Δίας 12 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μην εχοντας τι να κανω,εκανα μια μικρη περιηγηση στο reefcentral και επεσα πανω σ΄αυτο το θεμα,με αποτελεσμα,να...... Ριξτε μια ματια να δειτε ποικιλιες και χρωματα.Αξιζει τον κοπο. http://www.reefcentral.com/forums/showthread.php?t=1246758 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 12 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 πολλά απ αυτά είναι ένα θαύμα και μισό..... ΤΑ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Σεπτεμβρίου 2011 Author #3 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 Βαγγελη,βλεπω καποια που δεν προκειται μαλλον να τα δουμε ποτε εδω. Οποτε ας θαυμασουμε τις φωτογραφιες,κι ας βριζουμε απο μεσα μας που καποιοι ειναι πιο τυχεροι απο μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 12 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 Εμένα μου αρέσουν όλα αλλά δε χωράνε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Σεπτεμβρίου 2011 Author #5 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 Εμένα μου αρέσουν όλα αλλά δε χωράνε... Aποκλειεται ρε.Ολο και καπου θα τα στριμωξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
nervas 13 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 13 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά για να σας παρηγορήσω κάποια από αυτά(καμιά 30αρια) τα έχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
frakto 13 Σεπτεμβρίου 2011 #7 Share 13 Σεπτεμβρίου 2011 Αχουυυυυ .....και πήγα να το γράψω χθές οτι θα τα έχεις ....αλλα είπα να μην τους το χαλάσω (πλάκα κάνω ) respect ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 13 Σεπτεμβρίου 2011 #8 Share 13 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά για να σας παρηγορήσω κάποια από αυτά(καμιά 30αρια) τα έχω Σε μισώ... σε μισώ... σε μισώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nervas 13 Σεπτεμβρίου 2011 #9 Share 13 Σεπτεμβρίου 2011 Σε κάνα δυο μήνες που θα είναι έτοιμο το νέο ενυδρείο, θα φωτογραφηθούν όλα ένα ένα για να ξέρω και εγώ τι έχω, αυτή την στιγμή έχω 85-90 χρώματα ζωάνθους, φυσικά στο νέο ενυδρείο θα γίνει μετακόμιση με νέες αποικίες που θα κάνω από frags πάλι, οπότε θα βγούνε πάρα πολλά κομμάτια τα οποία θα τα δώσω για να μην χαθούν αυτά τα χρώματα καθώς δεν βλέπω να ξανά έρχονται Ελλάδα πολλά από αυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Δεκεμβρίου 2011 Author #10 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Ενα up για το φιλο μου τον Mr Zoo που μαλλον δεν εχει δει το θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 11 Δεκεμβρίου 2011 #11 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 και δεν με αφηνες καλυτερα στο ληθαργο μου που πραγματικα δεν τα ειχα δει....τωρα μου ξανα αναψες φωτια αλλα που θα μας παει ρε Στρατη,θα τα μαζεψουμε κι εμεις μια μερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Δεκεμβρίου 2011 Author #12 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Επαθες εγκεφαλικο ε; Γουσταρω.Γι'αυτο εκανα up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 11 Δεκεμβρίου 2011 #13 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 οχι μονο επαθα.Το up αυτο ηταν η αφορμη να καταργησω το ενα σαυροενυδρειο,και να κανω την φραγκιερα που λεγαμε....τελικα,εσυ φταις για ολα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Δεκεμβρίου 2011 Author #14 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Μπααααα............... Ο Φωτης φταιει Link to comment Share on other sites More sharing options...
nervas 11 Δεκεμβρίου 2011 #15 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Εφόσον το θέμα ξανά άνοιξε να σας πω που έφτασα στην λίστα που κάνω στο τι έχω φέρει γενικά από έξω και είναι ταυτοποιημένα με τις Αμερικάνικες ονομασίες, έφτασα μέχρι τώρα στα 75 και υπολείπονται κοντά στα 20-25 ακόμη για αναγνώριση και ταυτοποίηση που κάποια από αυτά είναι από Έλληνες χομπίστες και καταστήματα που πήρα κατά καιρούς, τα ψάχνω για να τελειώσω την λίστα με το τι έχω από ζωάνθους, δίπλα θα βάλω και μια φώτο από το καθένα μετά για να ξέρω, αν και πλέον όποιο και να μου δείξεις στο ενυδρείο μου ξέρω το όνομα του Και ένα μικρό δείγμα μερικά από τα μωρά μου όταν τα είχα πάρει, τώρα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και τουμπανιάζουν σιγά σιγά http://s1185.photobucket.com/albums/z352/nervas1/new%20zoa%20and%20more/?action=view¤t=DSC_0001_edited.jpg'>http://s1185.photobucket.com/albums/z352/nervas1/new%20zoa%20and%20more/?action=view¤t=DSC_0001_edited.jpg και μερικές για όποιον θέλει να χαζέψει μερικά από αυτά που έχω http://s1185.photobucket.com/albums/z352/nervas1/new%20zoa%20and%20more/ Πλέον έχω αρχίσει να μαθαίνω το photobucket μιας και αναγκαστικά αφού δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες στο φόρουμ, δηστυχώς για εσάς γιατί θα ανεβάσω ότι φωτογραφίες έχω βγάλει κατά καιρούς και δεν ανέβαζα όπως και τι έχω Carlito alien eyes pookstreet reds Candy Apple Redds Magicians fruit loops Spiderman Everlasting goobstopers true pink zippers aussie twilights Srawbarry wines gatsbys red Hornets pink cat eyes Hawian red people eaters Goblins fire zoa ommpa loompa Riddle paly Mowhawks Blue rhinos Blue eyed fire Hawian 1 Hawian 2 Hawian 3 Hawian 4 Candy apple greens red deepwater xoa ding dang Tubbs blue Favorite Red Gold Dust aka Milky Way Joker Christmas Snowflake Japanese Fireworks Paly supersonics Tangerines Captain America Blue Hornets Bambams Radioactive dragon eyes Strawberry Wines Eye of Rah Jawbreakers King Midas Superman Paly Yellow jackets wedding cakes emeralds on fire blone eyed bitches tequilla sunrise pink elephant rastas black jacks chong bongs fizzy lizzies pinwheels red halo speckeld yellows shapshifters vampires wow be gong pookstreet reds Triple reds darth maul nightmare vivid rainbow true pink zippers Coco's Pink Deep Water supermans LA Lakers Miami Vice Go Blues Sunny D's Sweet Dreams Purple death Nuclear Green Όταν στρώσει με το καλό το ενυδρείο σε κάνα μήνα θα φωνάξω τον Αίολο να το βγάλει φωτογραφίες και να το τραβήξει και βίντεο, εκεί πιστεύω θα δούμε τι έχουμε κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 11 Δεκεμβρίου 2011 #16 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Άντε.. περιμένω πως και πως αυτή τη μέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 11 Δεκεμβρίου 2011 #17 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Αντε με το καλό να γίνουν όπως τα επιθυμείς και να ξεκινήσεις το fragging Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 11 Δεκεμβρίου 2011 #18 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Ποπο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotojohn 12 Δεκεμβρίου 2011 #19 Share 12 Δεκεμβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος