ΤΟΥΛΚΙΑΣ 17 Νοεμβρίου 2006 #1 Share 17 Νοεμβρίου 2006 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ AQUAZONE.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ JEBO 300L.ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 17 Νοεμβρίου 2006 #2 Share 17 Νοεμβρίου 2006 Kαλως ηρθες φιλε μου στην παρεα!! Προσωπικα τα συγκεκριμενα ενυδρεια δεν τα ξερω, παντος αν σε ικανοποιει εσενα ειναι καλο!! Κανε και μια παρουσιαση με φωτογραφια του ενυδρειου σου. Καλη συνεχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 18 Νοεμβρίου 2006 #3 Share 18 Νοεμβρίου 2006 Καλώς ήρθες στο forum μας ΤΟΥΛΚΙΑΣ. Καλή διαμονή και περιήγηση. Εννοείται πως ότι πληροφορία χρειάζεσαι, μπορείς να την αναζητήσεις σε αυτόν το χώρο. Περιμένουμε με ενδιαφέρον, μια αναλυτική παρουσία του ενυδρείου σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 18 Νοεμβρίου 2006 #4 Share 18 Νοεμβρίου 2006 Kalos ir8es sto forum TOULKIA,se euxomaste kali diamoni ki oti xreiasteis to Aquazone edo einai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 18 Νοεμβρίου 2006 #5 Share 18 Νοεμβρίου 2006 Καλώς μας ήρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 18 Νοεμβρίου 2006 #6 Share 18 Νοεμβρίου 2006 WELCOME to AQUAZONE φιλε ΤΟΥΛΚΙΑΣ .... Καλη διαμονη και καλη συνεχεια .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 18 Νοεμβρίου 2006 #7 Share 18 Νοεμβρίου 2006 Καλως ορισες φιλε μας στο ΑΖ. Καλη συνεχεια να εχεις στο χομπυ μας.Περιμενουμε φωτογραφιες του ενυδρειου σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak 19 Νοεμβρίου 2006 #8 Share 19 Νοεμβρίου 2006 Φιλε ΤΟΥΛΚΙΑΣ καλως ηρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
θοδωρης 19 Νοεμβρίου 2006 #9 Share 19 Νοεμβρίου 2006 Καλως ηρθες και απο μενα και καλη διαμονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 21 Νοεμβρίου 2006 #10 Share 21 Νοεμβρίου 2006 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest chmatz 21 Νοεμβρίου 2006 #11 Share 21 Νοεμβρίου 2006 Καλως ορισες! καλη συνεχεια με υπομονη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος