kalmichalis 12 Σεπτεμβρίου 2011 #26 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 13 Σεπτεμβρίου 2011 Author #27 Share 13 Σεπτεμβρίου 2011 ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ !!! Τετοια ? Η τετοια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 13 Σεπτεμβρίου 2011 #28 Share 13 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ έχω ιστορικό με τα επαγγέλματα φουλ καντέμης Τελείωσα νοσηλευτική ώσπου διαπίστωσα ότι δεν μου κάθετε το επάγγελμα Έμαθα μετά φυσιοθεραπευτής ώσπου έσπασα το χέρι μου περίπλοκα και δεν μπορώ να ασκήσω πίεση συν η δισκοπάθεια από την ορθοστασία να και το 60% αναπηρία. Τώρα δουλεύω σαν υπάλληλος και ασχολούμαι με το μοντάζ απο βιντεο και την επεξεργασία εικόνας. Αυτό όμως δεν το σπούδασα σε κάποια σχολή αλλά στο σχολείο της ζωής από την χρυσή εποχή της Amiga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 13 Σεπτεμβρίου 2011 #29 Share 13 Σεπτεμβρίου 2011 Γραφικές τέχνες, δουλεύω σε εκδοτική και συγκεκριμένα σε περιοδικά. (Έχω φάει κι εγώ λίγη μουντζούρα συνάδελφοι στις αρχές της εργασιακής μου καριέρας ως χειριστής σε στράντζα-ψαλίδι-κουρμπαδόρο σε εργοστάσιο κατασκευής και εγκατάστασης γεωργικών εγκαταστάσεων και σιλό αποθήκευσης. Αυτή την εποχή με την κρίση στα περιοδικά να χτυπάει κόκκινο αναπολώ το εργοστάσιο και αναρωτιέμαι γιατί δεν έκατσα εκεί που μου άρεσε κιόλας ) Υ.Γ. Γιώργο έχω ρίξει πολύ γέλιο με το θέμα που άνοιξες (το οποίο είναι όντως χρήσιμο κατά τα άλλα), παιδιά λίγο χιούμορ χρειάζεται πάντα να μας φτιάχνει τη μέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 15 Σεπτεμβρίου 2011 Author #30 Share 15 Σεπτεμβρίου 2011 κανενας που να δουλευει σε ταξιδιωτικο πρακτορειο υπαρχει εδω μεσα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karderinas33 15 Σεπτεμβρίου 2011 #31 Share 15 Σεπτεμβρίου 2011 γεια χαρα σε ολη την παρεα εγω εκτυπωνω φωτο σε μπλουζακια,κουπες,παζλ,μπρελοκ,μαους παντ,ρολοι,πετρα και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις και γενικα οτι εχει σχεση με φωτογραφειο. καποια στιγμη ηθελα να το πω και στα μελη εδω αλλα λογο χρονου δεν προλαβαινα Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 15 Σεπτεμβρίου 2011 #32 Share 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μου φαινεται στο τελος τηα σχηματισουμε μια κυβερνιση!!! Να πω και εγω με την σειρα μου,και να κανω like στο τραγουδι του Μαργαριτη που ανευασε ο FotisGT, ανθυποπλοιαρχος του Εμπορικου Ναυτικου ειμαι,τα τελευταια δυο χρονια δουλευω σε σκαφη αναψυχης στην Κερκυρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 15 Σεπτεμβρίου 2011 #33 Share 15 Σεπτεμβρίου 2011 Να παρουσιάσω και εγώ την επαγγελματική μου δραστηριότητα.... Διαφημιστικό έντυπο, επεξεργασία εικόνας και όπως συνηθίζεται να λέγεται: "Graphics Designer" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 15 Σεπτεμβρίου 2011 #34 Share 15 Σεπτεμβρίου 2011 Hλεκτρολογος εγκαταστασεων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Σεπτεμβρίου 2011 #35 Share 15 Σεπτεμβρίου 2011 8 χρονια υπευθυνος σε ναυτιλιακη εταιρεια και λιμεναρχειο.στη συνεχεια 9 χρονια υπερχοντρικη πληροφορικη φτανωντας μεχρι το βαθμο διευθυντη υποκαταστηματος εδω στο σαλονικα. μετα εντελως αλλαγη πλευσης αφου η πληροφορικη σχεδον πεθανε στην χοντρικη της εδω στη β.ελλαδα και ετσι για λιγο το χομπι εγινε επαγγελμα.2,5χρονια υπαλληλος σε πετσοπ στο ενυδρειακο κομματι,μεχρι που ηρθε η κριση και εδω και σχεδον 15 μηνες ανεργος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 15 Σεπτεμβρίου 2011 #36 Share 15 Σεπτεμβρίου 2011 σας περιμενω για επισκεψη στη δουλεια μου αλλα μονο για καφε-νοσηλευτης σε μοναδα εντατικης θεραπειας,μελος δ.σ σε συλλογο κολυμβησης οποτε μπορει να χρειαστω καποιους απο σας για promotion και διαφημιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 15 Σεπτεμβρίου 2011 #37 Share 15 Σεπτεμβρίου 2011 Και εγώ με την μουτζούρα παιδιά, είμαι Α' μηχανικός του Ε.Ν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 15 Σεπτεμβρίου 2011 #38 Share 15 Σεπτεμβρίου 2011 Επαγγελματιας φοιτητης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 28 Νοεμβρίου 2011 Author #39 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Παλικαρια υπαρχει κανεις μεταλλειολογος Η κανεις ηλεκτροσυγκολλητης εδω μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 28 Νοεμβρίου 2011 #40 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Εγώ είμαι υπεύθυνος εξαγωγών σε μεγάλη οινοποιεία της Β. Ελλάδος. χικ χικ χικ Θα σας φέρω "δείγματα" αν έρθω καμια φορά στο AZN meeting point, Link to comment Share on other sites More sharing options...
