ROBIN 14 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 14 Σεπτεμβρίου 2011 Παρουσίασε καμμιά εβδομάδα απομονωτική φοβισμένη συμπεριφορά λιγότερο φαγητό και πέθανε ξαφνικά χωρίς αλοιώσεις στο δέρμα ή θαμπά μάτια ή άλλα εμφανή συμπτωματα. Εκανα θεραπεία για hexamita για τον άλλο μου δίσκο αυτός έγινε καλά και πέθανε αυτός που υποτίθεται ότι ήταν καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 14 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δυστυχως δεν μας δινεις πληροφοριες..... Ποσο καιρο εχεις τα ψαρια? Σε τι ενυδρειο? Λιτρα? Συγκατοικοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN 15 Σεπτεμβρίου 2011 Author #3 Share 15 Σεπτεμβρίου 2011 Το ενυδρείο έχω ξαναγράψει στο φορουμ τρέχει 6 μήνες και είναι 140 λίτρα. Τους δίσκους τους έχω 2 μήνες από την αρχή δεν έτρωγαν όταν τους έριχνα αποξηραμένη τροφή tetra bits ocean nutrition flakes serra discus παρά μόνο από κάτω και έτρωγαν σαν τρελλοί μόνο ζωντανή αρτέμια. Αυτός που πέθανε είχε αρχίσει να τρώει και κατεψυγμένη αρτέμια λέτε να εφταιξε αυτό; Οι τιμές ph= 7.2 gh=9 kh=4.5 με υγρά τέστ ΑΡΙ. Αμμωνία και νιτρώδη απόλυτο μηδέν. Φίλτρανση δύο εξωτερικά φίλτρα ένα το δικό του που είναι στο καπάκι και ένα άλλο με 2 λίτρα siporax .Aλλαγές κάθε 15 ημέρες 60% όσμωση 40% βρύση επεξεργασία με τύρφη γιατί η περιοχή έχει πολυ υψηλό ph.Συγκάτοικοι 8 ροδόστομοι και ένας pleco. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 15 Σεπτεμβρίου 2011 παρατηρησες καποιο-α απο τα επομενα? μηπως σκουρο χρωμα,ξυσιματα,καποια τρυπιτσα στο κεφαλι,διαφανα κοπρανα,θολα ματια.....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN 16 Σεπτεμβρίου 2011 Author #5 Share 16 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι αφού έγραψα κανένα εμφανές σύμπτωμα μόνο καμιά εβδομάδα απομονωτική και φοβισμένη συμπεριφορα και μετά τέλος. Εκανα θεραπεία τελευταία για το άλλο δίσκο που έβγαζε λευκά ινώδη περιττώματα αυτός φαίνεται να πηγαίνει καλά και έχασα τον άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 20 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 20 Σεπτεμβρίου 2011 Απαντωντας με μικρη καθυστερηση το μονο που εχω να σου πω ειναι οτι αν ψαξεις στο φορουμ και διαβασεις λιγακι, θα δεις οτι ο δισκος ειναι κοπαδοψαρο. 2 δισκοι σε 140 λιτρα δεν ειναι οτι καλυτερο. Η συμπεριφορα τους το πρωτο διμηνο ηταν καθαρα απο στρεςς, το οποιο ειναι υπευθυνο για ενα σκασμο προβληματα.............. Γνωμη μου ειναι να βαλεις σκοπο για κατι μεγαλυτερο οσον αφορα στο ενυδρειο ετσι ωστε να μπορεσεις να φιλοξενησεις ενα κοπαδακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος