ROBIN 14 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 14 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημέρα Εχω βγάλει τρία μικρά πλάσματα που μαοιάζουν πολύ με απτασιες κολλημένες στο τζάμι του nano μου. Είναι αυτό δυνατό ή είναι κάτι άλλο. Εχουν πάντως σώμα και πλοκάμια ανεμώνης μόνο που είναι μικρές και δεν βγαίνουν φωτογραφία. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 14 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι ειναι δυνατον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 14 Σεπτεμβρίου 2011 #3 Share 14 Σεπτεμβρίου 2011 Αν είναι Aiptasia το συντομότερο δυνατό αφαίρεσε τις ειδάλλως θα γεμίσεις χωρίς καν να το καταλάβεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 14 Σεπτεμβρίου 2011 Προσπαθησε να ανεβασεις παντως μια φωτογραφια Link to comment Share on other sites More sharing options...
nervas 14 Σεπτεμβρίου 2011 #5 Share 14 Σεπτεμβρίου 2011 Προσωπικά έχω δει απταίζια να σέρνεται πάνω στο τζάμι στο παλιό μου ενυδρείο κοινώς να μετακινείτε, καθόλου απίθανο όμως αυτά που παρατηρείς να είναι και κάποιο άλλο είδος hydroids που τους ''αρέσει'' να εγκατασταίνονται στο τζάμι μιας και έχει κυκλοφορία νερού και μπορούν να συλλαμβάνουν τροφή. Μόνο φώτο μπορεί να βοηθήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος