βαρδας 17 Νοεμβρίου 2012 #76 Share 17 Νοεμβρίου 2012 καπως ετσι.απλα εγω φερνω το αλουμινιο στη σκληροτητα που τη θελει ο πελατης η το ψηνω για να μπορει να επεξεργαστει ξανα.και λογο της δουλειας εχω αριστες γνωσεις σχετικα με ενεργειακες σομπες ξυλου μιας και οι καταστασεις μας εφτασαν ξανα εκει.με χαρα να βοηθησω οποιον ενδιαφερεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimbit22 18 Νοεμβρίου 2012 #77 Share 18 Νοεμβρίου 2012 (edited) Εργάζομαι σε καφέ-μπαρ στην αγία παρασκευή σαν μπουφετζης -υπεύθυνος και κάνω εξτραδακια οπότε εμφανιστούν σε ηλεκτρονικα - ηλεκτρικά -εγκαταστασεις ηχοσυστηματων πισι ακόμα και υδραυλικά-ψυκτικα, το μαγαζί το συντηρω μονος μου και εχω σπουδάσει ΙΕΚ διοίκηση επιχειρήσεων Έγινε επεξεργασία 18 Νοεμβρίου 2012 - jimbit22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 18 Νοεμβρίου 2012 Author #78 Share 18 Νοεμβρίου 2012 Εάν έχουμε εδώ μέσα κανένα υδραυλικό και ειναι κοντα σε περιστέρι Αιγάλεω Πετρούπολη ας μου στείλει ένα πμ που έχω μια δουλίτσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 18 Νοεμβρίου 2012 #79 Share 18 Νοεμβρίου 2012 Εγω ειμαι υδραυλικος τριτης οικογενιακης γενιας και δουλευω απ τα 14 μου(δουλεια-σχολειο-δουλεια)οπως επισης δουλευα μεχρι το 2007 σαν DJ σε μαγαζια να βγαζω χαρτζιλικη γιατι με τον πατερα μου που δουλευα δεν επερνα τπτ γιατι ηθελα ολα να πιγαινουν στον σπιτι,πλεον οταν απολυθηκα απο φανταρος(12-02-2008) εργαστηκα σε μια τεχνικη εταιρια(αυτην που εφτιαξε το Ελ.Βενιζελος)γιατι λγο κρισης οι δουλειες δεν πιγαιναν καλα,οταν πλεον η κριση χτυπισε την εταιρια και σε εστειλε δουλεψα στο Ελ.Βενιζελος σε μια εταιρια Check-In(ελενχος εισητηριων επιβατων),μολις εληξε η συμβαση μου ειπα να κανω διακοπες σαν ανεργος(δεν ειχα κανει διακοπες απ τα 14 μου βλεπετε) και μολις τελειωσε το ταμειο(ανεργιας) μου βρηκα δουλεια σε μια εταιρια φυλαξεις και εργαζομαι ακομα στο Ελ. Βενιζελος....οποτε αν νομιζετε οτι μπορω να βοηθεισω σε κατι εδω ειμαι...επισης δευτερο χομπυ εχω την ηλεκτρικη κιθαρα(απλα γρατζουναω)οσο αναφορα στο σεταρισμα και σερβις......αυτα! Έλα ρε σειρά ! Εγώ έχω σπουδάσει ηλεκτρονικός μηχανικός και τώρα εργάζομαι σε μια εταιρία παροχής υπηρεσιών πληροφορικής ως developer στο SAP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
merlon1 18 Νοεμβρίου 2012 #80 Share 18 Νοεμβρίου 2012 Eγω ειμαι Ασφαλιστης 10 χρονια ,ειμαι ηλεκτρονικος,δουλευα fujutsu pioneer ten technologes για 5 χρονια αλλα μονο με 800 ευρω το μηνα πηγα ασφαλειες και σωθηκα και ταπετσαριες επιπλων ολα μιας που ειναι η δουλεια του πατερα μου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 18 Νοεμβρίου 2012 #81 Share 18 Νοεμβρίου 2012 Είμαι πωλητής σε εταιρία με ανελκυστήρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-nos 23 Νοεμβρίου 2012 #82 Share 23 Νοεμβρίου 2012 Έχω τελειώσει ΤΕΕ ΟΑΕΔ σαν μηχανικός Αυτοκινήτων και έχω δουλέψει για 2,5 χρόνια στον ΟΛΘ και σε ένα συνεργείο με βελτιώσεις μετατροπές. Μετά τον στρατό (2006) πήγα σε ιδιωτικό ΙΕΚ όπου τελείωσα τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής και από τότε μέχρι σήμερα εργάστηκα σαν τεχνικός υπολογιστών και δικτύων σε διάφορες εταιρίες αλλά τα τελευταία 2,5 χρόνια δουλεύω στο τμήμα μηχανογράφησης βιομηχανική εταιρείας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 23 Νοεμβρίου 2012 #83 Share 23 Νοεμβρίου 2012 Έλα ρε σειρά ! Εγώ έχω σπουδάσει ηλεκτρονικός μηχανικός και τώρα εργάζομαι σε μια εταιρία παροχής υπηρεσιών πληροφορικής ως developer στο SAP. Πες μμ οτι ησουν και τεθωρακισμενα :-Ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 23 Νοεμβρίου 2012 #84 Share 23 Νοεμβρίου 2012 Μη στέλνετε παραθέσεις από κινητό... ΜΗ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 23 Νοεμβρίου 2012 #85 Share 23 Νοεμβρίου 2012 Γιατι το κανει αυτο ρε Αιολε;;;δεν μπαινω με το τακατολκ,και εχω δοκιμασει και με την προβολη για κινητα και την πληρες....φταιει ο σερβερ ή τα κινητα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 23 Νοεμβρίου 2012 #86 Share 23 Νοεμβρίου 2012 Δεν έχει εντοπιστεί από που δημιουργείται το πρόβλημα,,,, αλλά είναι πρόβλημα αυτή η εικόνα με τα μπαρμπούτσαλα !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 23 Νοεμβρίου 2012 #87 Share 23 Νοεμβρίου 2012 Οκ οκ....μη συνχιζεσαι(για τα !!! το λεω :-Ρ)...να σε κανω μια μπουγατσουλα να απολαυσεις με το Υπεριωνα καρντασι μμ;;;:-) (χιουμορακι τσαχπινικο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 23 Νοεμβρίου 2012 #88 Share 23 Νοεμβρίου 2012 Δεν έχει εντοπιστεί από που δημιουργείται το πρόβλημα,,,, αλλά είναι πρόβλημα αυτή η εικόνα με τα μπαρμπούτσαλα !!!! Παραθέσεις από tapalalk βγαίνουν μια χαρά έτσι δεν είναι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-nos 23 Νοεμβρίου 2012 #89 Share 23 Νοεμβρίου 2012 Παραθέσεις από tapalalk βγαίνουν μια χαρά έτσι δεν είναι?? Έτσι φαίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 23 Νοεμβρίου 2012 #90 Share 23 Νοεμβρίου 2012 Σωστά φαίνονται, πιθανώς να έχει να κάνει με την κωδικοσελίδα χαρακτήρων που έχει το κάθε κινητό !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 23 Νοεμβρίου 2012 #91 Share 23 Νοεμβρίου 2012 Και με τα αγγλικα παρουσιαζεται αυτο;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 23 Νοεμβρίου 2012 #92 Share 23 Νοεμβρίου 2012 Και με τα αγγλικα παρουσιαζεται αυτο;; Δεν μας ενδιαφέρει γιατί έτσι κ αλλιώς εδώ γράφουμε μόνο Ελληνικά ..αλλιώς ο γενικός ρίχνει φάπες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 9 Δεκεμβρίου 2012 Author #93 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 ψαχνω να βρω υδραυλικο και καποιον που να ασχολειται με μεταφορες- μετακομισεις .... εαν υπαρχει κανεις απο εδω μεσα ας μου στειλει ενα μηνυμα ( γιατι να τα δωσω σε ξενο και να μην τα δωσω σε καποιον απο εδω μεσα ) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankyv 9 Δεκεμβρίου 2012 #94 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 Υπεύθυνος τμήματος ηλεκτρονικών υπολογιστών σε γνωστή αλυσίδα του είδους....τώρα ειμαι στο υποκατάστημα του αμαρουσιου(mall) αν μπορω να βοηθήσω σε κάτι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valas 9 Δεκεμβρίου 2012 #95 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 9 Δεκεμβρίου 2012 #96 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 δυστυχως τα δυο τελευταια χρονια ανεργος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 9 Δεκεμβρίου 2012 #97 Share 9 Δεκεμβρίου 2012 Απόφοιτος οικονομικών σπουδών με μεταπτυχιακό στην ποιότητα...δεύτερη εθελοντική εργασία παιδαγωγός σε άτομα με ειδικές ανάγκες κ με δυσκολία στη μάθηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 10 Δεκεμβρίου 2012 #98 Share 10 Δεκεμβρίου 2012 Ασφαλιστικος και επενδυτικος συμβουλος περι τα 6 χρονια! προην μπασκετοαθλητης και σπουδες προπονητης μπασκετ και πληροφορικη αυτα και απο μενα α ξεχασα να πω πως μου αρεσουν τα ενυδρεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 10 Δεκεμβρίου 2012 #99 Share 10 Δεκεμβρίου 2012 Ασφαλιστικος και επενδυτικος συμβουλος περι τα 6 χρονια! προην μπασκετοαθλητης και σπουδες προπονητης μπασκετ και πληροφορικη αυτα και απο μενα α ξεχασα να πω πως μου αρεσουν τα ενυδρεια!!! Από εκεί έπρεπε να ξεκινήσεις! Χαχαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 10 Δεκεμβρίου 2012 #100 Share 10 Δεκεμβρίου 2012 Από εκεί έπρεπε να ξεκινήσεις! Χαχαχα! Κανονικα επρεπε να πω ειμαι ο ηλιας και μαρεσουν τα ενυδρεια κατα τα αλλα ειμαι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος