GXSARA 28 Νοεμβρίου 2011 #51 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Kαλα αφου εχεις ερθει απο το μαγαζι!!!! τ α εχω χασει αστα ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 28 Νοεμβρίου 2011 #52 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Προσφάτως κι εγώ άνεργος παιδιά (εδώ και 10 μέρες) ..... και με την κρίση που περνάει ο χώρος των περιοδικών-εφημερίδων δεν ξέρω αν θα καταφέρω να ξαναμπώ στο χώρο ποτέ.... Πάω τώρα για το παλιό μου επάγγελμα (στα νιάτα μου) μαγαζιά εστίασης... (ψάχνω για βοηθός μάγειρα, η για σούπερ μάρκετ, η ότι κάτσει με κάποια έστω μικρή προοπτική...) αλλά για την ώρα θα κάνω ότι βρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 28 Νοεμβρίου 2011 #53 Share 28 Νοεμβρίου 2011 πρωην αγροτης (δυστυχως οι επιδοτησεις εβαλαν ταφοπλακα στη γεωργια) και την τελευταια δεκαετια ιατρικος επισκεπτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 28 Νοεμβρίου 2011 #54 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Είμαι οδηγός σε απορριμματοφόρο τα τελευταία 12 χρόνια σε δήμο στην Δυτική πλευρά της Θεσ/νίκης και αν και έχω πτυχίο με προϋπηρεσία ψυκτικού και μηχανικού οχημάτων μικρή βέβαια δεν το συνέχισα γιατί ήθελα τα σίγουρα τρομάρα μου, πλέον τίποτα δεν είναι σίγουρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spook06 29 Νοεμβρίου 2011 #55 Share 29 Νοεμβρίου 2011 (Σχολής) με πτυχίο και στην . Ναι ναι το ξέρω .... διχασμένη προσωπικότητα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 29 Νοεμβρίου 2011 #56 Share 29 Νοεμβρίου 2011 μιχανολόγος ψυκτικός , πολύ δουλεια είιιιχαμε το καλοκαίρι και το χειμωνα δουλευω σε φρουτακια όχι του μπακαλικου , του τζόγου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 16 Οκτωβρίου 2012 Author #57 Share 16 Οκτωβρίου 2012 να κανουμε ενα up εδω για οσους δεν το εχουν δει !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 16 Οκτωβρίου 2012 #58 Share 16 Οκτωβρίου 2012 ΥΠΟΜΟΝΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 16 Οκτωβρίου 2012 #59 Share 16 Οκτωβρίου 2012 απο δουλειές πολλές..... τωρα διευθυντής πωλήσεων σε ιστοσελίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 16 Οκτωβρίου 2012 #60 Share 16 Οκτωβρίου 2012 υπαξιωματικος στο πν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 16 Οκτωβρίου 2012 #61 Share 16 Οκτωβρίου 2012 Εγω ειμαι υδραυλικος τριτης οικογενιακης γενιας και δουλευω απ τα 14 μου(δουλεια-σχολειο-δουλεια)οπως επισης δουλευα μεχρι το 2007 σαν DJ σε μαγαζια να βγαζω χαρτζιλικη γιατι με τον πατερα μου που δουλευα δεν επερνα τπτ γιατι ηθελα ολα να πιγαινουν στον σπιτι,πλεον οταν απολυθηκα απο φανταρος(12-02-2008) εργαστηκα σε μια τεχνικη εταιρια(αυτην που εφτιαξε το Ελ.Βενιζελος)γιατι λγο κρισης οι δουλειες δεν πιγαιναν καλα,οταν πλεον η κριση χτυπισε την εταιρια και σε εστειλε δουλεψα στο Ελ.Βενιζελος σε μια εταιρια Check-In(ελενχος εισητηριων επιβατων),μολις εληξε η συμβαση μου ειπα να κανω διακοπες σαν ανεργος(δεν ειχα κανει διακοπες απ τα 14 μου βλεπετε) και μολις τελειωσε το ταμειο(ανεργιας) μου βρηκα δουλεια σε μια εταιρια φυλαξεις και εργαζομαι ακομα στο Ελ. Βενιζελος....οποτε αν νομιζετε οτι μπορω να βοηθεισω σε κατι εδω ειμαι...επισης δευτερο χομπυ εχω την ηλεκτρικη κιθαρα(απλα γρατζουναω)οσο αναφορα στο σεταρισμα και σερβις......αυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 16 Οκτωβρίου 2012 #62 Share 16 Οκτωβρίου 2012 Εγώ είμαι Ψυγείατρος.... Ασχολούμαι με επαγγελματική ψύξη και κλιματισμό-εξαερισμό καταστημάτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 17 Οκτωβρίου 2012 Author #63 Share 17 Οκτωβρίου 2012 Εγώ είμαι Ψυγείατρος.... Ασχολούμαι με επαγγελματική ψύξη και κλιματισμό-εξαερισμό καταστημάτων. :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: ελιωσα πρωινιατικο !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 14 Νοεμβρίου 2012 #64 Share 14 Νοεμβρίου 2012 Διατηρω καταστημα τεχνoλoγιας κανoντας λιανικo εμπoριo αλλα και εγκαταστασεις - κεραιων, επιγειων και δoρυφoρικων - συστηματων ασφαλειας και πυρανιχνευσης - κλειστων κυκλωματων παρακoλoυθησης Επιπλεoν διαθετω και ενα ηλεκτρoνικo καταστημα με καμερες δρασης για σπoρ (GoPro, Contour, Drift, κτλ) καθως εισαγω και αξεσoυαρ για αυτες. Για την ωρα ειμαι τριτη εβδoμαδα στo κρεββατι απo oξει δισκoκηλη και κανω υπoμoνη να κανει τoν κυκλo της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 14 Νοεμβρίου 2012 #65 Share 14 Νοεμβρίου 2012 Διακοσμηση και Χρωμα.Εταιρια ανακαινησεων. Τον τελευταιο καιρο διακοσμω στο σπιτι μου,χαχαχαχαααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 14 Νοεμβρίου 2012 #66 Share 14 Νοεμβρίου 2012 Εγώ για λίγο καιρό ακόμα θα συνεχίσω να είμαι λογιστής. Αν συνεχιστεί όμως η ίδια κατάσταση ...........θα την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 14 Νοεμβρίου 2012 #67 Share 14 Νοεμβρίου 2012 Συναγερμοί, CCTV Πυρανιχνευση και ότι έχει σχέση με συστηματα ασφαλείας γενικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch_kyriakos 15 Νοεμβρίου 2012 #68 Share 15 Νοεμβρίου 2012 Εγώ είμαι Ψυγείατρος.... Ασχολούμαι με επαγγελματική ψύξη και κλιματισμό-εξαερισμό καταστημάτων. :hysterical: Κορυφαίος..!!! Εγώ εργάζομαι στο Ελ. Βενιζέλος σε ιδιωτική εταιρία εξυπηρέτησης αεροσκαφών (Handling). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 16 Νοεμβρίου 2012 #69 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Κάποτε εδώ έγραψα ότι ασχολούμαι με την επεξεργασία βίντεο και ήχου. Το τελευταίο διάστημα δουλεύω για τον ΟΑΕΔ. Είμαι αυτός που δίνει δουλειά στους άλλους διάμεσο της ανεργίας. Σκεφτείτε αν δεν υπήρχαμε εμείς η άνεργοι που θα δούλευαν η καημένοι ΟΑΕΔατσίδες;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 16 Νοεμβρίου 2012 #70 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Εγώ είμαι Ψυγείατρος.... Ασχολούμαι με επαγγελματική ψύξη και κλιματισμό-εξαερισμό καταστημάτων. Έκλαψα μόλις το κατάλαβα. Μου πήρε 2-3 λεπτά γιατι νόμιζα πως έγραψες το ψυχίατρος λάθος.... Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 16 Νοεμβρίου 2012 #71 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Δούλευα σε εργοτάξια από τα 15 μέχρι πριν κανα 2 χρόνια κυρίως σαν αποθηκάριος ή στο τοπογραφικό. Τα τελευταία 2 χρόνια κάνω ότι δουλειά μου πέσει στα χέρια. Τώρα ετοιμάζομαι να πάω να φτιάξω κτηνοτροφική μονάδα στο χωριό μου γιατί βαρέθηκα την κατάσταση στην Αθήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
golf4470 16 Νοεμβρίου 2012 #72 Share 16 Νοεμβρίου 2012 υπαξιωματικος στο πν! Συνάδελφος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 17 Νοεμβρίου 2012 #73 Share 17 Νοεμβρίου 2012 ΤΕΙ τουριστικών επιχειρήσεων (ξενοδοχεία-εστ'ιαση), αλλά εδώ και 11 χρόνια μικροέμπορος σε ψιλικά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
βαρδας 17 Νοεμβρίου 2012 #74 Share 17 Νοεμβρίου 2012 ιδ.υπαλληλος στην ελληνικη βιομηχανια αλουμινιου.(ΕΛΒΑΛ)..σε τμημα ανοπτησης(φουρνους).13 χρονια νυχτα....ειμαι 33 και νοιωθω μαθουσαλας....δε παιζω και τζοκερ ρε γαμωτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 17 Νοεμβρίου 2012 Author #75 Share 17 Νοεμβρίου 2012 ιδ.υπαλληλος στην ελληνικη βιομηχανια αλουμινιου.(ΕΛΒΑΛ)..σε τμημα ανοπτησης(φουρνους).13 χρονια νυχτα....ειμαι 33 και νοιωθω μαθουσαλας....δε παιζω και τζοκερ ρε γαμωτο.. Θεωριτικα ειμαστε συναδελφοι ..... Μεχρι τον Ιουνιο ειμουν και εγω στις θερμικες κατεργασιες μεταλλων ( επαναφορα , ενανθρακωση , εναζωτωση κ.α ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος