Geosid 12 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 Λιγο πολυ ολοι εδω μεσα γνωριζομαστε ειτε απο αυτα που γραφουμε , ειτε μεσω πμ , ειτε απο συναντησεις , ειτε σαν κολλητοι . Στους δυσκολους καιρους που ζουμε ο καθενας μας πιστευω πως ψαχνει καποιον οπου θα μπορουσε να τον βοηθησει με την δουλεια που κανει , ομως οι περισσοτεροι απο εμας εκτος απο τα τυπικα ( ονομα , nickname , φατσικα ) δεν ξερουμε τη δουλεια κανει καποιος . Ετσι ειπα να ανοιξω ενα θεμα οπου οποιος θελει μπορει να πει τι επαγγελμα κανει Η τι επαγγελμα εχει σπουδασει ουτος ωστε οταν χρειαστει καποιος καποια βοηθεια να ξερει με ποιον να μιλησει . Το θεμα δεν ανοιγω για να κανει καποιος διαφημιση στο μαγαζι του πχ με διευθυνσεις , προσφορες και τετοια , αλλα για να εχουμε μια ιδεα του τι επαγγελμα κανει ο καθενας , μπορείτε να πειτε οτι εχετε ενα ταδε μαγαζι Η οτι εργαζεσται σε ενα ταδε μαγαζι , αλλα παρακαλω μην αναφερεται τιποτα παραπανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 12 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 ξεκινωντας ενα τετοιο θεμα δεν μας ειπες τι κανεις εσυ... εμενα το γραφει η υπογραφη μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Σεπτεμβρίου 2011 #3 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω δουλευα 9 χρονια σε μηχανουργειο που φτιαχναμε καλουπια και μεταλλικα εξαρτηματα,ειμαι προγραμματιστης-χειριστης κεντρου κατεργασιας cnc και εργαλειομηχανων Τωρα ειμαι ανεργος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 12 Σεπτεμβρίου 2011 Author #4 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) ξεκινωντας ενα τετοιο θεμα δεν μας ειπες τι κανεις εσυ... εμενα το γραφει η υπογραφη μου... Δεν εχω προβλημα να πω απλα ηθελα να τρεξει λιγο το θεμα Δουλευω σε ενα μηχανουργειο απο το 1996 και κατασκευαζουμε ( ολοι μαζι ) οτι εχει σχεση με γραναζια , άξονες και αλλα εξαρτηματα . μουτζουρουλης δηλαδη Έγινε επεξεργασία 12 Σεπτεμβρίου 2011 - Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Σεπτεμβρίου 2011 #5 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν εχω προβλημα να πω απλα ηθελα να τρεξει λιγο το θεμα Δουλευω σε ενα μηχανουργειο απο το 1996 και κατασκευαζουμε ( ολοι μαζι ) οτι εχει σχεση με γραναζια , άξονες και αλλα εξαρτηματα . μουτζουρουλης δηλαδη Συναδελφε μουτζουρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas1908 12 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 εγω κανω τη ζωη σας ευκολη μια και πατωντας ενα κουμπι φτανεται στον οροφο σας ξεκουραστα.τεχνικος ανελκυστηρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 12 Σεπτεμβρίου 2011 #7 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) Συναδελφε μουτζουρη δηλαδη εγω τωρα σιδερας αντρακλας περνιεμαι για καθαρος? για να καταλαβω δηλαδης... Έγινε επεξεργασία 12 Σεπτεμβρίου 2011 - irongud Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 12 Σεπτεμβρίου 2011 #8 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μηχανουργός-εφαρμοστής-χειριστής εργαλειομηχανών σε επισκευαστική εταιρία στο Κερατσίνι. Χρόνια στα καράβια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Σεπτεμβρίου 2011 #9 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μηχανουργός-εφαρμοστής-χειριστής εργαλειομηχανών σε επισκευαστική εταιρία στο Κερατσίνι. Χρόνια στα καράβια... Μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 12 Σεπτεμβρίου 2011 Author #10 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 δηλαδη εγω τωρα σιδερας αντρακλας περνιεμαι για καθαρος? για να καταλαβω δηλαδης... αυτο κοιτας ???? εδω ο Κωστας ειπε οτι ειναι ανεργος και μετα γυρισε και με ειπε συναδελφο !!!! χτυπα ξυλο ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 12 Σεπτεμβρίου 2011 #11 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 Σε πολυκατάστημα στο τμήμα αποστολών στο κέντρο της Αθήνας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Σεπτεμβρίου 2011 #12 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) δηλαδη εγω τωρα σιδερας αντρακλας περνιεμαι για καθαρος? για να καταλαβω δηλαδης... Ρε Παντελη με τον Γιωργο ειμαστε συναδελφοι,με σενα ειμαι πρωην Και εσυ μουτζουρης εισαι,δεν ειπα το αντιθετο ρε αδερφακι μου Μηχανουργός-εφαρμοστής-χειριστής εργαλειομηχανών σε επισκευαστική εταιρία στο Κερατσίνι. Χρόνια στα καράβια... Φωτη και εσυ δικος μας βλεπω εισαι Έγινε επεξεργασία 12 Σεπτεμβρίου 2011 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Σεπτεμβρίου 2011 #13 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 αυτο κοιτας ???? εδω ο Κωστας ειπε οτι ειναι ανεργος και μετα γυρισε και με ειπε συναδελφο !!!! χτυπα ξυλο ....... Οχι ρε Γιωργο,παρεξηγησης.Συναδελφος στη δουλεια οχι στην ανεργεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 12 Σεπτεμβρίου 2011 #14 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δε μας αγγίζει τίποτα.Στα δύσκολα θα τρώμε τα σίδερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 12 Σεπτεμβρίου 2011 Author #15 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δε μας αγγίζει τίποτα.Στα δύσκολα θα τρώμε τα σίδερα. και για οσους δεν τους εχουν μεινει δοντια θα βολευτουν με σουπα ( σαπουνελαιο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
daskalos13 12 Σεπτεμβρίου 2011 #16 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 εμενα παντως το λεει και το ονομα.....σε δημοτικο σχολειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 12 Σεπτεμβρίου 2011 #17 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 Και εγω συναδελφος ειμαι μουτζουρης. Μηχανικός αυτοκινητων.σας φτιαχνω τα αμαξια για να ερχοσαστε στο azmp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 12 Σεπτεμβρίου 2011 Author #18 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 Και εγω συναδελφος ειμαι μουτζουρης. Μηχανικός αυτοκινητων.σας φτιαχνω τα αμαξια για να ερχοσαστε στο azmp. δικο σου μαγαζι Η υπαλληλος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 12 Σεπτεμβρίου 2011 #19 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 Και εγω συναδελφος ειμαι μουτζουρης. Μηχανικός αυτοκινητων.σας φτιαχνω τα αμαξια για να ερχοσαστε στο azmp. Κάθε φορά το σπρώχνω αλλά θα τα πούμε με ΠΜ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 12 Σεπτεμβρίου 2011 #20 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 δικο σου μαγαζι Η υπαλληλος ? υπαλληλος αλλα δουλευω χρονια. δεν ειναι εποχες για μαγαζι. μονο τα απογευματα στην πιλοτη καποτε καναμε και δουλειες αλλα τωρα με τα γονατα λιγο δυσκολο Κάθε φορά το σπρώχνω αλλά θα τα πούμε με ΠΜ... εγω στο ειπα αλλα δεν με ακουγες εδω και καιρο να αλλαξεις αμαξι .δεν ειναι ωραιο να οδηγας και να βλεπεις το σηματακι της σκοντα στο τιμονι. FRIENDS THEY DONT LET FRIENDS TO DRIVE SKODA CINTROEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 12 Σεπτεμβρίου 2011 #21 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 @ GXSARA Καρδιολόγο δεν ξέρω αν έχουμε αλλά αν ποτέ χρειαστείς έλα να σε βγάλω Εθνική. Citroen = Four wheel apple snail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 12 Σεπτεμβρίου 2011 #22 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 Citroen = Four wheel apple snail. Συνταξιούχος αεροπόρος. Τώρα ασχολούμαι με κατασκευή ιστοσελίδων και εφαρμογές βάσεων δεδομένων, αλλά ερασιτεχνικά στο χαλαρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panstelios22 12 Σεπτεμβρίου 2011 #23 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μαθηματικός αδιόριστος (περιμένουμε την σειρά μας). Φροντιστήρια τα απογεύματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 12 Σεπτεμβρίου 2011 #24 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) @ GXSARA Καρδιολόγο δεν ξέρω αν έχουμε αλλά αν ποτέ χρειαστείς έλα να σε βγάλω Εθνική. Citroen = Four wheel apple snail. το ξερεις οτι τα καινουρια σκοντα τωρα εχουν 4 πεταλια???????? και θερμενομενο τζαμι πισω???? ξερεις γιατι??? Έγινε επεξεργασία 12 Σεπτεμβρίου 2011 - GXSARA Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 12 Σεπτεμβρίου 2011 #25 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 Χαλάς το θέμα! (Ξέρω... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος