Jump to content

Επιθετικό Black Molly

morfeas2002

Recommended Posts

Το αρσενικό black molly μου είναι αρκετά επιθετικό και ενοχλεί τις θηλυκές των άλλων ειδών.

Δεν ενοχλεί καθόλου τις θηλυκές molly, ούτε τα αρσενικά guppy και platy, παρά μόνο τις θηλυκές guppy (κυρίως) και platy.

Στις δικές του όταν πηγαίνει τον διώχνουν.Μήπως γιαυτό παίρνει το αίμα του πίσω με τις άλλες;Μιλάμε για πολύ κυνηγητό, γύρω απο το μοπάνι, ανάμεσα απο φυτά, δεν τις αφήνει σε ησυχία.....

Έχει τύχει και σε άλλον αυτό; Οι θηλυκές δεν είναι έτσι....

Σήμερα όποια περνάει απο δίπλα του την κυνηγάει και την τσιμπάει.Της μιας γκαπίνας της έσκισε λίγο την ουρά.

Παρόλο που είναι πανέμορφο, σκέφτομαι να το ανταλλάξω με άλλο, έχει ανακατέψει όλο το ενυδρείο!!!

Για μετακομισε τον γιατι θ αρχισει να σου ζευγαρωνει με τα γκαπυ απ την στιγμη που τον διωχνουν κ κυνηγαει τα γκαπυ

Το molly επέστρεψε στο pet shop αλλά πρόλαβε να γίνει δολοφόνος.Πριν προλάβω να το πάρω χαμπάρι επιτέθηκε πάλι στη γκαπίνα.Όταν το είδα ήταν πια αργά.Τα τσιμπήματα ήταν θανατηφόρα.Μετά από μια ώρα την έχασα :D

• 8 months later...

φιλε μου εγώ πάλι εχω το αντίθετο πρόβλημα...(ξερω οτι είναι παλιό το θέμα αλλα μιας που το βρηκα....) εμένα το αρσενικό black molly είναι ηρεμότατο με όόόλα τα υπόλοιπα ψάρια (γκαπι, ξιφοφόρους). παρόλα αυτα την μοναδική θηλυκιά του είδους του την κυνηγάει δίχως έλεος. Το θέμα είναι οτι ουτε την τσιμπάει ούτε την ζευγαρώνει...απλά την κυνηγάει μέχρι να ακουμπησει το στόμα του στο πτερυγιό της και μετα υποχωρεί. αυτή βέβαια δεν κάθεται αλλά τον αποφευγει όπως ο διάολος το λιβάνι!!! Τι μπορεί να παίζεται εκεί μέσα???

μια σημείωση προς τους moderators...φτιάξτε και σελίδα με τις πληροφορίες για τα molly και τους υβριδισμούς τους γιατι από ότι φαίνεται έχουν κάποιες ιδιεταιρότητες από τα άλλα ζωοτόκα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...