημοσιευσεις και το 80% ειναι αγγελιες.. και το ιδιο το Aquazone team ανακοινοσε οτι εχει προβλημα με τις πολλες αγγελιες... γιαυτο και εξαλου μπηκα στον κοπο να πω την ιδεα μου... για την καλυτερευση του φορουμ Και το κατω κατω δεν καθησα και εγραψα κατι για να καθομαι να διαφωνω με εσενα που προφανος σε χαλαει γιατι θα χανεις τις "ευκαιριες σου". Εγω εγραψα την ιδεα που ειχα για να την δουν το team διαχειριστων και να σκεφτουν αν τους κανει η οχι. Μπορει αυτο που ειπα να ειναι και η μεγαλυτερη βλακια του κοσμου, αυτο ομως θα το κρινουν αυτοι που διαχειριζοντε.. εσυ αν εχεις να πεις κατι θετικο για την καλυτερη λειτουργια οπως ειπε ο φιλος rastafarian, πες το... Έγινε επεξεργασία 16 Σεπτεμβρίου 2011 - C_america Link to comment Share on other sites More sharing options...
C_america 16 Σεπτεμβρίου 2011 Author #9 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) και ξανα λεω για να λεμε τα πραματα οπως εχουν αυτο το λεω μονο και μονο γιατι πλεον βλεπεις να πουλανε το οτιδιποτε, πχ "καλησπερα, πουλαω ενα στυλο παρκερ καινουριο στο κουτι του 20 ευρω και επισεις πουλαω 2 κουτες με κοκα κολα μονο 2 ευρω.." (αγγελια του μιαλου μου). Δεν νομιζω να αφορα το φορουμ και τους διαχειριστες που βγαζουν τα ματια τους με το να ελεγχουν τι γραφει ο καθε ενας αν εσυ πουλας το στυλο σου σε φορουμ με ενυδρεια οσο μεγαλυ ευκαιρια και αν ειναι... Έγινε επεξεργασία 16 Σεπτεμβρίου 2011 - C_america Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Σεπτεμβρίου 2011 #10 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω θα σου πω την προσωπικη μου γνωμη.Θεωρω οτι οι αγγελιες περαν του ενυδρειακου περιεχομενου καλητερα ειναι να βγουν.Επεισης δεν μου αρεσει οταν βλεπω καποιος να γινετε μελος για να ποσταρει αγγελια μονο και δεν ειναι ενεργος στα θεματικα του φορουμ.Οι αγγελιες ομως που ειναι ενυδρειακες νομιζω οτι δεν ειναι κακο να υπαρχουν γιατι διευκολινουν και τον πωλητη και τον αγοραστη.Εγω πριν κατι μηνες αναγκαστικα να ξεστησω το ενυδρειο μου λογο μετακομισης σε αλλη πολη και επρεπε να πουληθουν αμεσα καποια πραγματα του ενυδρειου μου γιατι χρειαζομουν λεφτα,δεν γινοταν να περιμενω ποτε θα ζητησει καποιος κατι που μπορει να εχω.Λαθος ειναι τα πολλα up και τα ακυρα ποστ οπως το εχεις πμ..και εγω το εχω κανει,δεν λεω αλλα καλο ειναι να σταματισει αυτο. Προτεινω,τα up να γινονται καθε 10 μερες και οχι καθε 5,να φυγουν οι μη ενυδρειακες αγγελιες για να ελαφρινει λιγο το φορουμ και επεισης αυτος που βαζει μια αγγελια να ειναι υποχρεωμενος να την γραφει αναλυτικα,με φωτογραφιες και λεπτομεριες ωστε να μη γραφονται τα ασχετα ποστ τυπου βαλε φωτο και τετοια.Συμφωνω απολυτα με τους νεους κανονισμους που ειδα στις αγγελιες Οπως ειπα και στο παραπανω ποστ αυτο ειναι στην κριση της συντονιστικης ομαδας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 16 Σεπτεμβρίου 2011 #11 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Καλή η ιδέα σου αλλά έχει πολλά κενά. Ένα μεγάλο κενό που εγώ προσωπικά το κοιτάζω είναι ότι θα χαθεί κάθε σειρά προτεραιότητας. Τη εννοώ εγώ ότι θέλω να αγοράσω ένα φίλτρο και δω 2 αγγελίες το ίδιο φίλτρο και τα ίδια λεφτά θα κοιτάξω να πάρω το φίλτρο που εχει βάλει ο φίλος πρώτος ώστε να τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας. Πολλούς αυτό μπορεί να μην τους ενοχλεί αλλά εμένα που έχω αγοράσει και μου έχουν αγοράσει με ενοχλεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GKAZI 16 Σεπτεμβρίου 2011 #12 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Θα συμφωνήσω με το φίλο rastafarian: Να φύγουν (αν το κρίνουν οι διαχειριστές) όλες οι αγγελίες που δεν αφορούν ενυδρειακά, εκτός ίσως από την περίπτωση που κάποιος ψάχνει για δουλειά (για να μην ξεχνάμε και τις δύσκολες στιγμές που ζούμε) αφού μπορεί συμφορουμίτης να αναζητά επαγγελματία. Γιατί να μην τον βρει εδώ μέσα σε κάποιον φίλο που θάχει ανάγκη. Τα υπόλοιπα ίσως πρέπει να αφαιρεθούν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Σεπτεμβρίου 2011 #13 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Θα συμφωνήσω με το φίλο rastafarian: Να φύγουν (αν το κρίνουν οι διαχειριστές) όλες οι αγγελίες που δεν αφορούν ενυδρειακά, εκτός ίσως από την περίπτωση που κάποιος ψάχνει για δουλειά (για να μην ξεχνάμε και τις δύσκολες στιγμές που ζούμε) αφού μπορεί συμφορουμίτης να αναζητά επαγγελματία. Γιατί να μην τον βρει εδώ μέσα σε κάποιον φίλο που θάχει ανάγκη. Τα υπόλοιπα ίσως πρέπει να αφαιρεθούν... Σωστος,αυτο ξεχασα να το αναφερω μιας και ειμαι και ανεργος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΕΤΡΟΣ 2 16 Σεπτεμβρίου 2011 #14 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Οπως εγραψα κι εγω χθες οι Αγγελιες κοντευουν να γινουν επιδημια. Χθες το 25% δηλαδη ενας στους 4 ειχε Αγγελια οτι πουλα. Ενω το ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ για αλλο λογο στο τελος θα ειναι ΦΟΡΟΥΜ για Αγγελιες! πετρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 16 Σεπτεμβρίου 2011 #15 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 1. Αν εχεις οικονομικο προβλημα δεν αγοραζεις κατι, ετσι μονο και μονο επιδη ειναι φθηνο οπως μας λες οτι εκανες. Παραδειγμα εφερα δοξα το Θεο δεν εχω καποιο οικονομικο προβλημα ( ακομα )δηλαδη εγω πες ειμαι ανεργος και εχω μεγαλο οικονομικο προβλημα και οπως παω μια βολτα μου λεει ενας περαστικος φιλε σαρεσει αυτο το μπαστουνι γκολφ, στο πουλαω απο 500 ευρω μονο 20... θα το παρω???Εαν σκεφτεσαι να αρχισεις το γκολφ τοτε ναι ειναι καλη ευκαιρια και θα πρεπει να το παρεις και ξανα λεω, αν εχεις οικονομικο προβλημα και θελεις φιλτρο οπως λες... ανοιζεις μια πολυ ωραια αγγελια και λες... "Παιδια ψαχνω φιλτρο για τοσα λιτρα, οικονομικο, και θα με ενδιεφερε κυριος το 2217 αλλα και κατι αντιστιχο θα με ενδιεφερε.." και τελειονει το θεμα. 2. ναι οι αγγελιες ειναι για τα μελη αλλα με μετρο πλεον μπενω στις νεες δημοσιευσεις και το 80% ειναι αγγελιες.. και το ιδιο το Aquazone team ανακοινοσε οτι εχει προβλημα με τις πολλες αγγελιες... γιαυτο και εξαλου μπηκα στον κοπο να πω την ιδεα μου... για την καλυτερευση του φορουμ Και το κατω κατω δεν καθησα και εγραψα κατι για να καθομαι να διαφωνω με εσενα που προφανος σε χαλαει γιατι θα χανεις τις "ευκαιριες σου". Εγω εγραψα την ιδεα που ειχα για να την δουν το team διαχειριστων και να σκεφτουν αν τους κανει η οχι. Μπορει αυτο που ειπα να ειναι και η μεγαλυτερη βλακια του κοσμου, αυτο ομως θα το κρινουν αυτοι που διαχειριζοντε.. εσυ αν εχεις να πεις κατι θετικο για την καλυτερη λειτουργια οπως ειπε ο φιλος rastafarian, πες το... Φιλαρακο εαν νομιζεις οτι με χαλαει εισαι πολυ γελασμενος , το μεροκαματο μου το βγαζω στη δουλεια μου και οχι μεσα απο τις αγγελιες .... εαν με χαλαγε δεν θα εβαζα καθε τοσο για χαρισμα ενυδρειακα Η δεν θα εδινα ψαρια πολυ ποιο κατω απο την τιμη που τα πηρα . Την προταση μου σχετικα με τις αγγελιες την ειχα κανει πριν απο καιρο , μπορεις να ψαξεις και να βρεις το θεμα καθως και να διαβασεις τις αποψεις μου πανω στις αγγελιες . Δεν υπαρχει λογος να τρωγομαστε , ας περιμενουμε να δουμε την θεση των υπευθυνων και οποια και να ειναι η αποφαση θα την ασπαστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 16 Σεπτεμβρίου 2011 #16 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 εγω παιδια το βλεπω λιγο διαφορετικα,καλο ειναι να δινονται μονο ενυδρειακες αγγελιες οχι μονο για αυτους που δινουν και παιρνουν,αλλα εγω προσωπικα αλλα και αρκετοι αλλοι μεσω αυτων γνωρισαν αλλα μελη και απο κοντα και το πιο πθανο ειναι να κρατησαν επαφες,εγω τουλαχιστον απο επαρχια ειχα την ευκαιρια να γνωρισω και απο κοντα μελη του φορουμ και συνεχιζω να κραταω επαφη μαζι τους πλεον και εκτος των αγγελιων,πιστευω οτι μεσω των αλλων θεματων δεν υπηρχε περιπτωση να γινει αυτο παρα μονο αν ειμασταν στην ιδια πολη η γειτονια εαν επροκειτο για την αθηνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daskalos13 16 Σεπτεμβρίου 2011 #17 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 εγω παιδια το βλεπω λιγο διαφορετικα,καλο ειναι να δινονται μονο ενυδρειακες αγγελιες οχι μονο για αυτους που δινουν και παιρνουν,αλλα εγω προσωπικα αλλα και αρκετοι αλλοι μεσω αυτων γνωρισαν αλλα μελη και απο κοντα και το πιο πθανο ειναι να κρατησαν επαφες,εγω τουλαχιστον απο επαρχια ειχα την ευκαιρια να γνωρισω και απο κοντα μελη του φορουμ και συνεχιζω να κραταω επαφη μαζι τους πλεον και εκτος των αγγελιων,πιστευω οτι μεσω των αλλων θεματων δεν υπηρχε περιπτωση να γινει αυτο παρα μονο αν ειμασταν στην ιδια πολη η γειτονια εαν επροκειτο για την αθηνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naias 16 Σεπτεμβρίου 2011 #18 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Η λύση είναι απλή... Οι αγγελίες δεν θα εμφανίζονται όταν πατάς την εντολή "Νέες δημοσιεύσεις" Για να τις δείς θα πρέπει να πάς στο αντίστοιχο section εσκεμένα, επειδή το θές !!! Οπότε και σχόλια θα μπορούν να κάνουν στις αγγελίες και ότι θέλουν μπορούν να πουλάνε και όλους αυτους που δεν θέλουν τις αγγελίες δεν θα ενοχλούν !!! Το βρήκα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 16 Σεπτεμβρίου 2011 #19 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Νομιζω ειναι καλητερο να δω μια αγγελια ΖΗΤΗΣΗΣ που να λεει ο Γιωργος Παπαδοπουλος.. "ψαχνω ενυδρειο γυρω στα 100 λιτρα μονο την γιαλα με φωτηστικο. Ετσι εγω που θα εχω αυτο που ζηταει ο Γιωργος παπαδοπουλος θα του στελνω ΠΜ για να γινει η συνενοηση. Ναι, και αλλη μια απο κατω που να λεει ο Στυλιανος Πατακος ... "ψαχνω nano cune για red cherry με φιλτρο και φωτιστικο" Link to comment Share on other sites More sharing options...
C_america 16 Σεπτεμβρίου 2011 Author #20 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Χαχαχαχαχχα Σπυρο εσενα το μυαλο σου εκει!!?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokostas 17 Σεπτεμβρίου 2011 #21 Share 17 Σεπτεμβρίου 2011 Η λύση είναι απλή... Οι αγγελίες δεν θα εμφανίζονται όταν πατάς την εντολή "Νέες δημοσιεύσεις" Για να τις δείς θα πρέπει να πάς στο αντίστοιχο section εσκεμένα, επειδή το θές !!! Οπότε και σχόλια θα μπορούν να κάνουν στις αγγελίες και ότι θέλουν μπορούν να πουλάνε και όλους αυτους που δεν θέλουν τις αγγελίες δεν θα ενοχλούν !!! Το βρήκα; Aυτή ίσως είναι η καλύτερη λύση, αν βέβαια είναι τεχνικά δυνατόν. Ναι, και αλλη μια απο κατω που να λεει ο Στυλιανος Πατακος ... "ψαχνω nano cune για red cherry με φιλτρο και φωτιστικο" Σπύρο δεν παίζεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 17 Σεπτεμβρίου 2011 #22 Share 17 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) Χαχαχαχαχχα Σπυρο εσενα το μυαλο σου εκει!!?? Εεε μα κι εσυ ονομα που βρηκες για παραδειγμα. Πως δεν εβαλες κανενα πιο νεο και αρχαριο χομπιστα Georgakis Pap "Ζητω δωρεα ενυδρειου για πανγκασιους. Δεκτο και μεσω ΔΕΗς. Θενξ" Έγινε επεξεργασία 17 Σεπτεμβρίου 2011 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 17 Σεπτεμβρίου 2011 #23 Share 17 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) λοιπον η λυση εχει δοθει σε καποιο αλλο ενυδρειακο πορταλ και θα την παραθεσω εδω απλα για να βγαλουμε μια ακρη γιατι οντως κουραζει το θεμα με τις αγγελιες. οι αγγελιες απο τη δημιουργια τους και μετα ειναι αυτοματα κλειδωμενες. κανεις δε μπορει να κανει up η εχεις πμ και λοιπα τετοια αστεια. οταν υπαρχει κατι ουσιαστικο να γραφτει στην αγγελια ο κοσμος θα στελνει ενα πμ στον-στους διαχειριστες που ασχολουνται με τις αγγελιες και μονο σε αυτους , ο οποιος διαχειριστης θα κανει ενημερωση της αγγελιας κανονικα με το ονομα του. εαν καποιος θελει να βρει κατι προς πωληση απλα θα ψαχνει μονος του τις αγγελιες (θα μπορουσε να δημιουργηθει μια νεα ομαδα διαχειριστων η οποια θα αναφερει το "διαχειριστης αγγελιων" ) Έγινε επεξεργασία 17 Σεπτεμβρίου 2011 - irongud Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 17 Σεπτεμβρίου 2011 #24 Share 17 Σεπτεμβρίου 2011 Παντελή θα διαφωνήσω κάθετα με αυτό που λες..για μένα αυτό είναι μεγάλο λάθος!Τουλάχιστον ο συγγραφέας πρέπει να έχει το δικαίωμα να γράφει στην αγγελία του με κάποια συχνότητα(για το λεγόμενο up ή για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή μείωση τιμής ή update με το τι έχει μείνει αν δίνει πολλά πράγματα)... Θα συμφωνήσω με rastafarian και με Naia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 17 Σεπτεμβρίου 2011 #25 Share 17 Σεπτεμβρίου 2011 Παντελή θα διαφωνήσω κάθετα με αυτό που λες..για μένα αυτό είναι μεγάλο λάθος!Τουλάχιστον ο συγγραφέας πρέπει να έχει το δικαίωμα να γράφει στην αγγελία του με κάποια συχνότητα(για το λεγόμενο up ή για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή μείωση τιμής ή update με το τι έχει μείνει αν δίνει πολλά πράγματα)... Θα συμφωνήσω με rastafarian και με Naia... μα αυτο θα γινεται ετσι κι αλλιως μεσω των διαχειριστων. δε θα γινεται ομως το εξης: μετα απο 1 μερα: Νεες τιμες αεραντλια κινεζικη απο 15 ευρω μονο 14! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος