georgeguppy 11 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 πειτε μου οτι ειναι φυσιολογικο γιατι εγω δεν το νομιζω εχω βαλει τισ θηλυκιεσ σε ενα μπολ διπλα απο το ενυδρειο του αρσενικου για να βλεπονται για να κανω αναπαραγωγη και τωρα βλεπω τισ θηλυκιεσ να αγκαλιαζονται μονεσ τουσ και εχουν πεσει και 2 αυγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 11 Σεπτεμβρίου 2011 Author #2 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 και τωρα το κανουν σηνεχεια αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 11 Σεπτεμβρίου 2011 Author #3 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 κανεισ δεν ξερει τι γινετε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 11 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) πειτε μου οτι ειναι φυσιολογικο γιατι εγω δεν το νομιζω εχω βαλει τισ θηλυκιεσ σε ενα μπολ διπλα απο το ενυδρειο του αρσενικου για να βλεπονται για να κανω αναπαραγωγη και τωρα βλεπω τισ θηλυκιεσ να αγκαλιαζονται μονεσ τουσ και εχουν πεσει και 2 αυγα Εισαι σιγουρος οτι και οι δυο ηταν θηλυκες? Έγινε επεξεργασία 11 Σεπτεμβρίου 2011 - Savou Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 11 Σεπτεμβρίου 2011 #5 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 ζευγος πλακατ Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 11 Σεπτεμβρίου 2011 Author #6 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 ναι θηλυκεσ και οι 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios77m 11 Σεπτεμβρίου 2011 #7 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 βρε τι γίνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 11 Σεπτεμβρίου 2011 #8 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 πειτε μου οτι ειναι φυσιολογικο γιατι εγω δεν το νομιζω εχω βαλει τισ θηλυκιεσ σε ενα μπολ διπλα απο το ενυδρειο του αρσενικου για να βλεπονται για να κανω αναπαραγωγη και τωρα βλεπω τισ θηλυκιεσ να αγκαλιαζονται μονεσ τουσ και εχουν πεσει και 2 αυγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
betta 21 11 Σεπτεμβρίου 2011 #9 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 πειτε μου οτι ειναι φυσιολογικο γιατι εγω δεν το νομιζω εχω βαλει τισ θηλυκιεσ σε ενα μπολ διπλα απο το ενυδρειο του αρσενικου για να βλεπονται για να κανω αναπαραγωγη και τωρα βλεπω τισ θηλυκιεσ να αγκαλιαζονται μονεσ τουσ και εχουν πεσει και 2 αυγα δεν βγαζεις δυο καλες φωτογραφιες απο τα "θυληκα" να σου πουμε αν οντως ειναι?γιατι εγω μαζι με κατι θυληκιες που πηρα βρηκα κι εναν πλακατ μαζι με αυτες και μου εκατσε κουτι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 11 Σεπτεμβρίου 2011 #10 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 Διμορφισμός... Ξέρω ότι το κάνουν τα Apistogramma τα ποιο αδύναμα αρσενικά παίρνουν το σχήμα και τα χρώματα των θηλυκών και αν χαθεί το κυρίαρχο αρσενικό τότε παίρνουν ξανά τα χρώματα των αρσενικών. Μου έτυχε και εμένα με Apistogramma Cacatoides. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 11 Σεπτεμβρίου 2011 Author #11 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 δεν βγαζεις δυο καλες φωτογραφιες απο τα "θυληκα" να σου πουμε αν οντως ειναι?γιατι εγω μαζι με κατι θυληκιες που πηρα βρηκα κι εναν πλακατ μαζι με αυτες και μου εκατσε κουτι! [/quo ναι αλλα αμα ειναι ενασ απο τουσ 2 plakat γιατι δεν τσακονοταν με τον αλλον αρσενικο που ήταν μαζι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 11 Σεπτεμβρίου 2011 Author #12 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 νομιζω οτι αυτοσ ειναι ο πλακατ γιατι ανοιγει τα τα βρανχια του και αρχιζω και βλεπω φυσαλιδεσ μεσα στο μπολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
betta 21 11 Σεπτεμβρίου 2011 #13 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 νομιζω οτι αυτοσ ειναι ο πλακατ γιατι ανοιγει τα τα βρανχια του και αρχιζω και βλεπω φυσαλιδεσ μεσα στο μπολ καλοριζικος o νεος σου!!!! χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 11 Σεπτεμβρίου 2011 #14 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 νομιζω οτι αυτοσ ειναι ο πλακατ γιατι ανοιγει τα τα βρανχια του και αρχιζω και βλεπω φυσαλιδεσ μεσα στο μπολ πλακατ ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 11 Σεπτεμβρίου 2011 Author #15 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 δηλαδη τοσο καιρο ειχα 2 αρσενικα μαζι και δεν το ηξερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 11 Σεπτεμβρίου 2011 #16 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 δηλαδη τοσο καιρο ειχα 2 αρσενικα μαζι και δεν το ηξερα? κατσε γιατι μας μπερδεψες τωρα.πες τα μου ξανα απ την αρχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 11 Σεπτεμβρίου 2011 Author #17 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 εχω εναν αρσενικο και 2 θηκυκες που τελικα η μια βγηκε αρσενικος Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 11 Σεπτεμβρίου 2011 #18 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 εγώ φυσιολογικό το βρίσκω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 12 Σεπτεμβρίου 2011 #19 Share 12 Σεπτεμβρίου 2011 βαλε μια φωτο να δουμε . Καποιες φορες αν βαλουμε 2 αρσενικα μαζι ο ποιο αδυναμος κανει την κοτα για να μην πεσουν μπουνιδια. Κ σε μενα ειχε τυχη να παω να παρω θυληκο πλακατ κ στο ιδιο ενυδρειο να εχει κ 3 αρσενικους κ οταν το ειπα στην υπαλληλο με ειρωνευτικε λεγοντας μου πως κανω λαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος