χρυσανθη 11 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 καλως σας βρηκα ξανα και ελπιζω να περασατε ολοι καλα το καλοκαιρι.πηγα και αγορασα ενα ξυλο για το ενυδρειο του μονομαχου μου [ειχα ενα πλαστικο δεν ειχα βρει απο την αρχηστο μεγεθος που ειθελα]το εβρασα για περιπου 2 ωρες και το εβαλα μεσα.το νερο κιτρινισε [προς το καφε πιο πολυ] μπορει να επειρεασει το μονομαχο?να κανω αλλαγη νερου? το ξυλο ειναι mopani της JBL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 Το ξυλο θα συνεχισει να βγαζει καφετιλα για καμποσο καιρο.Δεν επηρεαζει τα ζωντανα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 11 Σεπτεμβρίου 2011 #3 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 Θα επηρεάσει το μονομάχο, αλλά προς το καλύτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΕΤΡΟΣ 2 11 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andromahi tsav. 21 Σεπτεμβρίου 2011 #5 Share 21 Σεπτεμβρίου 2011 Αν επιτρέπεται θα μου πεις πόσο έκανε αυτό το ξύλο και σε τι μέγεθος είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 21 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 21 Σεπτεμβρίου 2011 Αν επιτρέπεται θα μου πεις πόσο έκανε αυτό το ξύλο και σε τι μέγεθος είναι? συνηθως τα ξυλα πωλουνται αναλογως τον τυπο,πχ μοπανι,και με το κιλο.στην περιπτωση τη δικη σου με τον μονομαχο δεν θα δωσεις πανω 5-8 ευρω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andromahi tsav. 21 Σεπτεμβρίου 2011 #7 Share 21 Σεπτεμβρίου 2011 οκ ευχαριστώ!!! Περίπου τι μέγεθος να πάρω/? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 21 Σεπτεμβρίου 2011 #8 Share 21 Σεπτεμβρίου 2011 οκ ευχαριστώ!!! Περίπου τι μέγεθος να πάρω/? οτι χωραει στο ενυδρειακι σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andromahi tsav. 21 Σεπτεμβρίου 2011 #9 Share 21 Σεπτεμβρίου 2011 Το ενυδρείο μου είναι 13 λίτρων..ένα ξύλο που καλύπτει το μισό πάτο του ενυδρείου θα ήταν καλό?Ή θέλει μεγαλύτερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 22 Σεπτεμβρίου 2011 #10 Share 22 Σεπτεμβρίου 2011 να αφησουμε και λιγο ελευθερο χωρο για τον ψαρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
χρυσανθη 22 Σεπτεμβρίου 2011 Author #11 Share 22 Σεπτεμβρίου 2011 το ξυλο ειναι 15 επι 5 εκ. και το πηρα 3 ευρω εχει αρκετο παχος και εχει κρυψωνες για της γαριδες γιατι τις κυνηγαει ο κυριος το ενυδρειο ειναι 20 λιτρα να βρεις ενα μικρο η να το κοψης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος