vasilis82 12 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 γεια σας. εβαλα στο ενυδρειο μου ανουμπιες μπαρτερι νανα. μηπωσ ξερετε να μου πειτε ποσες ωρες χρειαζονται φωτισμο? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 12 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 8 ωριτσες συνεχομενες αρκουν αρκει τα φυτα να μην ειναι ακριβως κατω απο τη λαμπα καθως οι ανουμπιες θεωρουνται....''σκοτεινοι τυποι''..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis82 12 Σεπτεμβρίου 2011 Author #3 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 8 ωριτσες συνεχομενες αρκουν αρκει τα φυτα να μην ειναι ακριβως κατω απο τη λαμπα καθως οι ανουμπιες θεωρουνται....''σκοτεινοι τυποι''..... εννοεις να μην ειναι απευθειας στο φως της λαμπας η να μην ειναι κοντα στη λαμπα? το ενυδρειο ειναι 35 εκ και εχς 4 εκ χαλικι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 12 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 εννοεις να μην ειναι απευθειας στο φως της λαμπας η να μην ειναι κοντα στη λαμπα? το ενυδρειο ειναι 35 εκ και εχς 4 εκ χαλικι. και τα 2.κανενα φυτο δεν θελει να ειναι κοντα στη λαμπα γιατι καιγεται ψηλα απο τη θερμοτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis82 12 Σεπτεμβρίου 2011 Author #5 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 και τα 2.κανενα φυτο δεν θελει να ειναι κοντα στη λαμπα γιατι καιγεται ψηλα απο τη θερμοτητα. ειναι 35 εκ υψος. και στην επιφανεια εχω λιγο κερατοφυλλο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 12 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 ειναι 35 εκ υψος. και στην επιφανεια εχω λιγο κερατοφυλλο.. βαλτες σε σκιερο σημειο στο ενυδρειο σου.δεν εχουν ιδιαιτερες απαιτησεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis82 12 Σεπτεμβρίου 2011 Author #7 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 βαλτες σε σκιερο σημειο στο ενυδρειο σου.δεν εχουν ιδιαιτερες απαιτησεις..... οκ. ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markos! 4 Σεπτεμβρίου 2013 #8 Share 4 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι απαραιτητος ο φωτισμος για τις νεροχελωνες?(εννοω με ειδικη λαμπα κ.τ.π.). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 4 Σεπτεμβρίου 2013 #9 Share 4 Σεπτεμβρίου 2013 αν δεν τις βλέπει ήλιος....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος