thanashs 12 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 παιδες καλησπερα....σκεφτομαι να βαλλω ενα σαμπ στο ριο 180 που εχω και μαζι σε ενα 60αρι δλδ να δουλευουν 2 ενυδρεια με το ιδιο σαμπ.....λοιπον το θεμα ομως ειναι οτι δεν εχω ιδεα ΑΠΟ σαμπ και δεν ξερω τπτ........θα πρεπει να κανω τρυπες στα ενυδρεια????αυτο δεν γινεται γτ τρεχουν κανονικα......πως δουκευει πως γινεται η συνδεση του σαμπ....εγω συντομα θα εχω τη γυαλλα μαζι με το βιλογικο υλικο...τι αλλο χρειαζομαι??? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 12 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 λιγο δυσκολο να δουλεψει ενα σαμπ σε 2 ενυδρεια και χρειαζεται να κανεις τρυπα σε καθε ενα απο τα ενυδρεια κι υπερχειλιση επισης,θα συνιστουσα να τα δουλεψεις το καθενα με εξωτερικο φιλτρο μιας και τα δυο ειναι σε λειτουργια.αν θελεις να βαλεις σαμπ τοτε θα χρειατεις περα απο τα παραπανω και μια αντλια επιστροφης και σωληνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 12 Σεπτεμβρίου 2011 Author #3 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 σκεφτομουν το σαμπ σαν ποιο οικονομικο..υπολογιζα περιπου απο 30 εως 50 ευρω και θα ειχα πολυ καλη φιλτρανση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος