sarevock 16 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 ...και έτσι λοιπόν μετά από 3 χρόνια περίπου ήρθε και αυτή η στιγμη. ...βέβαια με προβλήματα που αν είχα καθαρό μυαλό και όχι ενθουσιασμό θα ήταν καλύτερα! Ας ξεκινήσω λοιπόν: Βασικά δεν πήρα χαμπάρι πότε μπουκώθηκαν 2 θηλυκά, το ένα δυστυχώς έχασε τα αυγά μιας και ο αγαπητός αρσενικός την είχε στο κυνήγι ΟΛΗ μέρα... (δε το έχει κάνει ΠΟΤΕ αυτό)! Η άλλη συνέχισε κανονικά την επώαση αλλά όπως προείπα δεν ήξερα σε ποια εβδομάδα βρισκόταν. Αποφάσισα λοιπόν να τις πάρω τα μικρά από το στόμα μιας και τα έβλεπα ότι ήταν "έτοιμα"...και θα ήταν κρίμα να φαγωθούν μέσα στο ενυδρείο! Να μη τα πολυλογώ αφού την στρέσαρα αρκετά (μιας και ετσι όπως είναι στημένο το ενυδρείο ότι μπει εκεί μέσα δεν βγαίνει με την καμία) κατάφερα και την έβαλα σε ένα μικρο ενυδρείο που αγόρασα στα γρήγορα...(με μπόλι και νερό από το μεγάλο φυσικά). Κατά την είσοδο της τα "Έφτυσε" όλα... την επέστρεψα στο ενυδρείο και είπα "άντε ωραία τελειώσαμε"... Αμ δε! Τα μικρά δεν είχαν ολοκληρωθεί ακόμα, λιγότερο από το μισό αυγό τους ήταν έξω από τις κοιλίτσες τους... Φαινόντουσαν ικανά να αντέξουν... και ετσι λοιπόν έπεσα για ύπνο ήσυχος! Την επόμενη μέρα το ΣΟΚ... τα βλέπω όλα κάτω ανάποδα, 5 νεκρά και τα υπόλοιπα 7 να αναπνέουν γρήγορα! Ανοίγω το καπάκι και μυρίζω έντονα σιλικόνη... μένω λίγο κάγκελο και σκέφτομαι τι έγινε... Παίρνω τηλ το παιδί που αγόρασα το ενυδρείο (40λιτρα) και μου λέει ότι το προηγούμενο βράδυ είχε κάνει νέες κολλήσεις!!! Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος με το γεγονός που δεν μύρισα τίποτα όταν το γέμιζα ρε παιδιά μα το θεό... Έσπαγα το κεφάλι μου τι να κάνω... "Πρέπει να μπούνε πάλι μέσα" λέω, που μέσα; Στο "στόμα της μάνας τους"... μπας και αναστηθούνε! Έτσι λοιπόν έφτιαξα στα γρήγορα (ευτυχώς λειτουργικό) ένα egg tumbler με κάτι πρόχειρα υλικά που είχα και άρχισα τις προσευχές: Μέσα στις επόμενες 6-7 ώρες... ΑΝΑΣΤΑΣΗ! άρχισαν να επανέρχονται! Εκεί έμειναν μέχρι να φύγει (καταναλωθεί) το αυγό και να κλείσουν ομαλά οι κοιλίες τους... Πριν 4 ημέρες μεταφέρθηκαν σε μια αυτοσχέδια (γιατί τα οικονομικά μου πάνε κατά διαόλου) γεννήστρα μέσα στο μεγάλο ενυδρείο και δείχνουν ότι κάθε μέρα είναι καλύτερα με περισσότερη ζωντάνια! 2 εβδομάδες μετά (σήμερα δηλαδή) κολυμπάνε όλα! (θα ακολουθήσουν νέα video τις επόμενες μέρες) Ελπίζω στις επόμενες γέννες να μη κάνω χαζομάρες οι οποίες θα στοιχίσουν ζωές χωρίς να σκεφτώ πρώτα !!! Την περίμενα πως και πως αυτή τη στιγμη και τα έκανα μαντάρα, τουλάχιστον κατάφερα να σώσω τα 7... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios.liberis 16 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Καθε εμποδιο για καλο Την επομενη φορα ( η οποια θα ερθει συντομα ) θα πας πολυ καλυτερα Να σου ζησουν ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 16 Σεπτεμβρίου 2011 #3 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Συγχαρητηρια Τριανταφυλλε. Ακομα και σε υποδειγμα χομπιστα οπως εσυ, μπορει να τυχει τετοια στραβη. Καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 16 Σεπτεμβρίου 2011 Author #4 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ Μάριε! Ευχαριστώ πολύ Σπύρο (αν δεν είχα εσάς τίποτα δε θα έκανα)... Πίστεψε με όταν έφτιαχνα το tumbler έκλαιγα σα μικρο παιδί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 16 Σεπτεμβρίου 2011 #5 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Mπραβο ρε φιλε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 16 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Πίστεψε με όταν έφτιαχνα το tumbler έκλαιγα σα μικρο παιδί... Το πιστευω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 16 Σεπτεμβρίου 2011 #7 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Nα σου ζησουν τα μικραααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Σεπτεμβρίου 2011 #8 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Φιλε μου,να σου ζησουν,και τα συγχαρητηρια μου,για την υπομονη σου,η οποια τελικα σε ανταμοιβει. Να εισαι καλα και να τα χαρεις να μεγαλωνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 16 Σεπτεμβρίου 2011 Author #9 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Mπραβο ρε φιλε!!!! Ευχαριστώ! Nα σου ζησουν τα μικραααα Ευχαριστώ! Φιλε μου,να σου ζησουν,και τα συγχαρητηρια μου,για την υπομονη σου,η οποια τελικα σε ανταμοιβει. Να εισαι καλα και να τα χαρεις να μεγαλωνουν Στράτο ευχαριστώ πολύ! Χάρη σε εσάς έγιναν όλα πράξη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Σεπτεμβρίου 2011 #10 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Φιλαρακι μου δεν εγιναν χαρη σ'εμας.Εγιναν χαρη στην αγαπη σου και στη φροντιδα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 16 Σεπτεμβρίου 2011 #11 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Τριαντάφυλλε καλώς τα δέκτηκες ,η υπομονή σου η ψυχραιμία σου και οι γνώσεις που έχεις αποκτήσει ,εσωσαν τα μικρά Από μένα μπράβο και σίγουρα την επόμενη φορά τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 16 Σεπτεμβρίου 2011 Author #12 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Τριαντάφυλλε καλώς τα δέκτηκες ,η υπομονή σου η ψυχραιμία σου και οι γνώσεις που έχεις αποκτήσει ,εσωσαν τα μικρά Από μένα μπράβο και σίγουρα την επόμενη φορά τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 16 Σεπτεμβρίου 2011 #13 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Αγαπητέ Τριαντάφυλλε τα θερμά μου συγχαρητήρια!!!!! Να σου ζήσουν τα φροντοζόπουλα και ευχομαι να δεις πολλές γέννες ακόμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 16 Σεπτεμβρίου 2011 Author #14 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Αγαπητέ Τριαντάφυλλε τα θερμά μου συγχαρητήρια!!!!! Να σου ζήσουν τα φροντοζόπουλα και ευχομαι να δεις πολλές γέννες ακόμα! Ευχαριστώ πολύ!!! Όλη η οικογένεια: Μπαμπάς, μαμά και τα μικρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleovoulos 16 Σεπτεμβρίου 2011 #15 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μπράβο σου κι από μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 16 Σεπτεμβρίου 2011 #16 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Όλη η οικογένεια: Μπαμπάς, μαμά και τα μικρά Τι μεγεθος έχει??? R.A.T.M Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 16 Σεπτεμβρίου 2011 Author #17 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μπράβο σου κι από μένα Ευχαριστώ πολύ! Τι μεγεθος έχει??? R.A.T.M Χμμμμ...τι να σου πω... καμιά 20άρα μέσα στο νερό Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 16 Σεπτεμβρίου 2011 #18 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 μπραβο και απο μενα! με αγαπη και φροντιδα τα καταφερες! αντε και την επομενη φορα και καλυτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 16 Σεπτεμβρίου 2011 Author #19 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ φίλε ΚΟΥΜΑΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 17 Σεπτεμβρίου 2011 #20 Share 17 Σεπτεμβρίου 2011 Να σου ζήσουν Τριαντάφυλλε και εύχομαι σύντομα να έχεις κι άλλες γέννες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 17 Σεπτεμβρίου 2011 Author #21 Share 17 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι σαι καλά Φώτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 17 Σεπτεμβρίου 2011 #22 Share 17 Σεπτεμβρίου 2011 Να σου ζησουν και καλες επομενες γεννες ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 17 Σεπτεμβρίου 2011 Author #23 Share 17 Σεπτεμβρίου 2011 Να σου ζησουν και καλες επομενες γεννες ! ! ! Ευχαριστώ! Επίσης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 17 Σεπτεμβρίου 2011 Author #24 Share 17 Σεπτεμβρίου 2011 Θέλω να το πω από τώρα: Τα ψάρια όταν με το καλό μεγαλώσουν (μακάρι) θα δοθούν σε χομπιστα, αλλά σε κάποιον υπεύθυνο που θα τα φροντίσει όπως τους αξίζουν και θα τους παρέχει ότι ζητήσουν ΑΥΤΑ βάζοντας στην άκρη τα προσωπικά του γούστα! Κι αν υπάρχουν συστάσεις από άλλους χομπιστες για αυτόν τότε θα δοθούν σίγουρα (εννοείται δωρεάν). Δε θα ήθελα με ΤΙΠΟΤΑ να καταλήξουν ψαροσουπα μέσα σε ότι να ναι ενυδρεία! Ελπίζω να με καταλαβαίνετε! Αν δεν βρεθεί αυτός τότε δυστυχώς που το λέω θα αναγκαστώ να τα πουλήσω σε πετ-σοπ και δε το θέλω καθόλου αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 17 Σεπτεμβρίου 2011 Author #25 Share 17 Σεπτεμβρίου 2011 Λίγο μετά το φαγητό σήμερα: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος