rastafarian 13 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 13 Σεπτεμβρίου 2011 Εδω και μερικες μερες το φορουμ μου κανει παιχνιδια.Αργει να ανοιξει και αργει πολυ να μου δειξει και τις απαντησεις στα θεματα,με πεταει πολλες φορες εξω και μετα δεν μπαινει,επεισης αργουν να μου ερθουν μερικες φορες και τα πμ απο αλλα μελη,δηλαδη μπορει καποιος να μου στειλει πμ και να μου ερθει μετα απο 2 ωρες.Τα εχετε και αλλοι αυτα τα προβληματα?Εχουν σχεση μ αυτο?http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=66788&pid=591698&st=0entry591698 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 13 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 13 Σεπτεμβρίου 2011 ναι κωστα μου.λιγη υπομονη ακομη απο ολους μας,και δεν θα χασουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Σεπτεμβρίου 2011 #3 Share 13 Σεπτεμβρίου 2011 Κι εμενα σερνεται σε εκνευριστικο βαθμο καποιες στιγμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 13 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 13 Σεπτεμβρίου 2011 Όντως δεν πάει βήμα! Μερικές φορές δεν μπορώ καν να μπω! Κατά τα αλλά είμαι σίγουρος πως τα παιδιά θα κάνουν το παν για να στρώσουν τα πράγματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 13 Σεπτεμβρίου 2011 #5 Share 13 Σεπτεμβρίου 2011 Απο οτι βλέπω είναι γενικό το φαινόμενο, γιατί μερικές φορές στο τσακ την έχει γλυτώσει ο υπολογιστής μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 13 Σεπτεμβρίου 2011 Author #6 Share 13 Σεπτεμβρίου 2011 Ενταξει φιλοι γιατι νομιζα οτι μονο εγω ειχα το προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος