FotisGt 25 Σεπτεμβρίου 2011 #26 Share 25 Σεπτεμβρίου 2011 Προχώρα και εμείς μαζί σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesom21 25 Σεπτεμβρίου 2011 Author #27 Share 25 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω αρχισει σιγα σιγα και συλλεγω τον εξοπλισμο που θα μου χρειαστει. Για εξωτερικη υπερχειληση τι εχετε να προτεινετε? Κοιταω στο e-bay,αλλα δεν βγαζω ακρη. Σημειωση:Εχω αγορασει ηδη κυκοφορητη eheim 1002 για να ανεβαζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesom21 7 Οκτωβρίου 2011 Author #28 Share 7 Οκτωβρίου 2011 Το ενυδρειακι στηθηκε... Εβαλα αραγωνιτη και ζωντανο βραχο. Αυριο φωτο και μετρησεισ!!!! Εχω ενθουσιαστει!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 7 Οκτωβρίου 2011 #29 Share 7 Οκτωβρίου 2011 Καλή αρχή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Οκτωβρίου 2011 #30 Share 7 Οκτωβρίου 2011 Το ενυδρειακι στηθηκε... Εβαλα αραγωνιτη και ζωντανο βραχο. Αυριο φωτο και μετρησεισ!!!! Εχω ενθουσιαστει!!!! Καλη αρχη λοιπον,και ενημερωνε μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 7 Οκτωβρίου 2011 #31 Share 7 Οκτωβρίου 2011 Το ενυδρειακι στηθηκε... Εβαλα αραγωνιτη και ζωντανο βραχο. Αυριο φωτο και μετρησεισ!!!! Εχω ενθουσιαστει!!!! καλη συνεχεια,και περιμενουμε τις πρωτες φωτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesom21 29 Οκτωβρίου 2011 Author #32 Share 29 Οκτωβρίου 2011 (edited) Σας βαζω και μια φωτο... τα ψαρακια ομως συγχωρεθηκαν (εκεινα ειχαν προβλημα απο την αρχη)!!! Έγινε επεξεργασία 29 Οκτωβρίου 2011 - thesom21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 29 Οκτωβρίου 2011 #33 Share 29 Οκτωβρίου 2011 Μήπως βιάστηκες πάρα πολύ στο να βάλεις ψαράκια? Και πρόβλημα να είχαν σε κάποιο καλά στρωμένο ενυδρείο υπήρχε περίπτωση να τα καταφέρουν, αλλά σε ένα τελείως άστρωτο οι πιθανότητες ήταν ελάχιστες έως μηδαμινές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesom21 29 Οκτωβρίου 2011 Author #34 Share 29 Οκτωβρίου 2011 Στο δικο μου, εβαλα στρωμενο βραχο και στρωμενο νερο απο την αρχη,με μετρησεις και αλατοτητα καλες,δε νομιζω να μην τηα καταφερναν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Οκτωβρίου 2011 #35 Share 29 Οκτωβρίου 2011 Τι προβλημα ειχαν τα ψαρακια; Ωραιο στησιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesom21 29 Οκτωβρίου 2011 Author #36 Share 29 Οκτωβρίου 2011 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Αν και δεν ειναι το τελικο στησιμο,θα βαλω κανα δυο κομματακια βραχο μικρα ακομα. Τωρα ειμαι στη φαση δημιουργιας sump και υπερχειλησης!!! Δεν ξερω για τα ψαρια,απο το μαγαζι που τα πηρα μου ειπαν οτι η ολη εκεινη παρτιδα παρουσιασε προβλημα,και μετα το διαπιστωσα κι εγω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 31 Οκτωβρίου 2011 #37 Share 31 Οκτωβρίου 2011 Καλή αρχή και καλό κουράγιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 2 Νοεμβρίου 2011 #38 Share 2 Νοεμβρίου 2011 (edited) Καλή αρχή από μένα. Βιάστηκες πολύ με τα ψαράκια , μην το ρίχνεις το φταίξιμο σε αυτά ή στο μαγαζί(ασχέτως αν είχαν πρόβλημα από την αρχή).Το πιθανότερο είναι το ενυδρείο σου να μην ήταν στρωμένο ή και να ήταν δεν θα είχε αναπτύξει το σωστό βιολογικό φορτίο για να σηκώσει δύο ψάρια. Από την στιγμή που θα προσθέσεις καινούργιο βράχο θα πρέπει να ξανά περιμένεις να γίνει ένας μικρός κύκλος. Την υπερχείλιση πως την σκέφτεσαι? Έγινε επεξεργασία 2 Νοεμβρίου 2011 - salamander Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 3 Νοεμβρίου 2011 #39 Share 3 Νοεμβρίου 2011 Μιας και εγω ημουν αυτος που της εδωσε τα ψαρια, να ενημερωσω οτι εγω της ειπα να τα παρει. Με ποια λογικη? Απλα και ο βραχος ηταν 100% κουραρισμενος (Απο το sumb της κοραλιερας μου) αλλα ακομα και το νερο που γεμισε, ηταν απο την κοραλιερα μου. Τουλαχιστον 10 ανθρωποι που εκαναν το ιδιο δεν αντιμετωπισαν κανενα προβλημα μεχρι σημερα. Απλα ετυχε η συγκεκριμενη παραλαβη να εχει προβλημα....... Να τονισω οτι το προτεινω ανεπιφυλακτα, μονο στην περιπτωση με τα δεδομενα που προανεφερα......! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesom21 3 Νοεμβρίου 2011 Author #40 Share 3 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστω για την υποστηριξη Nidal, και Salamander δεν πηγα να ριξω το φταιξιμο σε κανενα. Ειδικα στον Νινταλ που με εχει βοηθησει τοσο πολυ.Αν εκανα βλακεια θα την παραδεχομουν. Το νερο με μετρησεις που εκανα ηταν τζαμι και η αλατοτητα το ιδιο. Προς το παρον το ενυδρειο ειναι αδειο και στρωνει. Απο βδομαδα θα βαλω τα πρωτα μανιταρακια. Anyway την υπερχειληση την εχω συζητησει με το FOTISGT και θα τη φτιαξουμε απο PVC. Πρωτα ομως πρεπει να βρω χρονο για να κοψω τα τζαμια και να κολλησω το sump. Αυτοματη αναπληρωση εχω βαλει ηδη και γενικα παει καλα το ολο θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesom21 3 Νοεμβρίου 2011 Author #41 Share 3 Νοεμβρίου 2011 Τι προβλημα ειχαν τα ψαρακια; Ωραιο στησιμο To αλλαξα λιγακι το στησιμο τωρα που κολλησα το βραχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Νοεμβρίου 2011 #42 Share 3 Νοεμβρίου 2011 To αλλαξα λιγακι το στησιμο τωρα που κολλησα το βραχο Βαλε ντε μια φωτο να το δουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 3 Νοεμβρίου 2011 #43 Share 3 Νοεμβρίου 2011 Θέλουμε φώτο για να πιστέψουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesom21 4 Νοεμβρίου 2011 Author #44 Share 4 Νοεμβρίου 2011 Ετσι σκετο? να μη μπουν τα μανιταρακια πρωτα να ομορφυνει? ε???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 4 Νοεμβρίου 2011 #45 Share 4 Νοεμβρίου 2011 σκετο σκετο,για να αεχουμε μια ολοκληρομενη αποψη της εξελιξης του...να το ξερουμε δλδ απο τα γενοφασκια του Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesom21 25 Νοεμβρίου 2011 Author #46 Share 25 Νοεμβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesom21 5 Φεβρουαρίου 2012 Author #47 Share 5 Φεβρουαρίου 2012 Ενα update του ενυδρειου Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesom21 5 Φεβρουαρίου 2012 Author #48 Share 5 Φεβρουαρίου 2012 Με τα ασπρα σκουληκια επανω στο βραχο τι θα κανω?Υπαρχει κατι να τους ριξω? Κατι να τα τρωει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 5 Φεβρουαρίου 2012 #49 Share 5 Φεβρουαρίου 2012 Με τα ασπρα σκουληκια επανω στο βραχο τι θα κανω?Υπαρχει κατι να τους ριξω? Κατι να τα τρωει? Φιλτράρουν το νερό. Από εκεί παίρνουν την τροφή τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesom21 5 Φεβρουαρίου 2012 Author #50 Share 5 Φεβρουαρίου 2012 Φιλτράρουν το νερό. Από εκεί παίρνουν την τροφή τους. Οποτε να τα αφησω και να μην ανησυχω??? δεν ενοχλουν σε κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος