Jump to content

Θα Τρελλαθω

georgeguppy

Recommended Posts

πειτε μου οτι ειναι φυσιολογικο γιατι εγω δεν το νομιζω εχω βαλει τισ θηλυκιεσ σε ενα μπολ διπλα απο το ενυδρειο του αρσενικου για να βλεπονται για να κανω αναπαραγωγη και τωρα βλεπω τισ θηλυκιεσ να αγκαλιαζονται μονεσ τουσ και εχουν πεσει και 2 αυγα

post-44869-1315753036_thumb.jpg

πειτε μου οτι ειναι φυσιολογικο γιατι εγω δεν το νομιζω εχω βαλει τισ θηλυκιεσ σε ενα μπολ διπλα απο το ενυδρειο του αρσενικου για να βλεπονται για να κανω αναπαραγωγη και τωρα βλεπω τισ θηλυκιεσ να αγκαλιαζονται μονεσ τουσ και εχουν πεσει και 2 αυγα

Εισαι σιγουρος οτι και οι δυο ηταν θηλυκες?

Έγινε επεξεργασία - Savou

:hysterical::wootwoot:

δεν βγαζεις δυο καλες φωτογραφιες απο τα "θυληκα" να σου πουμε αν οντως ειναι?γιατι εγω μαζι με κατι θυληκιες που πηρα βρηκα κι εναν πλακατ μαζι με αυτες και μου εκατσε κουτι!

Διμορφισμός... Ξέρω ότι το κάνουν τα Apistogramma τα ποιο αδύναμα αρσενικά παίρνουν το σχήμα και τα χρώματα των θηλυκών και αν χαθεί το κυρίαρχο αρσενικό τότε παίρνουν ξανά τα χρώματα των αρσενικών. Μου έτυχε και εμένα με Apistogramma Cacatoides.

δεν βγαζεις δυο καλες φωτογραφιες απο τα "θυληκα" να σου πουμε αν οντως ειναι?γιατι εγω μαζι με κατι θυληκιες που πηρα βρηκα κι εναν πλακατ μαζι με αυτες και μου εκατσε κουτι!

[/quo

ναι αλλα αμα ειναι ενασ απο τουσ 2 plakat γιατι δεν τσακονοταν με τον αλλον αρσενικο που ήταν μαζι??

νομιζω οτι αυτοσ ειναι ο πλακατ γιατι ανοιγει τα τα βρανχια του και αρχιζω και βλεπω φυσαλιδεσ μεσα στο μπολ

post-44869-1315759551_thumb.jpg

νομιζω οτι αυτοσ ειναι ο πλακατ γιατι ανοιγει τα τα βρανχια του και αρχιζω και βλεπω φυσαλιδεσ μεσα στο μπολ

καλοριζικος o νεος σου!!!! :hysterical: χαχαχα

πλακατ ειναι :hysterical:

δηλαδη τοσο καιρο ειχα 2 αρσενικα μαζι και δεν το ηξερα?

κατσε γιατι μας μπερδεψες τωρα.πες τα μου ξανα απ την αρχη

βαλε μια φωτο να δουμε . Καποιες φορες αν βαλουμε 2 αρσενικα μαζι ο ποιο αδυναμος κανει την κοτα για να μην πεσουν μπουνιδια. Κ σε μενα ειχε τυχη να παω να παρω θυληκο πλακατ κ στο ιδιο ενυδρειο να εχει κ 3 αρσενικους κ οταν το ειπα στην υπαλληλο με ειρωνευτικε λεγοντας μου πως κανω λαθος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...