Jump to content

Τι αμαρτίες πληρώνω;

Recommended Posts

Μόλις έκανα αλλαγή νερού και όλες οι γαρίδες μου άρχισαν σπασμους,πάνε μέχρι την επιφάνεια και μετά πέφτουν σαν νεκρές στον πάτο. Όλα τα μωρά είναι νομίζω νεκρα καθώς πάνε με το ρεύμα του νερού από εδώ και από κει. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ ότι επειδή είχα βάλει αμπουλες στα σκυλιά ενώ τα είχα σαπούνισει τα χέρια μου από το πρωί πολλές φορές,ότι είχαν μείνει ουσίες πάνω.τι να πω;

δηλξτξριαση.ισως απο καποιο υπολοιπο απο τα χερια σου,ισως και το νερο της αλλαγης ειχε κατι......πχ αμμωνια..

τίποτα με το φίλτρο.μόνο κλάδεμα έκανα στα φυτά.είμαι να σκάσω. Δεν έχω άλλο νερό για αλλαγή και φεύγω έκτακτως σε 1 ώρα!

παιδια αφου λογικα ειναι μολισμενο το νερο και τα ψαρια πεθενουν δν πρεπει να αδειασει ολο το ενυδρειο απο νερο γτ και να ξαναβαλει ψαρια το παιδια θα ξαναπεθενουν.....τετοια περιπτωση δν εχω ξανα ακουσει....κουραγιο.... :D

Είπα να μου αλλάξουν σχεδόν όλο το νερό πάλι τώρα και ίσως αύριο άλλη μια. Έτσι ελπίζω ότι μπορεί και να μείνει κάτι ζωντανό. Πάνω που είχε πάρει μπρος με γεννες και είχα πολλά γαριδακια και ήταν μωρά μεν αλλά πολλυ κόκκινα!

ενταξει εχει και τα δυσαρεστα του το χομπι.....απο τα λαθη μας μαθαινουμε.....τωρα τι μπορει να γινει με το ενυδρειο και το νερο καλυτερα να απαντησει καποιος αλλος.....καλη συνεχεια με το ενυδρειο σου

Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο και τι φυτά κλάδεψες;

Σε ευχάριστω Πετρο! Φωτη το ενυδρείο είναι ένα 25λίτρο που έχω με ρεντ τσερι.κλάδεψά μια ροταλα,την καμπομπα,κάτι υγρόφύλλα και έβγαλα και μια μικρή ρίζα από έχινοδορο. Γράφω από το κινητό για αυτό έχω πολλούς τόνους και όλα στα ελληνικά.

Σε ευχάριστω Πετρο! Φωτη το ενυδρείο είναι ένα 25λίτρο που έχω με ρεντ τσερι.κλάδεψά μια ροταλα,την καμπομπα,κάτι υγρόφύλλα και έβγαλα και μια μικρή ρίζα από έχινοδορο. Γράφω από το κινητό για αυτό έχω πολλούς τόνους και όλα στα ελληνικά.

Πάρε κάτι (π.χ. λεπτό ξύλο) και τρύπα το βυθό σε διάφορα σημεία.Δες αν βγάζει φυσαλίδες.

δεν είμαι σπίτι για να το κάνω,όμως έχω μερικά μελανόείδη και μερικά πλάναρια.πιστεύω ότι αυτά βοηθούν στο να μην έχω προβλήματα με αέρια στον βυθό.

Τα κλαδεματα και τον εχινοδορο μπορω να τα δωσω ή υπαρχει προβλημα και ισως δεν κανει να μπουν στο ενυδρειο καποιου αλλου

Αν υποπτεύεσαι οτι υπάρχει χημικό στο νερό μην τα δώσεις.Εγώ θα έκανα απολύμανση και μετά 5-6 μέρες σε δοχείο με άνθρακα σε φίλτρο.

Αν υποπτεύεσαι οτι υπάρχει χημικό στο νερό μην τα δώσεις.Εγώ θα έκανα απολύμανση και μετά 5-6 μέρες σε δοχείο με άνθρακα σε φίλτρο.

για τα φυτα λες;

Θα τα βαλω στην καραντινα μου τοτε και βλεπουμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...