grg_argy 28 Νοεμβρίου 2011 #41 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Φιλτατοι επειδη πιστευω πως ολοι καποια στιγμη θα χρειαστουν τις υπηρεσιες μου, εργαζομαι σε καταστημα Γερμανος. Ο,τι χρειαστειτε εδω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 28 Νοεμβρίου 2011 Author #42 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Φιλτατοι επειδη πιστευω πως ολοι καποια στιγμη θα χρειαστουν τις υπηρεσιες μου, εργαζομαι σε καταστημα Γερμανος. Ο,τι χρειαστειτε εδω!!! Περιοχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
grg_argy 28 Νοεμβρίου 2011 #43 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Περιοχη Γλυφαδα αλλα μπορω να εξυπηρετησω και αλλες περιοχες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 28 Νοεμβρίου 2011 #44 Share 28 Νοεμβρίου 2011 επειδη σε λιγους μηνες ξεκιναει η περιοδος των δηλωσεων εισοδηματος ολο και κατι θα χρειαστειται. λογιστικα λοιπον εδω και 15 χρονια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 28 Νοεμβρίου 2011 #45 Share 28 Νοεμβρίου 2011 βγαζω/βαζω και επισκευαζω αυτα τα λευκα πραγματακια που εχετε ολοι στο στομα σας και ονομαζονται....δοντια! Οδοντιατρος-Ορθοδοντικος Link to comment Share on other sites More sharing options...
θανασης 28 Νοεμβρίου 2011 #46 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Χειρηστης μηχανηματων οδοποηας, 12 χρονια στα νταμαρεια και τα τελευταια χρονια ξενοδοχοηπαλληλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 28 Νοεμβρίου 2011 #47 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Γεννηθηκα με ενα σκεπαρνι στην πλατη και θα πεθανω μ αυτο :hysterical: :hysterical: Τεχνιτης στις οικοδομες και ποιο συγκεκριμενα στα μπετα(καλουπια)!!! Κανω αυτη την δουλεια πανω απο 20 χρονια και νομιζω οτι την κανω 40!!!!!!!!!! Δυστηχως η σημερινη κατασταση που επικρατει, παει για την εξαφανιση του επαγγελματος...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 28 Νοεμβρίου 2011 #48 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Γλυφαδα αλλα μπορω να εξυπηρετησω και αλλες περιοχες. γλυφαδα κατω η πανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grg_argy 28 Νοεμβρίου 2011 #49 Share 28 Νοεμβρίου 2011 γλυφαδα κατω η πανω? Kαλα αφου εχεις ερθει απο το μαγαζι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 28 Νοεμβρίου 2011 #50 Share 28 Νοεμβρίου 2011 Γεννηθηκα με ενα σκεπαρνι στην πλατη και θα πεθανω μ αυτο :hysterical: :hysterical: Τεχνιτης στις οικοδομες και ποιο συγκεκριμενα στα μπετα(καλουπια)!!! Κανω αυτη την δουλεια πανω απο 20 χρονια και νομιζω οτι την κανω 40!!!!!!!!!! Δυστηχως η σημερινη κατασταση που επικρατει, παει για την εξαφανιση του επαγγελματος...... και εγω οικοδομος ειμαι.δυστυχως οπως τα λες ειναι.και τωρα με την κριση αστα να πανε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος