sarevock 14 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 14 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.kensfish.com/index.html Ρίξτε μια ματιά, περιμένω παραγγελία για να σας πω εντυπώσεις... Τιμές; ... δείτε μόνοι σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 15 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 15 Σεπτεμβρίου 2011 Επειδή δεν έβγαλα άκρη, το κόστος αποστολής πόσο περίπου είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Σεπτεμβρίου 2011 #3 Share 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραιο φαινεται,αλλα μας ενδιαφερει και αυτο που ρωτα ο Θοδωρος. Οταν τα παρεις γραψε και σε ποσες μερες ηρθαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 15 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδιά υγρά τέστ ΑΡΙ API Test kits κάτω από 7$ !!!!! Για πες για μεταφορικά γιατί είδα ότι έχει όντως καλές τιμές σε πολλά πράγματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 15 Σεπτεμβρίου 2011 Author #5 Share 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μεταφορικά παιδιά είναι 60$ οπότε συμφέρει για ομαδικές ή μεγάλες παραγγελίες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 15 Σεπτεμβρίου 2011 προσοχη στα εξοδα τελωνειου..!!!!!!!!αν υπερβειτε καποιο ποσο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evripidis 15 Σεπτεμβρίου 2011 #7 Share 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μεταφορικά παιδιά είναι 60$ οπότε συμφέρει για ομαδικές ή μεγάλες παραγγελίες! ?!?!? Το ποσό αυτό προέκυψε από την παραγγελία σου; Δηλαδή αν κάποιος παραγγείλει ένα τεστ 4$ θα δώσει 60$ ; Γιατι κάτι δεν μ'αρέσει σε αυτό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evripidis 15 Σεπτεμβρίου 2011 #8 Share 15 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) Επανέρχομαι. Βασικά τα μεταφορικά είναι εξωφρενικά παιδιά. Το 80% των αγορών μου είναι μέσω διαδικτύου και όχι μόνο από ebay, Κίνα κτλ, αλλά και από Αμερική. Οπότε για παράδειγμα, ένα τεστ Αμμωνίας 7$, πληρώνουμε για απλή αποστολή 30$ ! Φυσικά με κάθε επιπλέον αντικείμενο αυξάνεται ραγδαία. Και όπως καταλαβαίνετε το βάρος και μέγεθος του συγκεκριμένου προιόντος είναι πολύ μικρό. Οπότε, δεν ξέρω...ξανακοιτάξτε το πριν ενθουσιαστείτε... Έγινε επεξεργασία 15 Σεπτεμβρίου 2011 - evripidis Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 15 Σεπτεμβρίου 2011 #9 Share 15 Σεπτεμβρίου 2011 Βρε παιδιά, δε μιλάει κανένας για παραγγελία ενός τεστ από την Αμερική ! Μην είμαστε παράλογοι! Νομίζω πως είναι αυτονόητο πως μιλάμε για αρκετά μεγαλύτερες αγορές... Και φυσικά, πολύ σημαντικό είναι αυτό που που αναφέρει ο Κώστας (klaz). Link to comment Share on other sites More sharing options...
evripidis 15 Σεπτεμβρίου 2011 #10 Share 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν είναι θέμα παραλογισμού. Και για ποιο λόγο να μην σκεφτεί αν φέρει κάποιος ένα προιόν από Αμερική το οποίο θα του κοστίσει 5-6 ευρώ ενώ εδώ το βρίσκει 15-16; Στο καθένα θα συνέφερε πιστεύω να βρει κάποια πιο συμφέρουσα λύση για αγορά. Αυτό είναι το σωστό. Εξάλλου ο sarevock το ανέφερε πως συμφέρει για μαζικές και ομαδικές παραγγελίες. Δεν ανέφερε "παραγγείλτε ένα τεστάκι". Όμως υπάρχει πάρα πολύς κόσμος ο οποίος δεν γνωρίζει τα του ηλεκτρονικού εμπορίου και πάρα πολύς κόσμος ο οποίος δεν προσέχει καν τα έξοδα αποστολής και την πατάει. Το αποτέλεσμα το βλέπει απευθείας στην κάρτα του.... Πολύ ορθόν αυτό για το τελωνείο. Βέβαια με το απλό ταχυδρομείο υπάρχει μία παραπάνω ελαστικότητα στο βάρος και την τιμή. Παρόλα αυτά, συμφέρει για μαζικές παραγγελίες. Δεν θα διαφωνήσω. Για το προιον που ανέφερα αν γίνει παραγγελία 100 κομμάτια (να εμείς 100 άτομα από το forum) τελική τιμή με μεταφορικά = 695 ευρώ (με έκπτωση 3,6 ευρώ από αυτούς). Αν δεν απατώμαι για τις τιμές στην Ελλάδα η ίδια παραγγελία αγγίζει τα 1.400 ευρώ. Σίγουρα πάνω από 1000 ευρώ πάντως. Απλά θα αναφέρω πως αν κάποιος/οι παραγγείλουν μαζικά και βγει ένα ποσό >=151$, ας το ξανασκεφτούν πάρα πολύ σοβαρά, διότι τους βλέπω να πληρώνουν τα τριπλά στο τελωνείο... Όπως καταλαβαίνεις Θοδωρή ουσιαστικά "μπλέχτηκα" στη δημοσίευση διότι έχω πολλές εμπειρίες από γνωστούς που την πάτησαν από αυτά και τρέχαν και δεν φτάναν. Για την ενημέρωση δηλαδή κάποιων που δεν γνωρίζουν και την επαγρύπνηση των υπολοίπων Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 16 Σεπτεμβρίου 2011 Author #11 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Απλά θα αναφέρω πως αν κάποιος/οι παραγγείλουν μαζικά και βγει ένα ποσό >=151$, ας το ξανασκεφτούν πάρα πολύ σοβαρά, διότι τους βλέπω να πληρώνουν τα τριπλά στο τελωνείο... Κάνω παραγγελίες συχνά από Αμερική, διάφορα προϊόντα, το μεγαλύτερο ποσό που έχω δώσει είναι $300 για παραγγελία και το τελωνείο πάντα ήταν 3 ευρώ! Συνήθως κοπανάνε στον κεφάλι όταν πρόκειται για ηλεκτρονικές συσκευές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 16 Σεπτεμβρίου 2011 #12 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Πως μπορείς να μάθεις το κόστος του τελωνείου από πριν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Σεπτεμβρίου 2011 #13 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Πως μπορείς να μάθεις το κόστος του τελωνείου από πριν; μαλλον δεν μπορεις.δεν ξερω αν εκτος απο την αξια παιζει ρολο και το βαρος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 16 Σεπτεμβρίου 2011 Author #14 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Κώστα νομίζω πως παίζει και αυτό ρόλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 16 Σεπτεμβρίου 2011 #15 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Υπαρχει κωδικος για καθε προιον και βασει αυτου του κωδικου φορολογειται το προιον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 16 Σεπτεμβρίου 2011 #16 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Επειδή δεν έχω παραγγείλει ποτέ απ'έξω, για να καταλάβω, πρώτα παραγγέλνεις και όταν έρθει το προϊόν τότε μαθαίνεις τα τέλη του τελωνείου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
evripidis 16 Σεπτεμβρίου 2011 #17 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) Κάνω παραγγελίες συχνά από Αμερική, διάφορα προϊόντα, το μεγαλύτερο ποσό που έχω δώσει είναι $300 για παραγγελία και το τελωνείο πάντα ήταν 3 ευρώ! Συνήθως κοπανάνε στον κεφάλι όταν πρόκειται για ηλεκτρονικές συσκευές! Για τα ηλεκτρονικά ναι, διότι έχουν και μεγαλύτερο βάρος. Όσο για τα 3 ευρώ να υποθέσω πως η αποστολή γίνεται με απλό ταχυδρομείο έτσι; Διότι αν το παίρνεις από κάποια εταιρία κούριερ, τότε θέλω να μάθω και εγώ τον τρόπο Επίσης, το δέμα που παραλαμβάνεις έχει τα χαρτιά τιμολόγησης επάνω; Έστω κάποιου είδους voucher που να αναγράφεται η αξία του προϊόντος; Διότι εάν απλά περάσει ένα δέμα και δεν αναγράφεται τιμή, την σκαπουλάρεις άνετα. Αν υπάρχει όμως τιμή....την πάτησες άσχημα ΥΓ. Ναι παίζει και το βάρος σημαντική αξία. @Frangisk Ουσιαστικά ναι. Στην περίπτωση που έρθει με courier και είναι κάποιου Α βάρους και Α αξίας, το τελωνείο είναι 100%. Δεν το γλυτώνεις. Με τις εταιρίες αυτές (τις θυγατρικές της Ελλάδος ,μιλάω, ίσως μπορέσεις να το μάθεις. Με το απλό ταχυδρομείο, συνήθως θα κολλήσει στο τελωνείο, δεν θα σε ειδοποιήσουν διότι απλά κάθε έξτρα μέρα χρυσοπληρώνεται. Και όταν το ψάξεις θα σε έρθει το φέσι. Αν ειδικά δεν έχεις την δυνατότητα να τρέξεις στο τελωνείο στην Αθήνα, ξεκίνα μόνο για τον άνθρωπο που θα εκτελωνίσει από 80ε και πάνω .Μόνον η αμοιβή του. Έγινε επεξεργασία 16 Σεπτεμβρίου 2011 - evripidis Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 16 Σεπτεμβρίου 2011 Author #18 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Οι περισσότεροι δεν βάζουν voucher πάνω για αυτό τον λόγο ακριβώς. Με κουριερ όχι, μόνο με USPS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evripidis 16 Σεπτεμβρίου 2011 #19 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Οι περισσότεροι δεν βάζουν voucher πάνω για αυτό τον λόγο ακριβώς. Με κουριερ όχι, μόνο με USPS. Αχ.....Ξέρεις πόσες φορές η απάντηση τους στην έκκληση μου να μην αναγράφεται τιμή ήταν: Εμείς δεν κάνουμε τέτοια πράγματα και αυτό που ζητάτε είναι κλοπή". Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 6 Οκτωβρίου 2011 Author #20 Share 6 Οκτωβρίου 2011 (edited) Καλημέρα σε όλους, Σήμερα παρέλαβα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, συσκευασία σωστή, τα πάντα μέσα. Παραγγελία: 162.33$ Τελωνείο: 3 ευρώ USPS: Προτείνω ανεπιφύλακτα (Εννοείται ότι δεν κάνουμε παραγγελία...ένα τεστ μόνο...λίγη λογική βρε παιδιά) (Τα μεταφορικά αυξάνονται ανάλογα με τον όγκο παραγγελίας) Έγινε επεξεργασία 6 Οκτωβρίου 2011 - sarevock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος