spook06 12 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Εχω ένα JUWEL 120 (280 Λίτρα) το οποίο ξαναεστησα πριν λίγο καιρό και θέλω να βάλω Co2.Πάντα δουλευα με μπουκάλα αλλά τώρα τα χρήματα γίνονται....μπουκάλες μπιμπερό οπότε σκέφτηκα την DIY λύση προσωρινά έστω.Αυτό που δεν ξέρω είναι αν αντί για σκάλα διάχυσης ή diffuser βάλω την έξοδο του CO2 στην είσοδο του εξωτερικού φιλτρου (το ενυδρείο έχει 2 φίλτρα) θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα? Θα επιτευχθει η διάχυση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 12 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 και βεβαια θα γινει διαχυση,αρκει να προσεξεις εκει που μπαινει το σωληνακι στην εισαγωγη νερου του φιλτρου να μην τσακισει...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spook06 12 Σεπτεμβρίου 2011 Author #3 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) Ευχαριστώ παρα πολυ για τη γρήγορη απάντηση.Υπάρχει περίπτωση να ζοριστεί το φίλτρο? Κάπου είχα διαβάσει κάτι τέτοιο αλλά δεν το πολυπιστευω γιατί πόσο CO2 να βγάλει το DIY? Έγινε επεξεργασία 12 Σεπτεμβρίου 2011 - spook06 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ παρα πολυ για τη γρήγορη απάντηση.Υπάρχει περίπτωση να ζοριστεί το φίλτρο? Κάπου είχα διαβάσει κάτι τέτοιο αλλά δεν το πολυπιστευω γιατί πόσο CO2 να βγάλει το DIY? Κατι εχω ακουσει ειναι οτι μπορει να σου χαλασει τη φτερωτη απο το μοτερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spook06 12 Σεπτεμβρίου 2011 Author #5 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ πολυ παιδιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evripidis 12 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι θα γίνει κανονικά και πολυ όμορφα μάλιστα. Αν σε φοβίζει η περίπτωση να καταστραφεί το φιλτρο ή η φτερωτη κτλ, βάλτο σε ένα μικρο φιλτρακι. Έτσι και φτηνά θα σε βγει και διάχυση θα κανείς, και μια κάποια ποσότητα φιλτρανσης έξτρα και καλύτερη ροή στο ενυδρειο Τουλάχιστον έτσι έκανα εγω στο δικό μου και είμαι κομπλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος