ΠΟΠΟ 17 Νοεμβρίου 2006 #1 Share 17 Νοεμβρίου 2006 τι φυτο ειναι αυτο.... το εχει ενας φιλος μου και τα νεα φυλλα και ριζες βγαινουν πανω στα παλια φυλλα και δε ξερει/ουμε πος να το κλαδεψει.. εψαχνα γενικα αλλα δε το βρηκα για αυτο βαζω αυτην τη φοτο το μεγαλο εννοειτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 17 Νοεμβρίου 2006 #2 Share 17 Νοεμβρίου 2006 Μία λίγο μεγαλύτερη και καλύτερη φωτό θα βοηθούσε... Έτσι όπως τα λες μπορεί να ανήκει στην κατηγορία πτερών (microsorum pteropus) αλλά σίγουρα εγώ θέλω μια καλύτερη φωτό για να κρίνω με σιγουριά... (Γερνάμε σιγά σιγά βλέπεις ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΠΟ 17 Νοεμβρίου 2006 Author #3 Share 17 Νοεμβρίου 2006 (edited) to φυλλομα του μοιαζει με το microsorum που μου λες το θεμα ειναι οτι βγαινουν νεα φυλλα πανω στα παλαι φυτα αυτο ειναι το περιεργο πραγματικα δεν ειναι καλη φοτο εμενα γιατι μου φενεται μια χαρα Έγινε επεξεργασία 17 Νοεμβρίου 2006 - ΠΟΠΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 17 Νοεμβρίου 2006 #4 Share 17 Νοεμβρίου 2006 (edited) to φυλλομα του μοιαζει με το microsorum που μου λες το θεμα ειναι οτι βγαινουν νεα φυλλα πανω στα παλαι φυτα αυτο ειναι το περιεργο... Ετσι κάνει αυτό. Εγώ τα κλαδεμένα - κομμένα φύλλα του δεν τα πετάω, αλλά τα βάζω σε δοχείο και σε λίγο καιρό έχουν πετάξει από την επιφάνειά τους, καινούριο φυτό... Έγινε επεξεργασία 17 Νοεμβρίου 2006 - filoxenos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΠΟ 18 Νοεμβρίου 2006 Author #5 Share 18 Νοεμβρίου 2006 κοβω το μερος του φυλλου που εχει επανω του τα φυλαρακια η κοβω τα φυλαρακια μονο και τα βαζω σε ενα βαζω η ενα δοχριο μεχρι να βγαλουν ριζεσ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 18 Νοεμβρίου 2006 #6 Share 18 Νοεμβρίου 2006 Δεν χρειάζεται να κόψεις τίποτα. Το αφήνεις όπως είναι και αναπτύσσεται νέο στέλεχος από το φύλλο. Ετσι πυκνώνει και το φυτό. Αν θέλεις να το ξεχωρίσεις για να το βάλεις αλλού, κόψε το φύλλο, μετέφερέ το και πάλι θα αναπτυχθεί νέο στέλεχος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος